Олелееее
Зори, освен описаното от Ултра, дъха му става отчетливо ацетонов. Хидрасек повръща ли? Може би дори и само за вливане на няколко банки е добре да влезнете в болница...
Ани4ка, дано не се повтаря изживения кошмар, но явно нощес е имало нещо, защото и аз останах дежурна от ставането за пишкане към 4 часа. Болки, но и ярко червени кървави петънца по тоал. хартия. Но оттогава нищо. Дали пък няма пълнолуние?!
Ади, честита ви първа годинка! Дано е леко боледуването и мине бързо!
Аз също съм много очарована от Хисаря. За деца там е страхотно. Паркът му парк, кръчмите му кръчми, басейните - добри, водата- вкусна.
Лейди, само да те предупредя, че около седмица след посещението на басейн при Валери се появява зачервяване на пацата и следва едноседмично мазане с клотримазол.
При последното ни ходене в Гърция моят силно алергичен към много неща син се запозна отблизо и с оса. Насред нищото в една ирландска кръчма с чуден детски кът до ИКЕА, на брега на морето и в индустриална зона, катерейки се по една катерушка, на последното стъпало се "хвана" точно за осата. Добре, че татко му беше в този момент до него и я извади моментално. Следващите три минути докато чакахме да видим за подут език и задушаване няма никога през живота си да ги забравя......
Валери преоткри батутите и прекарва минимум 2 часа вечер на тях до тотално скапване.