0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Първа августовска седмица 03.08 - 09.08.09 г.
« Отговор #40 -: Август 05, 2009, 16:26:15 pm »
Бързо си признайте коя от вас е виновна за земетресението!  :lol:

Деси, аз бях:)
Викам си тази сутрин може малко гимнастика да понаправя а то какво стана...като се разскачах, взе, че ви тресна:)
Ха ха ха, лудата Лисица гимнастика ще прави. :lol: :lol: :lol:Видя ли сега докъде я докара?!
Никво мърдане до второ нареждане! :wink:
Пък коктейлите довечера. :D
*
« Отговор #41 -: Август 06, 2009, 01:44:39 am »
Пряко включване от Софето :wink:
Тръгнах от Варна без моята кола. За два дни се возих в четири коли, ама не на стоп.
Колеги ме прехвърлят от кола на кола, докато пристигна в София. Не ми се мисли, до края още на колко ще се кача :D
Ейййййййй, добре че мога да плувам. Голям дъжд, голямо нещо. И аз както съм тръгнала от морето с летни дрешки, познайте дали не спрях движението в София. Все така ми се случва, май ще трябва да си взимам шубичка като пътувам към столицата. Хората ме гледат все едно идвам от друга планета.
Днес ми се обадиха сто човека да ме питат как е било земетресението. Викам им ще оживея, нали не съм си във Варна :jump12:
Иначе добре си изкарвам. Снощи в Плевен за малко да се изложа, като видна блондинка.
Колежка ме заведе в квартално заведение. След час седене ни се напълни масата с нейни приятели. Както си седим и идва една жена на средна възраст при нас. Кляка до масата и се моли на едно от момчетата за автограф, бил за децата и. Аз се ококорих и ръгам колежката в ребрата неразбиращо. Отговора който получих беше: Момчето до мен играе в " Забранена любов" 8O. Не съм гледала филма и не го разкоспирирах. После разбрах, че бил Стоьо Маймуната. Викам ще се редя и аз за автограф, племенницата ми е фен на филма. Ейййййййй, сега ще обера овациите на детето. Ще и стана любимата вуйна(не че има друга де)  mf_bounce8
После срещнах семейство с тризнаци, да са им живи и здрави. Разговора започна от количката и свърши след 30-40 минути. После разказах всяка дума на Лиса, за да спя спокойно :D
Деня беше пълен с емоции, а обиколката ми едва сега започва :wink:
Спирам да пиша за днес :D Завивам се с олекотения юрган, че утре може и зима да е дошла в столицата :?

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #42 -: Август 06, 2009, 11:04:24 am »
:)Добро утро:)
Знаех си аз, че по добре е да си стоиш в София. Ако искаш поостани, тука никой не е питал за теб.:))))))))))

Онази вечер ми звъни телефона, гледам пак Ники, викам тази днеска ми звъни за 12,5 път. Да и вдигна ли или да се направя на заспала. Вдигнах и. 30 мин. ми разказва за семейството с тризнаците, представих си с тях колко е говорила:)))))И то непознати, скочила от масата и насреща им, добре, че децата били кротки и не са се изплашили. За баща им нищо не каза, може да си го стреснала човека.
Информацията обче признавам беше много полезна.
След разговора си викам...дано скоро се прибере да си легне, че ако види още някой интересен субект може да не ме остави да спя цяла нощ:)

Николинка бе, какво да ви кажа.
Добре, че като си дойдеш няма да съм си във Варна:) Може пак да има земетресение след достоверния ми разказ:)
Аааа, и много поздрави на Стою.

Лек ви ден на всички, тук днес се живее:)
*
« Отговор #43 -: Август 06, 2009, 12:34:32 pm »
Еййййййййй, Ники, натрупала си много емоции тези дни! :D Супер!
Те софиянци нека ги вали, малко да ги поизмие от тези боклуци :wink: :lol: :lol: :lol:, ти си ела във Варна, че от утре пак ще е слънчево.
И при нас има 2 семейства тризнаци, когато ги видя по центъра, ги гледам като обезумяла, ще си кажат хората, тази нещо е ку-ку. :lol:Обаче, какво да направя много им се радвам, от цялата си душа и сърце.
Хубав ден на всички, и тук днес се живее Лиско! :wink:
*
« Отговор #44 -: Август 06, 2009, 13:59:32 pm »
Добре, че като си дойдеш няма да съм си във Варна:)

Това па не се спря  :? Де ще ходиш пак бе  :lol:

Опа, добър ден забравих да кажа  :)
Днес наистина се живее - едно прохладничко :) Имах планове за след работа, но нещо май ще се объркат. :? Щото малко съм лепнала летния грип  :( Незнам дали ще удържа до края на работния ден да не се прибера у нас. Уж засега съм по-добре, ама ...

Лек ден на всички  :)

*
« Отговор #45 -: Август 06, 2009, 18:44:17 pm »
Добър ден и от мен.
Николита пак по улиците, а уж е в отпуск.Предчуствала е земетръса и за това е избягала от тук май, и заради едно друго важно събитие но от мен да мине пак.

Добре, че като си дойдеш няма да съм си във Варна:)
Лек ви ден на всички, тук днес се живее:)
Добре че като си дойде ще съм и аз с теб да я яд още повече.
Какъв живот е това незнам.На вън няма слънце но е такъв задух,че чак няма кво да се диша.Искам малко дъжд вече.
« Отговор #46 -: Август 07, 2009, 11:53:54 am »
Ха привет ви чуми! Честитки на всички, които са празнували по един или друг повод (то не може човек да ви изброи)  :wink: Тук днес облачно, хладно, ама още не вали... Дано да се размине, че дъжда е гадна работа по морето, а и улиците се пренаселват  :lol: :lol: :lol:

Ай цуфки ви, и до БЧП Номер ХиксИгрекЗед!  :lol: :lol: :lol: (нямам търпение от една страна, ама като знам, че на другия ден трябва да кажа Ариведерчи на морето ми става едно....)

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #47 -: Август 07, 2009, 14:42:29 pm »
Такаааа - лисицата си призна за варненското земетресение. Лисо, не са ли ти забранени на теб физическите активности? Сега чакам някой от софийската група да си признае и за софийското.

Ели, да оздравяваш, че кой ще ти бере реколтата?!

Хубав ден от мен и не работете много!

*
« Отговор #48 -: Август 07, 2009, 18:21:12 pm »
Такаааа - лисицата си призна за варненското земетресение. Лисо, не са ли ти забранени на теб физическите активности?

Искам да се застъпя за моята любов. Подуват и се краката и най-ефикасния метод за предотвратяване на тази мъка е да си държиш краката нависоко! А по-нависоко от здрави мъжки рамена не виждам. Така че този път и е простено ;)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #49 -: Август 08, 2009, 01:19:01 am »
Такаааа - лисицата си призна за варненското земетресение. Лисо, не са ли ти забранени на теб физическите активности?

Искам да се застъпя за моята любов. Подуват и се краката и най-ефикасния метод за предотвратяване на тази мъка е да си държиш краката нависоко! А по-нависоко от здрави мъжки рамена не виждам. Така че този път и е простено ;)

Хахахахахахах, и ми пише на скайп, видя ли как те защитих в седмичната?:))))))))
Как си ме защитила, мъжа ми го няма от месец и половина и после ходи обяснявай чии са раменете:)))))
Ейййй няма тайни от вас и това си е:))))))))))))))))
*
« Отговор #50 -: Август 08, 2009, 01:21:39 am »
 Мислех да питам и аз за раменете, ама си замълчах  :lol: :lol: :lol: Да не излагам лисицата.
 Поздрави от Змея. :drunk:
*
« Отговор #51 -: Август 10, 2009, 01:01:52 am »
Лисано, за каузата да не ти се подуват краката, все ще намерим чифт рамене, дето да се прежалят.  :lol: