0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цигу, дано всичко да се оправи, след като спрете статина. Как лекарят не се е усетил по-рано да му се невиди...Зай, стискам палци да се преборите успешно с Хашомотото. М/у другото сега се сещам, че и аз имам Хашимото, но това е за друга тема...Искам да ви питам за операцията на варикоцелето - имате ли представа дали се поема нещо от здравната каса или не? На вас колко ви струваше и излиза ли се в болнични след нея? Ние май така както се оказва следващия месец ще звъним на д-р Кацаров за операция.
Благодаря ви, Avina, tsvety_t. Златни стееее Само се чудя дали да звъним директно в Доверие да запазим час за операцията, или да минем отново през д-р Кацаров
Милото вчера е звъннал на сестрата и тя му е записала час за средата на декември. Благодаря ви за помощта, момичета. Тя обаче му е казала, че нищо не трябва да взима от личната лекарка /или той не е разбрал / май трябва да звънна аз да разпитам по-подробно, за да не се изтипосаме на операцията без талонче и после да си доплащаме.. Avina, успех с вашата операция. Моя много го е страх, но дано да претръпне дотогава
Момичета, на мъжа ми операцията от варикоцеле излезе без пари. Взе си направление от личната, записахме час при сестрата и така. Всичко е наред сега! Стискам палци и на вас!
Днес при грубо преброяване за инсеминация ударихме рекордните 80 милиона на милилитър и 50% подвижност. Лаборантката и докторът бяха смаяни от подобрението. Не знаем какво да мислим... точно преди два месеца последната контролна спермограма беше най-отчайващата, която сме виждали.