0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните №44
« Отговор #220 -: Август 21, 2009, 10:35:22 am »
Вики, добре дошла в тази тема. Леко бременеене ти желая  на теб и на останалите момичета...
Колкото до сърдечката дейност на бебковците, мога само да кажа моя опит. В края на 7 г. седмица ние видяхме как тупти и чухме как бие сърчицето. Кое обаче се засича първо, не мога да ви кажа...
Хриска, и аз нямам търпение да науча пола на бебко, но ще трябва да изчакам до 31.08.  :D Важното е, че са добре, пък то другото е повече от килешлък....
Веси, ти вчера ходи на ФМ. Как мина, мила?
Някой знае ли нещо за Нинчо? Със сигурност се е срещнала с малката принцеса...Дано всичко е минало леко и скоро ни се похвали...
Аз може би малко че поизчезна, защото излизам от понеделник в отпуска и ще си идваме до БГ за 15 дена. Но винаги, когато имам възможност, ще ви хвърлям по едно око  :wink:...
« Последна редакция: Август 21, 2009, 10:41:28 am от lucrecia »

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #221 -: Август 21, 2009, 11:38:10 am »
И аз само съм виждала сърчицето на бебо на ехограф (май към 7 г.с.), но не сме го слушали.
lucrecia, и на мен ми обещаха на 31.08 на прегледа да видим за пола :D Аз си имам усещане, направо съм убедена, че ще е момче. А защо съм така сигурна..незнам. :wink: :D
« Последна редакция: Август 21, 2009, 11:41:13 am от curls »
*
« Отговор #222 -: Август 21, 2009, 11:42:58 am »
Вики много се радвам да те видя тук!!! :D
Честита ти радост и ти желая най-спокойната бременност до края!
За сърчицето-то си зависи от ехографа,но ние в края на 7г.с. първо видяхме на монитора как тупка.Не че до ден днешен някой ми гу е пускал да го чуя де :?
И вчера на прегледа док ми го показа как тупка.

*
« Отговор #223 -: Август 21, 2009, 12:23:01 pm »
Благодаря за посрещането, макар че смятам че е още рано да се записвам тук! Нека първо чуем /или видим/ сърчицето на бебо и тогава официално ще се преместя при вас! :D
Леко бременеене на всички!
*
« Отговор #224 -: Август 21, 2009, 12:30:33 pm »
lucrecia, и на мен ми обещаха на 31.08 на прегледа да видим за пола :D Аз си имам усещане, направо съм убедена, че ще е момче. А защо съм така сигурна..незнам. :wink: :D
И аз имам същото усещане. Сигурна съм, че ще е момченце. Дори в понеделник поръчахме количката и реших да я вземем в тъмно синио, щото нали съм сигурна.....Добре че е унисекс. Ще става и за момиченце, ако случайно съм се объркала  :lol:.
Не остана много до момента на истината...Макар че аз много искам да е момиченце. Особено в началото...Сега ми е все по-тая, ама ми се ще панделки да вързвам.....
Само да е здраво!Дай Боже!

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #225 -: Август 21, 2009, 13:19:56 pm »
Вики,Линаполи добре дошли в темичката! :D
Вики,аз досега сърчицето не съм го чула,ама на първата ФМ се виждаше,че бие като лудо,много е трогателно като го видиш :D
Лина,моя приятелка имаше подобен проблем докато беше в Англия и знам че нищо не и изписаха,за щастие вече има 4 месечно бебе.Но ако имаш възможност звини на бг гинеколог и му обясни каква е ситуацията,дано да може да ти помогне от разстояние! :goodluck:
Никой ли няма новини от Нинчо,много искам вече да и честитя :D
И аз искам да науча пола,дано на 2-ри да ми кажат!
Усмихнат ден!

« Отговор #226 -: Август 21, 2009, 13:34:33 pm »
Фиб, Вики, Линаполи:welcome: , момичета! Леко и безпроблемно бременеене!
Линаполи
, не искам да те плаша , но  няма нормално кървене по време на бременност, това че е често срещано не означава че е нормално.Има си причина, затова изисквай повече внимание и отговорност от доктора си  да ти придпише адекватно лечение. Аз бях с кървене и зацапване от края на 2-ри до края на 4-ти месец и се дължеше на отлепване на плодния сак.Слагах утрогестан, и най-важното - не ставах от леглото.Успех!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #227 -: Август 21, 2009, 14:22:13 pm »
Здравейте мармаладчета :D

Вики,спокойно душко,всичко ще е идеално на следващото ехо :D Колкото до съчицето,от болезнения си опит ви казвам че първо се вижда около 6та и се чува седмица по късно около 7ма.Обче вс е индивидуално,при мен в 6и2д не се видя дори ембрион,само празно сакче,някой от вас знаят :)в 6и5д се видя съчицето как тупка и в 8ма го чухме...
Луцеее,абе аз ти пожелавам мома,пък ти си усещай квот искаш :lol: :lol: :lol:
Силвенце,здравей :D,то разделното и аз го зарязах напълно  :lol: ама и менюто ми в момента е "квот ми понесе стомаха" 8O :lol:
Хрисе спомням си твойта случка,ха ха ха...
Пък аз преди да си направя теста,гледам трябва да ми иде вече,а БТ взе че скочи и викам,край м-му ето,разболях се и сега....дър дър дър,ядосвам се пък исках да си прибирам замръзените от инвитрото....пък после викам,ама пък я да си правя тест,кво толкоз или ще е положителе или не,трети вариянт няма....хи хи хи...ама като се появи втората ясрка черта на секундата и не посмях да стана от кенефа...направо щеше да ми прилушей от вълнение... :lol: :lol: :lol:

оффф поулях се....сори :oops:

пп Линаполи,настоявай за лечение,Силвичка с право ти казва - няма нормално кървене!!!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #228 -: Август 21, 2009, 15:32:47 pm »
Ето ме и мен в тази прекрасна темичка!  :D Здравейте! Аз съм в шеста седмица и също чакам с нетърпение да видиме пулс следващата седмица. Много се вълнувам! :cheerleader: Дано всичко е наред! Все още ми се струва малко странно, че стана... 8O
Линаполи и аз имах леко зацапване в пета седмица и док ми увеличи лекарствата. И почивка в къщи - взех болничен веднага. Не е за подценяване. Мисля да не се връщам на работа повече, защото много ме е страх да не навредя с нещо.
« Отговор #229 -: Август 21, 2009, 17:35:16 pm »
Ето ме и мен в тази прекрасна темичка!  :D Здравейте! Аз съм в шеста седмица и също чакам с нетърпение да видиме пулс следващата седмица. Много се вълнувам! :cheerleader: Дано всичко е наред! Все още ми се струва малко странно, че стана... 8O
Линаполи и аз имах леко зацапване в пета седмица и док ми увеличи лекарствата. И почивка в къщи - взех болничен веднага. Не е за подценяване. Мисля да не се връщам на работа повече, защото много ме е страх да не навредя с нещо.
И аз имах леко розово зацапване преди теста, но на своя глава си сложих прегнил. След това се пазих до 4-тия месец и тогава док рече: "от сега нататък нищо не зависи от теб... само с бънджи не скачай" ... И се почна едно митлосване по концерти и морета... не се спрях!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #230 -: Август 21, 2009, 21:27:01 pm »
Добре дошли на новите момичета:)
Лека бременност и много хубави дни ви пожелавам:)
« Отговор #231 -: Август 21, 2009, 22:36:02 pm »
Благодаря за топлото посрещане момичета   :) Дълго време си мислех, че скоро няма да се включа при вас, но ето че чудото стана и с мен! Ще настоявам за лечение! Но тъй като съм сигурна, че няма да ми обърнат много внимамние май ще се консултирам от разстояние с гинеколог в България, както ме посъветва Малвина!

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #232 -: Август 22, 2009, 00:20:48 am »
Добре дошли мили мамчета!
Пожелавам ви лека беменност и само хубави новини ! :bighug:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #233 -: Август 22, 2009, 11:44:26 am »
Добре дошли на всички нови мамчета! Много се радвам ,че ви виждам в тази темичка. Лека бременност и много да се пазите!

А относно пола да ви кажа и аз бях абсолютно сигурна,че ще е момче, но...колкото и доктори да ме гледаха всички казват МОМИЧЕ.Така че моята интуиция ме излъга.Абе най важното е да се живи и здрави.

Аз да се отчета веча ходя на 2 седмици на ЖК. Вчера ходих и док каза,че бебето отговаря на 33г.с. , т.е. върви с 2 седмици напред- щяла да е по-едричка момата,заради диабета ми.
07.10.2009
*
« Отговор #234 -: Август 22, 2009, 12:25:36 pm »
Колко много попълнеия само за един ден!? :D
Добре дошли на всички! Лека и безпроблемна бременност ви желая!

Аз вчера бях на преглед в София. Поразгледахме бебо с д-р Ганева, и тя потвърди, че ще е момченце! :D  Каза, че всичко е наред. Силно се надявам да остане така до края!
Пуснах и кръвчица за БХС - резултати след 10 дни.

« Отговор #235 -: Август 22, 2009, 18:26:23 pm »
Добре дошли на всички нови момичета- горе-долу изпълняваме квотата - по 3 нови бременелки на седмица! :D :D :D
twin, на теб добре дошла в мъжкия отбор!
Мамченца, момиченца- каквито и да са , нека само да са повече и да са ни живи и здрави!
Приятен уикенд!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #236 -: Август 22, 2009, 19:06:26 pm »
Добре дошли на новите мамчета и леко бременеене. Много се радвам да ви видя Вики-Ват, Хармони и Фибчо - спомням си ви от едни други теми  :wink:
Момичета, Нинчо роди и си има специална темичка за честитки!
Колкото до сърд.дейност - вижда се като лека пулсация в сакчето. При мен се видя към 6 с. и 3 дни, но има възможност да се види и чак към 8-9. За чуване, още не съм чула тупкане, предполагам, че по-нататък някой ще ми пусне и звука  :lol:
Лека вечер!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #237 -: Август 22, 2009, 19:31:01 pm »
Здравейте сладки бременелки :D
Ама,много приветливо посрещането тука :D
Джи...а бе все го гледам тоз пингвин :lol: Той много подъл бе  :lol: :lol: :lol:
Ееехх,да сме здрави и здрави бебчета да си имаме.....аз за нашто бебче все си мисля че ще е госпожица,ама знам ли....Боже може пак да е решил да ме изненада с някой мосю :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #238 -: Август 22, 2009, 19:36:47 pm »
Благодаря за топлото посрещане!  :grouphug2:
*
« Отговор #239 -: Август 23, 2009, 18:02:13 pm »
Привет и от нас :DНие прекарахме 5 дни на вилата при мама,беше страхотно!А вчера ,щото бях и рожденичка,мъжа ми ме свали и на плажа :DЗа 1 час направих тен,намокрих тумбака с морска вода,че и бебка да не е капо :wink:
 На ЖК-то ми увеличиха магнерича двойно,заради контракциите и ефекта е на лице...поне за сега :wink: