0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Весела седмица 17.08 - 23.08.
« Отговор #40 -: Август 18, 2009, 15:49:39 pm »
И що само целувка от куче.  :?
Ся ко, нас с котките нещо ни отсвирихте, а?  8)  :lol:
*
« Отговор #41 -: Август 18, 2009, 15:49:53 pm »
 Малии, колко награди!
Особено приятна е поощрителната награда!

Обаче аз чакам от Мимка, ама тя е свидлива и се спотайва. Пък и нали не позна....

И що само целувка от куче.  :?
Ся ко, нас с котките нещо ни отсвирихте, а?  8)  :lol:

Вземи си като мен и куче, все едното ще уцелят  :lol: :lol: :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #42 -: Август 18, 2009, 16:04:58 pm »
Ели, първо котките не си падат толко по целуването. Особено на непознати. И второ кучетата са много любвеобилни и .... могат по-сериозно да я олигавят , ама шшшшшшт тихо, не и казвай.
*
« Отговор #43 -: Август 18, 2009, 16:06:59 pm »
Ели, първо котките не си падат толко по целуването.

Абе знаех, че моята е извънземна, ама..  :lol:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #44 -: Август 18, 2009, 21:08:29 pm »
Къде сте?
*
« Отговор #45 -: Август 19, 2009, 08:38:59 am »
Къде сте?
Ми, аз съм си тук..., :lol: ама другите са си по фермите или на Skype!  :wink: :lol:
Ха, добро ви утро мили дами!  :lol:
Желая ви хубав и успешен ден! :lol:
При мен нищо ново и нищо интересно... :(
Аз си изпивам кафенцето и беж на работа!
« Последна редакция: Август 19, 2009, 08:40:42 am от du6ka »

*
« Отговор #46 -: Август 19, 2009, 08:42:54 am »
Доброооооо утроооо!
Е, не мога да не споделя с вас тази гледка  :wink:

Заедно с Мона Лиза отпиваме глътка кафе :D....мммм...и бегом по задачки :wink:
Хубав и емоционален ден!

P.S Ex, Душе, аз докато се набутам ти пак ме предвари :wink:!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #47 -: Август 19, 2009, 08:50:27 am »
Добро утро банда:)
Всички които пишат тук ще са лудата банда:)Да не ми се чудите що ви наричам така. Повечето ги познавам и съм убедена, че не са в ред а другите намазаха покрай тях:)))))))))))))

Аз днес съм гражданче и ще се отдам на разходка с мама до обяд, че довечера другата мама ще ни е на гости и братовчедите ми с един 3 годишен бърборан:)

А утре...утре е един съвсем обикновен ден...някакъв си 20 август.

Алоооо, русата змия, защо си си изтрила поста след този на Женя? Аз като не пиша да не мислиш, че и не виждам:)))))))

Спорен ви ден на всички и да ми изпратите някакъв подарък...ей така, без повод, много обичам затова:)
*
« Отговор #48 -: Август 19, 2009, 09:05:19 am »
Добро утро и от мен :D
Сколасах да се включа в средата на седмицата. Ама по-добре късно, отколкото никога :wink:
Хубав ден, дами :D
Аз отново съм по пътищата на България. Днес си тръгвам от Бургас след тридневно посещение :D
Първата вечер в Бургас, се опитах да вляза с взлом в чужда стая. Реших, че съм на третия етаж, а се оказа че съм на първия :oops: Добре, че нямаше никой в чуждата стая :D Снощи, лягам си, жега ми е и съм си отворила вратата на терасата. По едно време чувам някакъв шум. Едно сиво котенце ми влиза в стаята 8O Харесвам котките, ама нямаше как да го оставя при мен. Разделихме се по живо по здраво. Да ама не, след половин час пак влезе малкия щурак. След като се разделихме втория път си затворих вратата. И  най-накрая съм заспала.
Утре в Шумен, другата седмица в София, кой е като мен :wink:

*
« Отговор #49 -: Август 19, 2009, 09:15:04 am »
Добро утро!Да се метна и аз тук при лудите ако може:D,че то на днешно време много трябва да си лудичък май. Абе то май вече е добър ден. Много усмихнат ден ви желая.
*
« Отговор #50 -: Август 19, 2009, 09:18:22 am »
Добро утро и от мен  :)

Душе, Брейв, благодаря за кафенцето  :D

Аз отново съм по пътищата на България. Днес си тръгвам от Бургас след тридневно посещение :D
Първата вечер в Бургас, се опитах да вляза с взлом в чужда стая. Реших, че съм на третия етаж, а се оказа че съм на първия :oops: Добре, че нямаше никой в чуждата стая :D

Тва па не се спря  :lol: Ники колко пъти в годината сменяш гумите на колата си?  :lol:
Хаха, пак късмет, че е нямало никой, щото не се знае каква гледка можеше да ти се разкрие :oops: :lol:

А утре...утре е един съвсем обикновен ден...някакъв си 20 август.

:ask: Ейй сега ме накара да се замисля аджеба дали е обикновен ден  :? Нещо се съмнявам, ама ще я проучим тая работа  :wink:

Алоооо, русата змия

Ще ти даде тя едно "алооо"  :lol:

Аз продължавам да съм си болна, днес даже по-зле  :( Болното гърло вече е украсено с температура и хрема  :(

Нямам търпение да свърши тази седмица, защото от другата излизам в отпуска за 3 седмици.  :D Е, плажа май ще го забравя вече, но затова пък имам доста по-приятни занимания покрай подготовката за предстоящото ни кумуване  :D

Желая ви хубав и усмихнат ден  :D

« Отговор #51 -: Август 19, 2009, 10:16:56 am »
Ха добър ви ден и от мен  :lol: Ужас, още не мога да вляза в ритъм след почивката, спи ми се та три не виждам... А работата не чака, иска си своето, къщата и тя... С две думи - що ли ми трябваше да се връщам в Софето?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

eganeva

• 4584
« Отговор #52 -: Август 19, 2009, 10:20:08 am »

Алоооо, русата змия, защо си си изтрила поста след този на Женя? Аз като не пиша да не мислиш, че и не виждам:)))))))

Мдаааа, знаех си, че не ми се привижда. :lol:

Добро утро!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #53 -: Август 19, 2009, 10:34:50 am »
Аз днес имам повод да почерпя – 9 години семеен живот, е и 5 преди това, но официалните са 9, абе голям стаж...

*

eganeva

• 4584
« Отговор #54 -: Август 19, 2009, 10:45:56 am »
Миси, честито!
Приятно изкарване!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #55 -: Август 19, 2009, 10:54:17 am »
Миси, честита ви годишнина. Все така слънчеви, усмихнати и влюбени да сте!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #56 -: Август 19, 2009, 11:34:59 am »
Миси, и от нас всичко най-прекрасно, нека мир и разбирателство съпътстват съвместния ви живот и новия ви дом. Бъдете щастливи.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #57 -: Август 19, 2009, 12:10:18 pm »
Миси, честит празник:)
Пожелавам ви дълги години още да сте заедно и да сте здрави.

Спомням си миналата година изненадите, които беше приготвила на съпруга си:))) Беше много интересно:):)Чакам да споделиш отново:)))))
*
« Отговор #58 -: Август 19, 2009, 12:12:30 pm »
Миси, честит празник и от мен. Дано още поне10 пъти по толкова да сте си заедно, живи и здрави.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #59 -: Август 19, 2009, 14:17:59 pm »
Тази година Лиско, покрай новото ни жилище сме малко в криза.
Николай ми подари гардероб – много съм доволна, ще има къде да си подредя дрехите.
А пък аз, като един непоправим романтик, въпреки всичките сметки, които той прави всяка вечер и пише и смята по разни листчета, по колко пари трябва да спестяваме на месец, за да си купиме и останалата покъщнина и да връщаме двата кредита... аз реших да постъпя малко неразумно, а емоционално и му подарих следното:

Екскурзия до Роженски манастир (любимата му песен е “Роженския манастир”) с преспиване в ето този комплекс http://hotelrojena.com/index.php

Направих ваучер под формата на брошурка, която нарекох “Екскурзия до Роженския манастир с разни екстри”. Сложих снимки и направих примерна програма на уикенда ни, която включва посещение на манастира, на Рупите, на мелнишките скални пирамиди, плаж, басейн, почивка, вечеря и секс...
Всичко това запечатах в един плик и му го подарих. В началото той изобщо не можа да схване за какво иде реч (помисли, че е някаква брошура, от тия дето ги дават по улиците) а после схвана каква е идеята ми и се зарадва... но и ме смъмри, че нямаме пари...
Казах му, че именно затова съм направила резревация с възможност за отмяна и ако той реши може да откаже подаръка ми, но все пак и двамата имаме нужда от малко почивка и релакс, а пък и той живота е един и си тече бързо и ей такива малки удоволствия го праявт по-цветен, приятен и запомнящ се.