0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните №44
« Отговор #300 -: Август 28, 2009, 11:03:48 am »
Power,благородно ти завиждам за покупките :oops:И аз вече нямам търпение да купувам разни неща за беба,но все още е много рано :(Чак към края на 8-я месец смятам да ходя по магазините.А до тогава.....до тогава бебка рита,а аз си говоря с нея :D

« Отговор #301 -: Август 28, 2009, 11:19:56 am »
Power,като знам как се разнежих на ФМ,представям си какво е на 3Д :DИ аз малко ти завиждам за покупките :oops:,само надниквам в магазинчетата за бебчовци и ми става толкова миличко :D
Още не съм усетила бебочето,така че Тини и на теб благородно завиждам :oops: :lol:
Днес ми е супер нервно,предполагам че е от хормоните,дано да не убия някой :lol:

*
« Отговор #302 -: Август 28, 2009, 11:31:01 am »
Привет. Вчера усетих леките ритничета на бебчо. Първо помислих разбира се, че са газове :oops:, но след второто-третото ритниче се усетих, че не са никакви газове. Викнах таткото и той да пипне, но май не успя навреме. Нищо - ще има време и той да усети :wink: Лека бременност на всички!
« Последна редакция: Август 28, 2009, 11:32:40 am от curls »
« Отговор #303 -: Август 28, 2009, 11:48:20 am »
harmony честито ти сърчице  :D
zayanka ако много те боли пий един парацетамол и дано да ти помогне- иначе май при доста от бременните главоболието е нормлано явление  :? И мен по едно време ме мъчеше главата, но добре че беше за няколко дни и минаваше сама  :?
Lisko браво на малките лисковци добре растат- ти вече трябва да  усещаш вече по- силни ритничета  :D
Нашят татко онзи ден получи един шут по ръчичката и много се изненада  :D А мен днес ме е хванало обратното на запека и сега ям препечени филийки и се надявам да не ме мъчи дълго  :?
*
« Отговор #304 -: Август 28, 2009, 11:49:50 am »
Ех че хубаво Curls!И аз искааам ритник,ама няма!
Малвинка ние с теб ще почакаме за покупките то и аз така се заглеждам,дори и колички взех да гледам,а модела легло вече съм си го избрала!
Power радвам се че всичко е наред с вас двете!

*
« Отговор #305 -: Август 28, 2009, 13:13:45 pm »
Момичета, не се престаравайте с изчакването за покупки... Все пак наближават студени, зимни месеци - които не с най-приятното времеза обиколки, а и с напредването на бременността може да се появят болки в кръста и други подобни неразположения, които доста ще затруднят обиколките. Набележете си отсега къде какво ви харесва, пък после по списъче, само а влизате и да плащате. Аз с тази бременност от няколко дена съм със силни болки в кръста, ако трябваше да обикалям по магазините и да чакам за това 8 месец доста щях да се озоря  :? Добре, че си имаме всичко основно...
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #306 -: Август 28, 2009, 13:43:44 pm »
Здравейте момичета надявам се да ме приемете при вас.Аз съм в началото още, но вярвам, че всичко ще е наред.Днес бях на док.и видяхме ембрионче със сърдечна дейност отговаря на 7,5 седмици.Много съм щастлива.
Желая на всички ви лека и безпроблемна бременност до края.
*
« Отговор #307 -: Август 28, 2009, 13:50:14 pm »
Дени,пропуснала съм прекрасната новина-радвам се че накрая успяхте и ти желая лека и безпроблемна бременност и накрая Денис щастлив батко на живо и здраво бебе :D

*
« Отговор #308 -: Август 28, 2009, 13:50:50 pm »
denisa12251, честито сърчице! Прекрасна новина! Лека бременност и най-хубавото бебче накрая!
hriska, скоро ще ги усетиш и ти - аз помня, че си малко след мен, въпреки че на линийката пише друго. :wink:

Ние сме решили вече да почваме с покупките, за да не ни се събират големите разходи накрая. Избрали сме легло и количка, но точно в момента има проблем с парите и затова изчакваме. Иначе не виждам причина да отлагаме, а разходите не са никак малки.
*
« Отговор #309 -: Август 28, 2009, 14:10:47 pm »
denisa12251, добре дошла! Лека и безпроблена бременност и на теб до края!  yahoo_17

И аз усетих ритниче преди три дни. Дълго преди това се чудех дали ще го различа от къркоренето на червата ми, но определено е друго- беше си ясно единично почукване отвътре.  :D
Усещам го предимно вечер, когато съм си легнала - ей така нещо сякаш ми почуква от вътре  :lol:. През деня е спокойно и не го усещам сякаш.  :wink:
Колко често риткат бебоците и постоянно ли ги усещате?

С покупките и ние може би ще изчакаме. Първо ни предстои ремонт и след него вече евентуално може да се замисля.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #310 -: Август 28, 2009, 14:12:03 pm »
Ох, чета ви, че почвате да пазарувате и т.н. а аз още блееееея. Но нямам никаква ясна идея какво ми трябва. Кошарата е ясна - имам я и матрак взехме. Количката почтина 100% сигурно коя ще е, но тя после. Че то и дядовци ще искат да участват .... Смятам да им разпределя задачите пропорционално - на свекъра заради името - количка. На баща ми - кошницата за кола. Ами другите неща?! Чуденка голяма. Но ще взема сега септември да си поискам обещаните от приятелки неща и тогавада решавам. Дано успея да го измисля.
« Отговор #311 -: Август 28, 2009, 14:35:06 pm »
Дени добре дошла в темичката :D
Хайде и тук да ти честитя :heartbeat:,вече гордият батко може да каже на госпожите в градината че ще имате бебе,без това да е само фантазия :D

*

denisa

• 2681
« Отговор #312 -: Август 28, 2009, 15:43:37 pm »
Благодаря ви момичета  :thankyousign:
Малвинка  :D още не сме му казали на баткото, че ще ни зарине с въпроси ама скоро и това ще стане.
*
« Отговор #313 -: Август 28, 2009, 15:44:39 pm »
и аз съм пропуснала  :D
Дени четсито сърчице, четсита радост, честито ербрионче...честитооооооо
леки 9 месеца и здарво бебче  :P
*
« Отговор #314 -: Август 28, 2009, 15:48:11 pm »
Pesheck, много магазини предлагат да капарираш нещата, които си избереш и по-натам да дойде мъжа ти или който трябва, да плати и да ги вземе. Предполагам, че спокойно можеш да си избереш разни неща, да направите списък и да се уговорите с хората, които искат да ви купуват подаръци какво да вземат по този списък от магазина. Така хем нещата ще са точно тези, които си харесала, хем ще има подаръци от близките. :wink:
*
« Отговор #315 -: Август 28, 2009, 16:50:59 pm »
И аз да се включа по темата с покупките. Дано не ме сметнете за луда, но съм си направила списък с всички неща, които ще се купуват по групи - например за спане, за къпане, за обличане, за хранене, за излизане и във всяка група съм си написала какво ще купувам, колко броя и ориентировъчните цени от нета  :oops: (общо 44 позиции  :D) Това всичко, защото страшно много ми се пазарува вече, обаче съм си обещала до октомври да не купувам нищо, пък и мъжа ми ще купува големите неща (количката, ваничката, столчето за кола и матрака :lol: че леглото вече сме си го взели), за мен остават само дреболиите, като дрехи и спално бельо, които трябва да се изперат предварително, както и бебешката козметика и аксесоари. Мисля всичко да вземем от Вис Виталиса (един ден ходих на зей пазар там и наистина има всичко, пък и цените са добри) и от някоя аптека, разбира се...
Pesheck, ако ще ти е от полза да ти го пратя тоя списък  :wink:

Дени, честито  :heartbeat: лека preggo до края  yahoo_17
*

denisa

• 2681
« Отговор #316 -: Август 28, 2009, 17:57:34 pm »
Момичета имам един въпрос страшно ме боли главата какво мога да пия доколкото знам само парацетамол, но все пак реших да ви питам.Със сина ми не съм имала никакви неразположения и не ми се е налагало да пия лекарства.Благодаря ви предварително.
И още нещо от коя седмица важи направлението за бременност?
« Последна редакция: Август 28, 2009, 18:00:49 pm от denisa12251 »
*
« Отговор #317 -: Август 28, 2009, 18:44:37 pm »
Дениса при мен доктора изчака да видим сърдечна дейност и тогава ми заведе картон.Мисля че повечето така практикуват.
Мимко знам че за мен е доста рано но и аз се нареждам за твоето списъче :)

« Отговор #318 -: Август 28, 2009, 18:55:15 pm »
На базата на този списък направих моя: http://www.bg-mamma.com/articles/full/613
 За дрешките е важно да не са повече от 5 комплекта - много бързо им стават малки. Ако нещо много ви хареса го купете с перспектива...
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #319 -: Август 28, 2009, 20:01:11 pm »
:)))Добре дошли на новите момичета и лека бременност:)

Аз съм готова с всички покупки. Останаха памперси нещата които ще ми трябват за болницата и количка. Днес вече вземах последните неща които бях запазила.
Честно да си кажа, пазаря от 2 месеца насам по малко защото дори по-малко си е много като се купува по 3:)))))
Така ни идва малко по леко. Имаме и много подаръци, което много ни облекчава и помага. Двете кошари са ни подарък, двете кошници, дрехи.
Вече ми идва наистина тежко да ходя по много а и не се знае в кой момент няма да мога да излизам:)Дано няма такъв, но не исключвам и такава възможност.
За себе си съм казвала и преди, че не страдам от суеверия и каквото е писано ще стане.
Може и да ви се види прекалено но всичко е изпрано, изгладено и прибрано. Използвах майка и племенницата ми докато бяха тук да свършат повечето от това а сега аз по малко. Няма да има кой да го направи през времето когато ще съм в София и затова предпочитам да съм спокойна, че като се приберем живот и здраве всичко ще е готово за ползване:)
Оказва се май, че и съпругът ми няма да е тук, което допълнително ще ни понатовари, но само да сме здрави и да е наред всичко:)Останалото ще си го подредя с помощ от баби и приятели:)

Днес ми беше един ужасен ден:)))))))Блокираха ми гумите на колата на пътя:) Обадих се на пътна помощ и добре, че бяха много бързи я закарахме в сервиза където си изкарах почти 5 часа. После поне успях да мина технически преглед за какъвто бях тръгнала:)Прибрах се преди 2 часа и тази нощ със сигурност ще спя много добре:))

Веселушко, усещам ги лисковците вече и през деня:)
Лека вечер момичета:))))))и се пазете.