Здравейте момичета!
Аз за малко се завърнах, честно казано, хем ми се ходи на вилата, хем свеки нещо взе да ме изнервя напоследък, май много време прекарваме заедно
Като сме надалеко, по се обичаме
Добре дошли на всички нови попълнения!!!!! Попрочетох, ама сега трябва и да Ви запомня, което с моя бременен ъкъл
.....
Нинчо дали не е родила вече, а???????
Лисе, чета разни работи, вземи се кротни малко, седни си на дупето, после ще ходиш, няма да се спираш. С умиление ще си спомняш бременните безгрижни дни, и ще се молиш за минутка спокойствие и почивка
- ама няма!
Теориите на Александров са малко.....съвременно американски, ама вие вземете да си имате едно на ум - че нещо май много започнахме да се оплакваме. И аз се включвам в отбора с оплакванията - с наближаването на седмия месец, нещо взе да ми идва кураж и май взех да се забравям, щом взех да си позволявам да си чистя сама с прахосмукачката у дома..... И резултата не закъснява - от миналата седмица съм с болезнени контракции, менструални болки/почти постоянно/, пия почти по една опаковка но-шпа на ден.... Ама стоя и се стискам. И ааз като Клемче се чудя дали да ходя до доки да му казвам или да си трая докогат о устискам? Все пак - бебека няма как да излезе?
Пазете се момичета, все пак имайте едно на ум! Толкова дълго сме ги чакали тия мъници, не си струва в момента да си правим експерименти!!!!!
Прегръщам ви всички!!!!