Мидж, ние мислим да пътуваме през септември до София с Ани, която тогава няма да има още 3 месеца. Питах педиатърката, тя каза, че няма никакъв проблем и сега да пътуваме. Ориентирали сме се и ние тогава да отидем при Алексиев. Може ли да ми кажете дали работи със Здравната каса или трябва на частно да отидем? Какви са цените на прегледите му, трябва ли да си запазим предварително час и ако някой знае телефон, на който да го направим? Също така все още обмисляме дали за един ден да отидем и да се върнем или да останем да спим в София. Какво мислите вие за дете на 2,5 месеца - дали ще издържи отиване и връщане - тоест два пъти по 3 часа горе долу с почивките или да спим при приятели, което си е все пак ангажимент и леко натоварващо? Ние днес иначе станахме на 2 месеца и следобед сме на консултация. Слагам й капки Коларгол за нослето, май има подобрение, но все още има и секрет, та ще отложим за няколко дни май Пентаксима. Още повече, че вчера сутринта имаше и леко температура - 37.1 Не е много наистина, а и днес вече няма, но все пак не ми се рискува. Вчера при нас беше лудница направо - Ани рева цял ден, не искаше да суче, а умираше от глад - дадох й малко кърма с чашка, изпи я за норматив, но от гърдата само се дърпаше и ревеше. Чистихме носле, гушкахме се, успокоявахме се, нищо не помагаше. Направо сякаш не е моето дете. И това докъм 6 вечерта. След това изведнъж се кротна и засука все едно нищо не е имало. Днес вече е спокойна, ама въпреки това се притеснявам за ваксинацията. И да ви питам нещо, колкото и глупаво да звучи. И на двама ни с татко й ни се струва, че сякаш бялото на очичките й е помътняло. То сигурно нищо няма, ама с последните ни притеснения и болежки вече всяка дреболия ми прави впечатление. Иначе е ведра днес и в много добро настроение, суче като за световно, смее се, нищо общо с вчерашните ексцесии.