Здравейте момичета:)
Миленка, дано пресечеш настинката бързо и да оздравяваш.
Аз от 3 дни имам болки ниско доло:) Вероятно следва ново разпъване и порастване на корема ми:))))))))))
Вчера се обадих на д-р Дяволов при когото ще раждам за да разбера какво да правя и кога ме иска в София. Пита ме в коя седмица съм и като му казах ми вика, "ааа, хич не ми трябваш тук?
))))))Обикновено към 29-30-та било нормално вече да съм там и евентуално към 33-34-та можело да ме срежат, но като отида ще прецени. Това по мои скромни изчисления се пада края на ноември, така, че мога да изпреваря много от вас
, нали съм бързата лисица:)))) Като се обадих, му викам бременна съм с тризнаци при д-р Александров и той ми препоръча да раждам при вас, а Дяволов ми отговаря, "а той Александров такива ги прави и после ми ги праща"
))))))
Днес вече ми е смешно ама вчера се чудех много сериозно ли ми говори и да се връзвам ли на приказките му:))))))))Пита ме дали имам осигурени прегледи тук и се разбрахме към 27-28 седмица да му звънна отново и да се разберем.
В четвъртък съм на преглед при моя си доктор и се надявам всичко да е наред:) Пия си магнерича и или немога да разбера какво е контракции или нямам такива засега (дано е второто).
Пожелавам на всички ви спокойна и прохладна вечер:)