Тюхххххх. 7 чАса ви чета ... То направо си изкарах един работен ден пред компютъра... Много писания бре ... Обаче гледам много добри новини сте наредили. Дано не пропусна някой, но най-първо да честитя на
Вики за хубавото +++-че
, после да кажа на
Вив, че й стискам палци (макар и може би вече със закъснение), но я чакам да се отчете. Гледам
Анизи имала рожден ден тези дни, някои са имали годишнини, едни торти, едни кремове, едни скъпоценни череши ...
Фибс, да не се ослушваш - ами засаждай костилките и след няколко годинки на пазара с плодовете, че да избием таз набутвация .. Радвам се и за
Искра, че е минало лапарото й и ужасно много чакам вече
Ели да каже кога ще се обади на доктора (!!!) - до последно като четох си казвах, че ще пише, ама не, та не !!! По едно време чета, че
Веси си има малко момиченце, но после гледам пак на
Ели гадаенето било ... Нека да е живичко и здравичко както казва
Веси Маринка майсторката на разни манджи като наготви за всички да има , еййй ...
Радостче, не се тревожи мило - Септевмри ще бъде Май, нали така ... Горе главата !!!
Анмар, да не съм чула за дъждовни месеци - ти си пробвай там, пък .. както казва Фибс - "Боже" е добър
Добре дошли и на новите момичета и дано скоро понамалеем в тази тема.
Аз доста си пообиколих из Бг, сега съм за малко пак във Варна, но мисля скоро пак да офейкам някъде ... Обаче този дъждец нещо ми проваля плановете ... Хм ...
Но се радвам, че ме е нямало по време на земетръса, че ей хора .. каквато съм паника ... щяха перушини и човки да хвърчат от страх
Засега спирам, че се поолях леко - Много ви обичам всичките, ама всичките до една да знаете .. Много ми липсвахте и ви пращам една огромна целувка. Всички ще успеем много скоро, а на успелите им потривам коремчетата за късметче и цункам малките пъшкулчета
П.П: Специално мерси на
Ели за фермичката !!! А на
Фибс й чакам изненадата с нетърпчение (Не ни дръж дълго маймуно такава ... )