Ето ни и нас
Здравейте! Боже, толкова ми беше приятно да се видим и да си поговорим / то май през повечето време приказвах аз?!?!/ Ама като ме държът на въже.... - така е
За тия, с които не се видяхме, ще кажа, че аз оставам тук, докито каза, че няма да ходи никъде/на почивка/ ако има нещо, направо при него/дано да няма!/ Надяваме се да избутаме поне докъм 30-32седмица. Иначе отказа да гледа серклажа , гледа бебка, каза да си пия хапчетата и.... евентуално края на август ще се видим пак! Аз му казах, че нямам желание да го виждам по-рано
Между другото, за всички, които пият гинепрал. Знам, че едно от страничните действия е сърцебиене. На мен ми го даде в комбинация с Обсидан, по 1/2. Пия 1гинепрал и 1/2 обсидан - нямам никакво сърцебиене.
nincho затаяваш ли дъх в подготовка за незабравимата среща? Леко и безпроблемно да мине.
РР Боже, вчера се видях с Фани и малкият Митак. Ми той много малък божичко - малка сладка душичка. А дъщеря ми е била с 400гр по-малка и от него!!!!! Направо не мога да си представя!!!!Колко бързо се забравя момичета! Радвайте се пълноценно и попивайте всеки един миг с малките човечета - времето лети толкова бързо!