Здравейте и от мен. Ние вече сме здрави, ама сега пък ново двайсет при нас - оказа се, че е с дисплазия на лявата тазобедрена става. Та от три дни сме с възглавничка на Фрейка. Първия ден беше страшен рев и се върнахме във всичко в началото. Събуди се през нощта да суче, а не го беше правила вече 3-4 седмици. Спря да се заглежда по играчките си над леглото, само иска да я прегръщам, не иска да лежи сама, а с кърменето да не говоря. Тъкмо се беше научила да суче нормално и се почна наново, даже по-зле. Суче по повече от час и то нервно, дърпа се понякога и плаче, а ако я махна от гърдата рев. Май е само и само за да е гушната в мен, знам ли. Пък и с това чудо ми е много трудно да я поставя така, че да е удобно и на двете ни. Дано свикне и тя, и аз по-бързо, че три месеца трябва да сме с нея. Освен това, въпреки че вече оздравя, все още има сополчета в нослето, които даже от време на време го запушват. Иначе като забрави за възглавничката, си е приказка, ама все още това не се случва често.