0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните №44
« Отговор #240 -: Август 24, 2009, 11:46:42 am »
Здравейте момичета  :D
Добре дошли на haromony,linapoli,viki_vat и fib4o  :) От сърце се радвам, че вече пишете в тази темичка  :)
TINI78 хубаво сте си изкарали вие- и дано от сега нататък с хаповете да държите положението под контрол и контракциите да изчезнат !
luci слънце ти сигурно си вече в БГ ще те чакаме да пишеш ей  :wink: А аз миналата седмица трябваше да бъда на преглед при доки на 4Д, но тя не дойде и отложихме часа за тази Сряда- минах само на ЖК! Дано да се появи този път  :wink:
Аз бях на моминско парти и сватба на една от най-добрите ми приятелки миналата седмица и беше голямо ходене тук там, но всичко мина прекрасно  :D
Днес ходих на ФМ - доктор Цонев каза, че всичко с бебо е наред- слава Богу да е живо и здраво- и, че ще си имаме мъж  8) Даже снимка му направи на атрибутите, но докато не се роди гаранции няма  :wink: Да видим в сряда моята докторка какво ще каже по въпроса, но най-важното е да е живо и здраво, само това искам  :wink:
*
« Отговор #241 -: Август 24, 2009, 11:58:15 am »
Тини Честит рожден ден(малко със закъснение)!Да си жива и здрава и една много щастлива мама!
Веселушко честити сини гащи!

« Отговор #242 -: Август 24, 2009, 12:14:32 pm »
Тини  :balk_19: да си жива и здрава и след някой месец щастлива мама на малка госпожичка!
Добре дошла на Хармони,леко бременеене!
Веси честити сини гащички!
Нямам търпение да дойде следващата сряда,много искам да разбера какво е,дано да не е срамежливо :lol:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #243 -: Август 24, 2009, 12:28:08 pm »
veselushko, честити сини гащи!
Иии и аз нямам търпение до понеделник, пък дано разберем. :D

Аз пак имам въпрос - от 2-3 дни усещам пробождания в корема, остри, сякаш нещо се разтяга. Това не са контракции, нали? Предполагам са защото корема почва да расте (хич не се забелязваше до скоро).
*
« Отговор #244 -: Август 24, 2009, 13:13:41 pm »
Веси,честити сини гащички!
Благодаря на всички за пожеланията :D!

« Отговор #245 -: Август 24, 2009, 13:45:05 pm »
Благодаря ви милички от сърце - да видим в сряда какво ще каже моята доки по този въпрос  :bighug:
curls  аз имах такива в областта на яйчниците и ми казаха, че е от това, че матката нараства. Сподели с твоя доктор той ще ти каже най-добре  :) Но сега в този период ще има повече такива болежки  :wink:
*
« Отговор #246 -: Август 24, 2009, 18:23:43 pm »
Ами да, то най-много при яйчниците се усеща! Ами щом не е спешно ще си изчакам часа на 31.08. Иначе щях да тичам още сега. :oops:
« Отговор #247 -: Август 25, 2009, 11:36:06 am »
Здравейте мамчета!Ние вчера ходихме на преглед при док Александров.Потвърди се пола ще си имаме МЪЖ даже ми направи снимка на атрибутите му. :lol: Вървим си в нормата  640 грама и всичко е ок.Иначе да се оплача вчера на центъра малко ме лъхна вятъра и нещо настинах.Ще пия чайчета и ще си стоя вкъщи.
Веселушко и ти добре дошла при мъжките мами!
На всички нови мамчета: :welcome3:Дано продължаваме да се увеличаваме с тези темпове!

*
« Отговор #248 -: Август 25, 2009, 12:09:23 pm »
Само така,Миленка,добре расте юнакът!А ти се оправяй бързо!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #249 -: Август 25, 2009, 18:50:27 pm »
Здравейте момичета:)

Миленка, дано пресечеш настинката бързо и да оздравяваш.

Аз от 3 дни имам болки ниско доло:) Вероятно следва ново разпъване и порастване на корема ми:))))))))))
Вчера се обадих на д-р Дяволов при когото ще раждам за да разбера какво да правя и кога ме иска в София. Пита ме в коя седмица съм и като му казах ми вика, "ааа, хич не ми трябваш тук? :)))))))Обикновено към 29-30-та било нормално вече да съм там и евентуално към 33-34-та можело да ме срежат, но като отида ще прецени. Това по мои скромни изчисления се пада края на ноември, така, че мога да изпреваря много от вас :P, нали съм бързата лисица:)))) Като се обадих, му викам бременна съм с тризнаци при д-р Александров и той ми препоръча да раждам при вас, а Дяволов ми отговаря, "а той Александров такива ги прави и после ми ги праща":)))))))
Днес вече ми е смешно ама вчера се чудех много сериозно ли ми говори и да се връзвам ли на приказките му:))))))))Пита ме дали имам осигурени прегледи тук и се разбрахме към 27-28 седмица да му звънна отново и да се разберем.
В четвъртък съм на преглед при моя си доктор и се надявам всичко да е наред:) Пия си магнерича и или немога да разбера какво е контракции или нямам такива засега (дано е второто).
Пожелавам на всички ви спокойна и прохладна вечер:)
*
« Отговор #250 -: Август 25, 2009, 21:21:21 pm »
....... Като се обадих, му викам бременна съм с тризнаци при д-р Александров и той ми препоръча да раждам при вас, а Дяволов ми отговаря, "а той Александров такива ги прави и после ми ги праща":)))))))
Правилно ти е казал доктора, Лис  osi_4 :bighug: Тя и Нефертитка беше при него, сигурно за това го е казал. :lol: Ама сто процента се е бъзикал.
Колкото за контракциите - нямаш ги, вервай ми. Това трябва да е. Приятен преглед в четвъртък и после да докладваш. Аз съм другата седмица.
Да ви питам - от седмица имам болки долу в ляво в пубисната кост. Поява се като поседя 10-15 мин права, основно след обяд. Като полегна минава, но е доста гадно. Предполагам, че е от разтягането, но ми се ще да си кажете мнението. На док не съм звъняла, смятам като отида на преглед да попитам.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #251 -: Август 25, 2009, 21:31:46 pm »
Джи, точно заради Злати беше коментара:)))))))) Тя дори му е казала, че ще му се обаждам...едва ли човека помни, но като чу Александров и тризнаци и направи връзка с нея:))))

Такава болка и аз имам понякога, но се появява като повървя, седна ли за 5 мин. и ми минава:):):)
Приемала съм я винаги за нормална, както и много други неща. Бях си обещала да не се вглеждам прекалено в себе си ако забременея и се опитвам да го спазвам:):):)
Понякога не ми се отдава, признавам си, хваща ме страх:))))):)
Може би следващите 8 седмици ще са ми най-мислените:) Дай Боже всичко при всички да е наред.
На 2 септември съм си запазила час за 4Д и все още не съм сигурна дали ще отида:)))))))Може би любопитството ми ще надделее в крайна сметка:)
« Отговор #252 -: Август 25, 2009, 22:00:45 pm »
Лис, Дяволов се бъзика. Не се притеснявай- той има малко особено чувство за хумор, но е невероятен лекар и хване ли се с теб е на 100% съпричастен. Моята бременност той я следи и ако знаеш как ме бъзика....но внимава на четири и нищо не пропуска, а това е най-важното.И това, че не се плаши да изражда сложни случаи...

Дживотинче, май тая болка е неизбежна. При мен се появи около 30 г.с и особено ако стоя права по-дълго време, но док каза да не й се връзвам хич.

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #253 -: Август 25, 2009, 22:08:55 pm »
Дживотинче,болки разни и с различна сила.Мен от лявата страна ме мъчат доста осезаеми болежки от разпъване,ту се успокоява,ту се засилва.Вече не обръщам внимание почти на нищо,чакам да си мине.

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #254 -: Август 25, 2009, 22:39:09 pm »
Лис, Дяволов се бъзика. Не се притеснявай- той има малко особено чувство за хумор, но е невероятен лекар и хване ли се с теб е на 100% съпричастен. Моята бременност той я следи и ако знаеш как ме бъзика....но внимава на четири и нищо не пропуска, а това е най-важното.И това, че не се плаши да изражда сложни случаи...

Благодаря ти:)
Днес съвсем по-друг начин вече тълкувам думите му, ама вчера нещо не ми беше ден и да ме пита човек що си смуча от пръстите разни мисли:):):)
А и не очаквам да седне на рздумка с мен все пак;)))))Друга работа си има човека:))))))
« Отговор #255 -: Август 25, 2009, 23:16:28 pm »
Здравейте бъдещи мамчета :) Благодаря за страхотното посрещане, много ми стана кеф :) Много ми е мило като чета симптомите ви ( и коментарите след това ) на по-напреднала от моята бременност :) и нямам търпение да ви настигна и да изпитам всичко това :) Дай Боже всичко да е наред де!!!!
Аз имам едно въпросче - не живея в България, но октомври ще си идвам за малко повече от два месеца, тогава ще съм в края 4ти месец, живот и здраве :) Можете ли да ми препоръчате добър лекар в София, който да следи бременността ми през това време? Аз не съм здравно осигурена и ще си плащам със сигурност, такаче няма значение на частно ли ще е или не. Важното е да е добър!

АААА забравих и още нещо, може ли някой да ми обясни как да си направя линийка на бремеността като вашите и как да я кача в подписа ми, както и овулационната ми графика? Хич не разбирам от тия работи  :oops:

Благодаря ви предврително! Хиляди гушаници на всички бременелки и леки оставащи месеци!

*
« Отговор #256 -: Август 26, 2009, 10:08:17 am »
За всички които искат линийка, мога да предложа следния вариант: да си направят ето тази страница на Гугъл заглавна, в нея има приложение линийка, която излиза под полето за търсене:
http://google.baby-gaga.com/
Много е удобно ;)
*
« Отговор #257 -: Август 26, 2009, 10:57:20 am »
здравейте на всички
добре дошли на новите мами  :)
момичета вие пете ли някакви витамини.
на мен док ми изпсиа едни големи и много ми е трудно с тях  :x
миришат  :(
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #258 -: Август 26, 2009, 15:09:57 pm »
момичета вие пете ли някакви витамини.
на мен док ми изпсиа едни големи и много ми е трудно с тях  :x
миришат  :(

Аз не пия никакви. Питала съм доктора си, каза ми, че към момента (преди месец беше) не е необходимо.
Ям обаче много, ама много плодове през деня. Обичам а и така си набавям някакво количество.
Помоли доктора си да ти ги смени с други.
В кръга на шегата се сещам за утрогестана:)))Нали може да се пие и да се слага вагинално и имаше един бисер, че се пиел вагинално:)))))
Та и с витамините мога да се пошегувам:))))))))))))да питам доктора си мога ли да ги пия вагинално за да не ги усещам:):):)
*
« Отговор #259 -: Август 26, 2009, 15:30:15 pm »
Zayana аз също за момента не пия,както каза и Лиско набавям си витаминките с плодове-доколко се справям не знам.

Та и с витамините мога да се пошегувам:))))))))))))да питам доктора си мога ли да ги пия вагинално за да не ги усещам:):):)
:D :D :D