Виа, клотримазол може ли на пишката, че аз си бях самоназначила на Християн и педиатърът каза, че не трябва с антибиотик да се маже главичката, и смених с дефламол.
Иначе как е на море с дете в чужбина. Слава богу, че сте се разминали само с уплахата.
Може, да. Педиатърката ни го изписа след миналогодишното ни ходене в Турция.
С дете на море в чужбина, особено ако е Валери, на мен поне ми беше екстра.
Лейди, може би сте имали мал шанс в Хисаря. Както с кръчмите, така и с басейните. Ние ходихме в две кръчми и после повтаряхме в тях - едната май се казваше "Национал". Но с градини, отличнмо обслужване, страхотна храна и определено отличен персонал! Бяхме в хотел "Хисар", много басейни, но един използваем защото другите бяха студени за децата.
Но винаги стане ли дума за басейн следват и гъбичките. Дали в България, дали в Турция, дали в Гърция - без значение. Все се връщаме с нещо
Не е въпрос само на "българска" поддръжка и хигиена, навсякъде е така
Фифа, ето:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37802.0Ади, до три дни може да се чака само с температуропонижаващи. Докато "избие" причината. Не бързай с антибиотици като мен
Зори, според мен Жорко започва да се оправя вече. Ха дано!
Мен да ви кажа, яко ме тресе нервата заради Валери. Абе вашите деца събуждат ли се с рев?! Ама всеки ден след следобедния си сън е направо кошмарен. Следва минимум час дране с пълен глас, редуване с мрънкане и пак истеричен рев. Видимо без причина, не е като да сънува нещо и това да го разстройва още повече. Направо ми убива деня. Излизаме сутрин по разходки, хилим се, играе, обаче като ме събуди и мен с това настроение направо ми иде да го затворя в спалнята да си реве на воля
Не иска да го гушкаш, не иска сам, не дава до тоалетната да отида даже без да ме лиши от високите децибели