0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Темата на бременните №44
« Отговор #80 -: Август 06, 2009, 18:15:03 pm »
lucrecia , добре дошла в нашият бих казала не толкова скромен отбор, ще видиш колко е весело при нас !!!
Пожелавам ти лека бременост и само хубави моменти !!! :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #81 -: Август 06, 2009, 18:26:37 pm »
        :lol: :lol: :lol: Тинчо ,Лисе ,много ме разсмивате,ей! Бандитки такива!  :D

Така де - на всяка родила поне по една нова бременна трябва. А ако са 2-3 още по-добре...

А ,ей т'ва е приказка вече!Точно така,Петя!Да има,да има!  :balk_46:
*
« Отговор #82 -: Август 06, 2009, 19:23:54 pm »
Благодаря ви, момичета, за топлото посрещане......

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #83 -: Август 06, 2009, 20:34:06 pm »
Добре дошли на новите момичета и много здраве и спокойствие за всички ни!
Само как нарастваме синият отбор!Голяма битка ще падне за малкото моми!
Хайде, обявявам квота- по 3 нови бременни на седмица и повече девойки за нашите младежи! :D :D :D
Прохлада и спокойствие на всички!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #84 -: Август 06, 2009, 21:28:54 pm »
Здравейте бременни мацки!И аз да кажа добре дошла на Lucrecia!Нека  има много нови попълнения в темичката!Аз да се похваля че имам гости и няколко дни ходих с тях на плаж!Чувствам се супер, лежа си под чадърчето и се мокря по малко.Днес бях на ЖК,  моя мъж дойде с мен да види бебчо,но то най-сладко си спеше.Вървим си в седмицата,което за мен е много добре, защото заради моят диабет може да стане едро бебе.Качила съм още 1 кило, т.е. плюс 2 досега от началото.И аз имам киселини от време на време, помага ми газирана вода с лимон.
Лека вечер от мен!

*
« Отговор #85 -: Август 06, 2009, 23:16:16 pm »
Честито на новодошлите в темичката! И аз подкрепям Мечо Пух!
Ние утре се отправяме за сватба в Добрич, стискайте палци да нямам запознаство с добрички и варненски медицински лица! :)
*
« Отговор #86 -: Август 07, 2009, 09:51:04 am »
Добро утро момичета
Луци добре дошла, ние с теб отдавна видяхме двулентово тестче но сега чак се записваме  :lol: :D
лека бременност до край и здраво бебче
Аз вчера бях на ФМ, беше много вълнуващо.Всичко е наред. :P
чакаме момиченцееееееееее, дано не греши док  :P
*
« Отговор #87 -: Август 07, 2009, 12:36:08 pm »
Здравейте, момичета-кокичета  :D!
Днес е петък, един прекрасен ден от седмицата поне за мен, защото идват два почивни дни...
Заянка, радвам се на прекрасните резултати и честити ви розови гащи...Нали били малко момите в темичката, ето че започват да се увеличават  :lol:.
Не е ли малко рано да се види полът не бебето в 12 седмица?
Ние още не знаем какво ще е нашето бебоче  :(. Дадоха ми час за ФМ чак за 17.09 понеже ще си ходим до БГ на ваканция. Ама като си дойдем в БГ отивам директно при някой специалист, за да ми я направят.
Някоя от вас може ли да ми препоръча такъв в Пловдив?

Прекрасен ден ви желая...

*
« Отговор #88 -: Август 07, 2009, 12:46:24 pm »
Здравейте, момичета-кокичета  :D!
Днес е петък, един прекрасен ден от седмицата поне за мен, защото идват два почивни дни...
Заянка, радвам се на прекрасните резултати и честити ви розови гащи...Нали били малко момите в темичката, ето че започват да се увеличават  :lol:.
Не е ли малко рано да се види полът не бебето в 12 седмица?
Ние още не знаем какво ще е нашето бебоче  :(. Дадоха ми час за ФМ чак за 17.09 понеже ще си ходим до БГ на ваканция. Ама като си дойдем в БГ отивам директно при някой специалист, за да ми я направят.

Прекрасен ден ви желая...

Луци и аз мислех, че е рано.Дори и моя док при който съм акза,ч е ще арзберем 16 седмица.
Но в4ера бях ан фетална морфолгоия и попитах.Той преди да ме види и каза, зависи как е застанало  :P
много се надявам ад не е сгрешшил.А и да е какво пък момченеце...ама сега се настройх за мома  :D
*
« Отговор #89 -: Август 07, 2009, 13:48:05 pm »
Луци, радвам се и теб да видя тук в тази темичка  :D! Престраши се най-после  :D.
Аз пък да ви кажа около мене всичките ми познати все момичета чакат, така че не се притеснявайте баланс има  :lol:.
Ние вчера бяхме на запис на тоновете, всичко е ОК. Главичката на бебка е разположена добре и матката била мека, каквото и да значи това  :lol:.
Вечерта, обаче какви премеждия - реших, че моментът е дошъл, понеже като ме почнаха едни ужасни болки ниско долу...ама все едно с нож ме ръга някой. Тази болка ми се видя доста позната и викам на мъжо, айде ако не спре след малко тръгваме за болницата. Е, да ама не. Легнала съм и съм заспала  :lol:. Не разбрах какво беше това, ама явно някаква подготовка за раждането. Днес се чувствам като пребита, понеже се поизмъчих снощи... Ще видим тая вечер как ще се развият нещата, защото сега всичко е спойоно при мене и признаци не откривам, колкото и да ми се ще вече... :lol:

*
« Отговор #90 -: Август 07, 2009, 13:58:59 pm »
Нинчо, Благодаря ти  :D
Искам да ти пожелая леко и безпроблемно раждане, че то вече не остана...Всеки момент може да ни "изненадаш"  :lol:...

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #91 -: Август 07, 2009, 14:30:04 pm »

Лукреция, в Пловдив можеш да си запишеш час за д-р Даскалов. Аз лично не съм ходила при него но отзивите са повече от добри:)
Ако Пешек се включи тя ще ти помогне с инфо или някое от другите момичета, които ходят там:)

Заяна радвам се, че всичко е ок след прегледа:)
Нинчо, успех:)
*
« Отговор #92 -: Август 07, 2009, 15:15:34 pm »
Мерси, Лиско за инфото. :D
Как са малките лисичета? Риктат ли много? Гледах миналата седмица репортажа по телевизията и много драго ми стана...

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #93 -: Август 07, 2009, 15:20:06 pm »
Лисугерите са добре, вчера ми се обаждаха да кажат:)))))))

Честно казано засега само една вечер съм усетила нещо като мърдане, дори не съм убедена, че е било такова:)
Тепърва ще си покават магариите:)
*
« Отговор #94 -: Август 07, 2009, 16:29:49 pm »
О,Лисе,представям си ритници от три страни :lol:,мисля,че ще ти се вземе ъкъла по някое време,ама ще е мнооооого забавно :DНа мен ми е супер кеф като вземе да ми подскача корема :D

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #95 -: Август 07, 2009, 16:33:21 pm »
 :jump12: ще пътувам с Балкански да показвам как си местя корема:)))))
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #96 -: Август 07, 2009, 18:32:08 pm »
lucrecia, с две ръце препоръчвам д-р Даскалов. Саемо че е добре предварително да си запишеш час. 032/634463 - това е телефона на клиниката в която работи. Обади се още тези дни.
« Отговор #97 -: Август 07, 2009, 18:49:18 pm »
 :bighug: Ето ме и мен при вас,момичета! Много съм щастлива,че от другата тема цопнах при вас и сега отблизо ще ви се радвам. stork-boy
*
« Отговор #98 -: Август 07, 2009, 19:15:02 pm »
lucrecia, с две ръце препоръчвам д-р Даскалов. Саемо че е добре предварително да си запишеш час. 032/634463 - това е телефона на клиниката в която работи. Обади се още тези дни.
Благодаря ти, Pesheck. Ще звънна веднага...
lunhua,  :welcome_1:

« Отговор #99 -: Август 07, 2009, 19:21:56 pm »
 :cloud9: Благодаря!