Опитваме от нова година до сега и няма резултат.Април месец имах два положителни теста с леко бледи чертички ,на който не вярвам кой знае колко и не го приемам че съм била бременна.Ходя няколко месеца на фоликулометрия и се установи че имам доминантен фоликул ,който не се пука и се задържа след което с М се маха,цикала ми стана по продължителен от преди и това много ме притеснява.Да не забравя да спомена че съм със слабо изразена поликистоза по неговите думи ,което ме навежда на мисълта че рядко имам О,ако изобщо имам.До тук имам направена цитонамазка-PAP1;хламиди-отрицателни;изследване на щитовидната жлеза съответно FT4-17,08(10,6-21pmlo)TSH-1,933(0,38-4,31mlu).Сега ми пусна още 4 хормона от 3-7ми ден ,на които незнам резултатите т.к доки е отпуска и прогестерон на 21-22ден.Това е доло горе-както ви казах той заговори за клостил и прегнил и незнам какво да мисля,някой минал ли е през такава стимулация -дали се получават нещата или да не се надявам много много.Благодаря ви много и сори за дългия пост.