0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Темата на бременните №44
« Отговор #320 -: Август 28, 2009, 20:02:45 pm »
* ЦЪК * Списък с нужните неща за бебето и майката

Момичета, това е изключително полезна тема относно пазаруването,
необходимите и важните неща за бебето.
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #321 -: Август 29, 2009, 10:24:06 am »
Дени, честито ти сърчице! Много се радвам,че те веждам тук! Лека бременност и си почивай!

За главоболието аз пиех ефералган- само той ми помагаше.В него има парацетамол и витамин Ц.

Аз също отдавна съм си направила списък за покупки за бебчето и сега пазарувам по него. Абе все ми се струва,че ще взема нещо ненужно, а друго което ще ми трябва ще го пропусна.Уж все гледам,мисля,... абе ще видим накрая :)

Аз днес ще ходя на сватба и не знам как ще издържа с тези болки в гърба трябва постоянно да полягвам.  :?

Хайде лек ден!
07.10.2009
« Отговор #322 -: Август 29, 2009, 15:20:43 pm »
За главоболие помага и малко кола, изпита на бавни глътки...И да не се втренчваш в монитора с часове :D :D :D(като мен!)...
За покупките.....ако не бях толкова противно суеверна щях вече да купя нещо, но ме тресе шубе - поне почнах да обикалям и се отчайвам - уж има всичко, а пък после точно това, което си си харесал го няма, или е в друг цвят...Аз съм в тежък размисъл относно количката- тази, която ми е по сърце, но е над 1300лв. или някой компромисен вариант...
Абе, докато се поотпусна и наканя, ще стане време и ще се видя в чудо...
Не правете като мен! :D
Весел и спокоен уикенд!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #323 -: Август 29, 2009, 16:18:57 pm »
deniska добре дошла миличка и честито ти тупкащо сърчице  :D
Lise  сигурна съм, че ги чувстваш вече и през деня малките разбойници- кой знае  каква игра пада в корема на мама  :) Иначе много хубаво си направила, че си си подготвила всичко- все пак ще прекараш последните седмици в София и като се върнете във Варна трябва всичко да ти е готово  :)
power весело изкарване на сватбата днес и дано се чувстваш комфортно  :)
Мен днес още ме държи  вчерашното състояние, че даже и сутринта се събудих с болка вдясно където е яйчника, която отива леко към крачето и чакам да ми мине  :? Дано да мине, че иначе утре ще тичам май към болницата  :?
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #324 -: Август 29, 2009, 16:31:00 pm »
Здравейте  :D искам да ви благодаря за пожеланията много ме трогнахте  :thankyousign:
Относно покупките аз със сина ми си бях направила списък и започнах да пазарувам като бях в седмия месец въпреки, че не знаехме пола все още, купувах нещата в неутрални цветове жълто, бледозелено и така.
Приятен следобяд ви желая.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #325 -: Август 29, 2009, 16:46:32 pm »
Аз зная пола, но не купувам синьо и розово. Синьо купувам но не само за момчетата, розово никак не харесвам но има 2 полурозови неща:)))):)
Старая се да не им купувам и еднакви неща. Най-малкото гледам да са различен цвят:)
Инъче продължавам да се забавлявам като кажа, че искам по 3:)))
Вчера бяхме с приятелка и племенницата ми на пазара за плодове, че да ми помогнат за тежките неща. И тръгвайки, продавачката нарежда как не трябва аз да нося тежко и на моето "сичко добро и лека вечер" тя ми отговаря "Лека и на вас и леко раждане, че така като ви гледам то не останало":)))))))))))))))
Вкам и " Аааа не, смятам поне още 2 месеца да устискам, ама са 3":)))))))Жената излезе от павилиона да ме пита сериозно ли говоря:)))))))))))))

Мише, страхотна тема, благодаря ти:)

На мен преди около месец забелязах, че левият ми крак е като изтръпнал. Пипам го и не го усещам. Все едно са ми държали лед от бедрото до коляното и после е станал безчувствен. Последната една семица започна и да ме наболява и да ми се схваща.Явно някой палачор ми притиска някой нерв. Забравих да питам доктора си дали има за какво да се притеснявам:)

Пожелавам на сватбарите да им е леко на гърба, на всички останали да им е леко на душите и да се насладите на уикенда и почивката си:)