0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Re: Темата на бременните №44
« Отговор #20 -: Юли 31, 2009, 12:13:51 pm »
Лиско, ей всеки ден те мислех. Честит ти шарен отбор. Лека бременност и много  :bighug:

Баракудке, честито ти юначе. Да расте здраво и силно момченце.

На всички бременелки пожелавам лека бременност и здрави бебчета на финала. На очакващите всеки момент появата на слънчицето, леко раждане  :babyflips:

*
« Отговор #21 -: Юли 31, 2009, 12:50:03 pm »
Здравейте милички!
Момичета,нормално ли е от няколко дни да си чувствам корема по-твърд и все едно съм глътнала някаква тежест и все едно се разтяга?
В понеделник бях на преглед и тогава всичко беше наред и не съм звъняла на доки да го питам,но много се притеснявам!

« Отговор #22 -: Юли 31, 2009, 13:01:38 pm »
baracuda добре дошли с малкият сладур - сега ви пожелавам да се гледкате на спокойствие и да се радвате безмерно един на друг  :D
hriska и аз понякога изпитвам такова чувство за малко и рядко, но хич незнам на какво се дължи  :? А и усещам разни болежки около яйчицата, но предполагам, че там са от разтягането на матката  :? Моля ви някоя по-опитна мама да каже, че имам чувството, че бръщолевя глупости  :oops: :oops:
« Отговор #23 -: Юли 31, 2009, 13:15:02 pm »
Хей момичета!И аз имам болежки около яйчниците от време на време, най вече околко деня на очаквания цикъл.И като съм стояла на течение веднага ме заболява.Затова трябва много да се пазим!Всичко е наред с бебчовците, не се притеснявайте излишно!Като се притесняваме им вредим, давайте го спокойно !Те са божие чудо и трябва да вярваме, че всичко ще свърши добре!

*
« Отговор #24 -: Юли 31, 2009, 15:09:00 pm »
Момичета,съвсем без болки не става-стига да се разбере от къде е болката.Повечето болки са по-скоро дискомфорт за нас,според мен.Аз искарах 4 кошмарни дни,защото матката ми се премести нагоре и ми разтегна доста коремните мускули,това ми причини доста болка и трудно вървях.Възможно е и да попритисне някой съседен орган.Но всичко минава  :)
 Току-що гледах репортажа с Петина,много мило ми стана!Пете,да сте живи и здрави :bighug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #25 -: Юли 31, 2009, 15:14:17 pm »
Току-що гледах репортажа с Петина,много мило ми стана!Пете,да сте живи и здрави :bighug:

Най-сърдечно благодарим Тини:)

Всички да сме здрави за да сме спокойни и шастливи.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #26 -: Юли 31, 2009, 15:15:53 pm »
Току-що гледах репортажа с Петина,много мило ми стана!Пете,да сте живи и здрави

:oops: То,вярно че съм доста назад с информацията,ама кога и по коя ТВ ще го повтарят този репортаж?Или дайте линк на негов запис,моля. :wink:
*
« Отговор #27 -: Юли 31, 2009, 15:19:04 pm »
Фани,влез на страницата на БТВ,влез в новините и всичко ще ти стане ясно :)

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #28 -: Юли 31, 2009, 15:20:09 pm »
Току-що гледах репортажа с Петина,много мило ми стана!Пете,да сте живи и здрави

:oops: То,вярно че съм доста назад с информацията,ама кога и по коя ТВ ще го повтарят този репортаж?Или дайте линк на негов запис,моля. :wink:

:):):)Фани, ти сега имаш по-важни неща за вършене:)
ето линк:) в дясно от екрана е репортажа:)
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=258&video_id=18002
*
« Отговор #29 -: Юли 31, 2009, 15:20:53 pm »
Баракудке в мненията по дневника на Лиско има линк :D
Тини то не толкова ме боли,колкото все едно се разтяга и корема ми е твърд,но звъннах на доки и каза да пия но-шпа и ако до понеделник не се е оправило да ида на преглед>

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #30 -: Юли 31, 2009, 15:21:48 pm »
 :D Благодаря ви ,мацки!  :grouphug:
*
« Отговор #31 -: Юли 31, 2009, 15:23:12 pm »
Точно така,Хриси,изчакай няколко дни и тогава ако не мине,вземи други мерки :wink:

*
« Отговор #32 -: Юли 31, 2009, 16:15:38 pm »
Репортажът го гледах няколко пъти  :lol: И всеки път, гледайки го се усмихвам.  :D
И дано, наистина, да даде надежда на повече момичета, които да повярват в своето чудо! Нека има повече сбъднати мечти! :D

Аз вчера бях на преглед. Щях да правя ранен БХС и ФМ, но ги отложихме с две-три седмици. Иначе бебо е пораснал и според моята док ще е момченце. Каза, че не се вижда съвсем ясно, но е почти сигурна в това. :lol:
Остава да почакаме и да видим! :lol:

Добро завръщане на Бари и на Блу-скай! И да не ни забравяте тук - хвърляйте по някое друго око!  :wink:

Хубав ден на всички!
« Отговор #33 -: Юли 31, 2009, 19:05:25 pm »
Здравейте, момичета!
Лиско, страхотна комбинация от весели лисичета и страхотен репортаж! А какво сладко коремче си има мама Лиса!Само така и да сте живи и здрави цялата горска банда!
Нинчо, спокойна и незабравима среща с палавницата!
Хриска, не се притеснявай, аз и до днес имам дни, в които коремът ми е като наседнал, все едно са ме били, а понякога имам остри кратки болки вляво  или вдясно, но помисли си само каква трансформация трябва да настъпи в матката и как това се отразява на всички други органи в корема!Разбира се, пийвай си но-шпа и иди при док, но не се стряскай много-много!
Лека вечер и мнооого спокоен уикенд!
Целувки на всички!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #34 -: Юли 31, 2009, 19:14:23 pm »
Ех, колко хубаво ми стана като гледах този репортаж  :D!
Лисе, приятно ми беше да те видя! Изглеждаш страхотно! Бъди все така свежарка  :D.

*
« Отговор #35 -: Юли 31, 2009, 19:14:55 pm »
Twin честити ти сини гащи!
Inke Tinke благодаря за успокоението,ама от всичко се притеснявам.Пусти страх... :?

« Отговор #36 -: Юли 31, 2009, 19:32:21 pm »
Лиско няколко пъти гледах репортажа,толкова си сладка,а за коремчето да не говорим :DДано да си вдъхнала надежда на повече момичета,че няма невъзможни неща :D
Хриска спокойно мила,слушай доки и си почивай повече :)
Аз ще полудея вече от киселини и ще пия талцид че вече  не се издържа :(
 :bighug:

*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #37 -: Август 01, 2009, 00:07:53 am »
   Лисе браво държа се страхотно!!!!Много ти се радвам!!!
   Пък за нашия док. думи нямам :D!!!

Аз имам днес хубави новини!!!Стъпалцето на едната моя малка беба не е толкова зле,колкото се предполагаше.Док. каза,че може би е само позиционно изкривяване.Вече мога да си отдъхна.Не го потвърди на 100 процента,но....Все повече вярвам в щастливия край!!!
  Всичко останало си е наред.Едната е 900,а другата 950 грама.Растат девойките не си играят.
 Лисе май ти днес ми донесе късмет,че сутринта още с кафето една приятелка ми пусна линка с твоя репортаж....Ама и Алекса като видях....Той мъжа ми вече билети за самолет ми търси да ме праща във Варна да ме гледа нашия Док. Но сега се поразминаха нещата и Варна и БГ май :D догодина първо ще ги видя  :D
*
« Отговор #38 -: Август 01, 2009, 01:04:56 am »
Elist, много се радвам, че имате по-добри новини! :D
Сега бъди по-спокойна, защото това е най-важно за теб и бебчетата.  :wink:

*
« Отговор #39 -: Август 01, 2009, 12:27:32 pm »
Elist това са чудесни новини!
Дано до края да нямаш повече притеснения!