веселе седмица и от нас!
Ани,дано нямаш повече такива притеснения!
Ади,да ти е жива и здрава рожденничката и да се оправя бързо!
Ние се завърнахме в събота по нощите от Бургас ,изкарахме ужасно море. Първите 3 дни беше много хубаво,Жорко много хареса морето,едва го вадехме от водата.После обаче се разболя.Започна с 2 дни температура.След това започна по-голям ужас.Започна още през нощта в сряда с ужасен сън - оставих Жоро в количката на една поляна пред свеки и се качих до тях ,изведнъж заваня адски и изтичак да взема Жоро.Нямаше го в количката,лежеше в една локва покрит с вода целия,развиках се вдигнах го на ръце,не дишаше,беше лилав,със затворени очи......събудих разтреперена.Сутринта реших да не ходим на плаж,макар че нямаше вече Т.Отидохме на една площадка ,той подремна час и реших да го нахраня.Отказа ми,но с упорство успях да го нахраня с половината поне.След 30 мин. както уж играеше дойде ,гушна се при мен и започна да помрънква,след малко повърна огромно количество на фонтани.Аз бях омазана от косата до чехлите,той също.След малко пак същото.Обадих се на мъжът ми да дойде да ни вземе.Гушнах Жорко на една пейка,а той бял като платно,отпуснат и леден.Моето щуро момче,което за 2 мин. не мога да го накарам да се спре,седеше неподвижно .Пред очите ми непрекъснато картината от съня ,как го държа в ръце отпуснат и недишащ.Не спирах да плача,умирах от страх.Прибрахме се и пак повърна,започна и разтройство - 5-6 пъти за час.Ядене никакво,течбности също отказваше.Успя да дремне 2 часа и после беше малко по-добре.Пийна водичка и спря повръщането,но не и дрискането.На следващият ден дриска 12 пъти.Вчера тъкмо мислех,че се пооправя,защото ака 6 пъти само,но той пък отказа вечерята и повърна 2 пъти. Днес пак повърна при опит да дам лекарство.Направих грешката да го сложа в яденето и сега отказва ядене - само като види лъжицата и реве.
Водих го в Токуда и казаха да спрем всички лекарства щом от тях повръща,да пие вода по литър на ден и ако не ги пие ,ще ходим в болницата на системи.Той изпи само 100 мл. ,а сега спи,дано после пие повече,че не ми се ще да се тормози на системи милото.Иначе не пие нищо друго - нито сокове,нито електролити на хумана- нищо не иска.Сега купих нар ,да сваря кората против дрискането,но да видим ще пие ли.