elinor-74 можеш да си смениш клиниката. Аз си взех заповедта на 28.05 и в този ден влязох при д-р Лалев, казах, че искам да си сменя клиниката, той попита защо? Аз обясних мотивите си и ме прати в стаята в която се подават документите, написах молба за смяна на клиниката, след 10мин. новата заповед с другата клиника беше готова и я занесох на д-р Лалев, да ми я подпише! Отне ми с чакането около 1 час. Моите документи също бяха подготвени от клиниката на д-р Владимиров, а сега съм в друга клиника за втория опит, така, че като ти се обадят че си одобрена, си смени както желаеш клиниката. Успех
д-р Лалев ме попита в другата клиника дали са информирани за моето решение. Аз ве4е бях ходила на първичен преглед, имах назначено лечение за съпругът и мен. Така, че като избираш нова клиника, според мен е редно лекарите там да са информирани и да зная за твоят проблем. Поне аз така постъпих, имах достатъчно време подаването до вземането на новата заповед, да избера друга клиника, да си изчакам часът за първичен преглед и като си взех заповедта им я занесох.