0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните №44
« Отговор #120 -: Август 10, 2009, 22:49:32 pm »
Лисано,поне временно си почивай повечко,моля те osi_1 Магнерича също не е вълшебен,носиш три бебета,моля те пази се повече!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #121 -: Август 10, 2009, 23:24:39 pm »
Лисано,поне временно си почивай повечко,моля те osi_1 Магнерича също не е вълшебен,носиш три бебета,моля те пази се повече!

Ще, ще.
Аз само се правя на смела:))))) Намалявам разходките:)

Благодаря ви:)
« Отговор #122 -: Август 10, 2009, 23:36:36 pm »
Нещо ме е хванало безсънието,явно е от киселините :(
Седмицата на морето ми се отрази страхотни,каквото и да ядях нямаше и помен от гадене и киселини :D,а сега си наваксвам  :(
Утре съм на ЖК,а след два дни и на ФМ,нямам търпение да видя бебчо :D
Хриска притесних се като прочетох че си била в болница,това да са последните контракции,чак до термина:goodluck:
Луци,Заянка,Миметоо,lunhau :welcome3:
Лисе пази се,повече почивка няма да ти навреди след няколко месеца ще я търсиш,затова възползвай се сега :)
Нинчо безпроблемно раждане и прекрасна първа среща с бебка :goodluck:
Аз няма да се разделя с моята писанка,по-скоро ще я обръсна :lol: :lol: :lol:
Лека нощ!
:bighug:

« Отговор #123 -: Август 11, 2009, 21:40:07 pm »
Здравейте мили дами!Аз тези дни се напатих с щерката :(!За 2 месеца ми направи 4 гнойна ангина,2дни преди деня за операция на сливиците,приеха я в болница с абцес и и правиха пункция сега е по-добре!Та покрай тези неприятности получих някакви болки и спазми,днес бях при доки слава Богу-всичко е наред с матката и плода,пия папаверин 3х1 и магнерот 2х2,каза че е на нервна почва,получила сам някакви невралгичи спазми на влагалищетоLisko,за хемоглобина доки ми беше препоръчал риба и пилешко месо защото и моя беше 109.Мисля,че има ефект след като около 1-2 седмици наблягах на тези храни направих контрола на хемоглобина и беше нормален,също така си позволих и 2-3 пъти свински черен дроб на скара.Ако ти се папкат тези храни пробвай предполагам,че ще има ефект и при теб!На всички момичета пожелавам леко и безпроблемнно бременеене и много,много усмивки!На Nincoлеко раждане и по-скорошна среща с бебка!
« Отговор #124 -: Август 11, 2009, 22:14:22 pm »
Здравейте сладурки  :D
Лисе почивай повече миличка, стой си на дупето сега, пий хапченцата и малките лисковци ще слушкат и няма да правят вече така  :cuddle: За хемоглобина се препоръчват и повече свински пържолки  :D
nincho  миличка не остана - хайде бебка да реши вече да излезе и да си я гушнете съвсем скоро  :D А за котето- ще му мине на мъжът ти, привързват се и те много, но сега като се роди бебка и няма да се сърди вече  :)
malvina82 дано да ти минат киселините бързичко !
mimetoo ти също пий хапченцата, почивай и дано да не се тревожиш много и да хабиш излишни нерви, защото трябва да си спокойна сега! Дано малката принцеса оздравее бързичко, за да и махнат сливиците   и след това да боледува по-малко !
Luci благодаря миличка  :)
*
« Отговор #125 -: Август 12, 2009, 14:06:50 pm »
Здравейте, момичета  :D
Днес не сте много активни, може би не сте разбрали, че вече има сайт...
Аз днес ходих при акушерката (може би орговаря на ЖК в БГ) и направо се стреснах от килограмите. Не мога да разбера как така съм качила за месец и половина 4 кила...дотук общо 5/6 кг....Ако продължавам така нямам идея колко ще кача докрая.......Малко съм притеснена честно да си кажа......още повече, че не се тъпча, не забелязвам да имам повече апетит и да ям повече отпреди. Дори си мисля, че ям по малко отвсякога....Ама кантарът отчита дриги неща.......
Това да са ми проблемите, ще кажете, ама аз да споделя с вас.........

Желая леко бременеене на всяка една  :D

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #126 -: Август 12, 2009, 17:41:14 pm »
Хей,момичета,как сте?Ние днес бяхме на фетална морфолгия.Всичките ни показатели са добри,плацента -добра,органите са си на място,тежи 425 гр. наша беба :D.
 Нинчо,твоето момиченце май наистина ще си чака до последно денят :D

« Отговор #127 -: Август 12, 2009, 22:39:08 pm »
Ами, Лиско, зависи какъв ти е пъпа. Моят е втрешен и не е изкочил, но на някои жени е външен и като им порасне коремчето изпъква навън, заради изпъването на кожата в областта. Не знам дали го обясних като хората  :lol:.
...
Ами на мен миналата бременност до края грам не ми помръдна пъпа. Изобщо не изскочи. Ама ей ме на сега - в началото на седмия вече е почти излезнал, ама много боли.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #128 -: Август 13, 2009, 11:28:28 am »
Здравейте, момичета  :D
 Не мога да разбера как така съм качила за месец и половина 4 кила...дотук общо 5/6 кг....Ако продължавам така нямам идея колко ще кача докрая.......Малко съм притеснена честно да си кажа......още повече, че не се тъпча
lucrecia  виждам,че ние с теб имаме 1 ден разлика в термините. :D Относно килограмите и аз до момента съм качила 5 кг. а не се тъпча-храня се здравословно, ям плодове и помалко сладко....но си качвам кг. Не си сама  :wink:

TINI78 много се радвам,че на вашата беба всичко си и е наред.
*
« Отговор #129 -: Август 13, 2009, 13:23:18 pm »
TINI78, чудесно е, че всичко е наред. Пожелавам така да е докрая, както при теб, така и при всички останали бременелки и аз в това число  :lol:...
Цецинка, благодаря, че сподели с мен твоя опит. Така малко се успокоих. Ама наистина ми беше много чудно как се трупат килограми, когато не се яде повече от преди, дори напротив. Бях чела някъде, че това с натрупването на кила е като защита на бебето. Сигурна съм, че си има отговор и сигурно има много статии изписани за това, вклиючително и тук в Зачатие, ама чак толкова не е важно...
Важното е бебето да е добре, а след това ща се свалят излишните килограми...

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #130 -: Август 13, 2009, 13:40:31 pm »
Привет момичета !
Относно килограмите - не ям повече от преди но трупането е по- осезаемо, но няма страшно мамчета като ни грабнат бебешките грижи ще се стопим неусетно.
TINI78 , много се радвам за добрите резултати - къде ходи на ФМ ?
Аз от няколко дни имам чувството че ще се изсипя  и  чуствам голяма тежест ниско долу. Пия магнерич и ношпа , ама не помага , ходих на преглед и ми казаха , че шийка почти нямам , нямам и разкритие , но много ме е страх- единственото решение било лежането.
Прегледа при д-р Александров е чак на 28-ми и се чудя да му звъня ли преди тази дата , при положение , че не ми прегледа шийката предният път или да си чакам датата ?
Може да ви се стои тъп този въпрос , но от паника не мога да мисля вече !
Съжелявам , че ви разтроих момичета !!
Пазете си и си почивайте повечко .
*
« Отговор #131 -: Август 13, 2009, 13:54:50 pm »
Тини радвам се че с бебо сте добре!
Клемче щом трябва полежавай повечко,но за да си по-спокойна звънни си на твоя доки за да видиш какво ще ти каже и той.Успех!
То и аз трябва да лежа но май въобще не го спазвам това!Иначе на теб съвет давам де... :)
За килограмите-предния път за една седмица бях качила един кг,другата седмица като ида чак ме е страх какво ще покаже кантара.
Но нека само това са ни проблемите-да са ни живи и здрави бебоците пък другото не е важно!

« Отговор #132 -: Август 13, 2009, 13:59:41 pm »
TINI и тук да ти кажа, че много се радвам за прекрасните резултати и нека оттук нататък да са само такива и ти да си една усмихната бременна жена  yahoo_17
luci,Цецинка все пак сме бременни и е нормално да качваме килограми колкото и да се ограничаваме  :D Аз живот и здраве другата седмица съм на доктор и ще се тегля на кантара при акушерката, та ще видим какъв е резултатът, но по-важно е бебчето да е живо и здраво  :wink:
klem4e щом доки е казал лежи си и си почивай, не шавай много много !!! Обади се на док и поговори с него, за да не се притесняваш и да се тревожиш още 2 седмици- той ще те извика по-рано на преглед ако трябва ! Дано скоро се почувстваш по-добре  :balk_21:
« Отговор #133 -: Август 13, 2009, 14:05:06 pm »
Клемче, стискам палци да устискаш до края!Знам че не е хубаво изобщо да те преглеждат вътрешно  камо ли толкова често!Щом са ти казали да лежиш, ще почиваш и ще си пиеш хаповете!И аз мисля да посетя Александров другата седмица да си поговорим за раждането ми и после не мисля до ходя, че като почнат работа Септември ще бъде лудница.
Тини, браво за размерите на бебка!
Нинчо, хайде чакаме новините , леко раждане!
Лиско, и ти почивай повечко!
Лек ден момичета!

*
« Отговор #134 -: Август 13, 2009, 15:20:55 pm »
Здраейте, момичета!  :D
Лиско, да се пазиш, мила  :wink:. Лекичко с разходките, то и вкъщи не си е работа все човек да стои, ама по-честичко и бавничко.  :wink:
malvina82 , какво стана с ФМ, чакаме да докладваш  :).
mimetoo, дано детенце да е оздравяло вече, и моя син по едно време страдаше от пустите сливици, но най-вече от третата. Дано по-бързо го израстете тоя проблем, че то май като порастнат поотшумява.
Луцинка, килограми не се качват само от яденето, така че споко. Все пак количеството течности в организма се увеличава, не е казано, че тия килограми са сланинки. При условие, че се храниш здравословно, едва ли си напълняла ти самата.  :wink:
TINI78 , браво за хубавите резултати!  :D
klem4e , надявам се всичко да е наред и ако имаш притеснения според мен няма нищо лошо да звъннеш на док.

И аз да се отчета: днес бях на тонове и ме провериха за разкритие - имам 3 см. Тая нощ по едно време се събудих от леко болезнена контракция, ама си останах само с нея и после съм заспала. Напоследък ми се случва така и все си мисля, че моментът е дошъл, но после всичко отминава. Докторката ми каза, че може всеки момент вече бебка да тръгне. А, дано, че вече си играе с моето търпение  :lol:.

Хубав ден на всички! :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #135 -: Август 13, 2009, 16:34:11 pm »
Нинчо май вече всичко е до ден-два и ти ще си щастлива мама!
Да ни предупредиш като тръгнеш за болницата :)
Пожелавам ти всичко да мине възможно най-бързо и леко и скоро да гушкаш едно сладко бебче!

*
« Отговор #136 -: Август 13, 2009, 17:06:33 pm »
nincho, позагуби ми се тук ден-два и аз вече си мислех, че си родила.  :wink: Бебка явно е с характер и ще си избере сама датата. Знаеш ли пък, може да чака светлия християнски празник в събота и да си дойде с късмета и името.  :D
Когато и да е, аз ти желая леко раждане и приятна среща ствоята принцеса!  yahoo_17

Аз имам някакво неприятно влагалищно течение, което доста ме притеснява. :? Споделете дали някоя от вас е имала подобен проблем и как се е справила с него.
Днес мисля да отида на преглед. Вчера докторката ми от ЖК-то доста грубо се отнесе по телефона, но мисля да я попритесня днес на живо, пък да видим дали ще ме приеме.  :D

Хайде хубав и прохладен ден ви желая!
И леко бременеене на всички!
*
« Отговор #137 -: Август 13, 2009, 17:48:22 pm »
Клемче,този път ходих на фетална морфология при Максим Яков в Майчин дом,защото си изтървах часа при Балев.Доволна съм,добре огледа бебето,но не е от най-разговорливите.Доста сме разочаровани с мъжа ми от 4Д-то,очаквахме много повече :(,но аз така или иначе не отидох заради четириизмерния образ,а заради доктора.А ти непременно звънни на Александров по телефона за консултация,а през това време пази леглото повечко,че не е шега работа.
Туин,течението е нормално при бременност,стига да няма особен мирис,цвят,сърбеш.На мен ми се появи в 4 месец,но беше със сърбеш и ми изписаха едникратно мазило.
Нинчо,хайде чудна среща тези дни с бебочката,от сега е с характер-мисли му :lol:
« Последна редакция: Август 13, 2009, 18:13:21 pm от TINI78 »

*
« Отговор #138 -: Август 13, 2009, 18:05:44 pm »
Туинче ако не ти е дискомфортно от течението(както ти е написала и Тини) не е проблем.Аз също имам и в началото се стреснах и поразтърсих тук-там и прочетох,че по време на бременност можело да се получи.
Говори с лекарката си да се успокоиш,въпреки че хич не им е хубаво да ги притесняваме!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #139 -: Август 13, 2009, 18:16:29 pm »
:))))Ей ме и мен, цоп:)

Клемче, не чакай, обаждай се на Алекса и отивай да те види. Мен като ме стегна в събота в понеделник на прегледа ми гледа шийката защото ако е вярно това което са ти казали не е за пренебрегване. Не искам да те плаша разбира се, не съм доктор, но не чакай:) Дано всичко е наред:)

Туин, аз имам вече 2 месеца такова течение. Понякога е по кремообразно, понякога по слузесто, но нямам нито сърбеж, нито има миризма. Всеки път на пргелда си го споменавам, и док всеки път ми казва, че е нормално щом нямам оплаквания.

Тини, раздвам се, че всичко с бебчо е наред и ти желая най-прекрасните месеци до края. Заслужаваш го:)

Аз досега съм качила 2,5кг. и даже се притеснявах малко да не би нещо да не е както трябва но док ме успокои, че бебетата са си нормално големи. И все пак имам доста до края така, че никога не е късно да си наваксам последните месеци:)
Разбирам вече и какво е да ме боли гърба:)))) Но нека ме боли:)

Момичета, пожелавам ви всичко най-хубаво:)