Тази година Лиско, покрай новото ни жилище сме малко в криза.
Николай ми подари гардероб – много съм доволна, ще има къде да си подредя дрехите.
А пък аз, като един непоправим романтик, въпреки всичките сметки, които той прави всяка вечер и пише и смята по разни листчета, по колко пари трябва да спестяваме на месец, за да си купиме и останалата покъщнина и да връщаме двата кредита... аз реших да постъпя малко неразумно, а емоционално и му подарих следното:
Екскурзия до Роженски манастир (любимата му песен е “Роженския манастир”) с преспиване в ето този комплекс
http://hotelrojena.com/index.phpНаправих ваучер под формата на брошурка, която нарекох
“Екскурзия до Роженския манастир с разни екстри”. Сложих снимки и направих примерна програма на уикенда ни, която включва посещение на манастира, на Рупите, на мелнишките скални пирамиди, плаж, басейн, почивка, вечеря и секс...
Всичко това запечатах в един плик и му го подарих. В началото той изобщо не можа да схване за какво иде реч (помисли, че е някаква брошура, от тия дето ги дават по улиците) а после схвана каква е идеята ми и се зарадва... но и ме смъмри, че нямаме пари...
Казах му, че именно затова съм направила резревация с възможност за отмяна и ако той реши може да откаже подаръка ми, но все пак и двамата имаме нужда от малко почивка и релакс, а пък и той живота е един и си тече бързо и ей такива малки удоволствия го праявт по-цветен, приятен и запомнящ се.