0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните №44
« Отговор #140 -: Август 13, 2009, 17:26:54 pm »
Лиси,  :balk_19: Много здраве, щастие, късмет на теб и цялото ти семейство и здрави лисенца накрая :bighug:
« Отговор #141 -: Август 13, 2009, 19:05:20 pm »
Здравейте момичета!Ние днес изписахме щерката и да е живот и здраве след 2 седмици ще оперират сливиците.Клемче,недей да чакаш мила иди на лекар,дори ако не можеш при твоя иди на вагинален ехограф при някои друг специалист,почивай си повече и лежане му е майката,не искам да те плаша,но това дето са ти казали не е шега рдабота!А за килограмите мили вие сте направо супер,аз до тук съм качила 15.Доки ми каза,че по-важното е всичко с бебчо да е наред,щом кръвното и всички показатели от изследвания на кръв и урина са добри не е страшно.Аз с дъшерята бях наддала 20 кг от който 15 останаха в болницата още при изписването :wink:.Нинчо,айде мила стискам палци всичко да е наред,че време не остана,скоро ще се срещнеш с бебка!На всички пожелавам леко бременеене и ви изпращам  :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #142 -: Август 14, 2009, 09:38:18 am »
Момичета, не че килограмите са най-важното, ама аз до 5 месец не следих теглото си много редовно и бях качила 5 кг, а след това като започнах стриктно да се качвам на кантара,да се замилям какво и по колко ям и съм чукнала +9 до момента. Не се впускайте в ненужни излишества, само защото състоянито ги "оправдава", важното е да ви е физически комфортно и всичко да е в границите на здравословното. Все пак много килограми не се отразяват добре и на самото бебче...
*
« Отговор #143 -: Август 14, 2009, 11:15:39 am »
TINI78, hriska, Lisko, благодаря ви за обясненията.  И док така каза - че при 90% от жените това било нормално и се дължало главно на отслабената имунна система. При мен течението няма мирис и цвят, но чувствам дискомфорт от него. Изписа ми едно мазило и ми препоръча промивки с тетра. Днес вече се чувствам по-добре.  :D

Поразгледахме и бебчо.  :D Добре е.  :D  Голям кеф са тия прегледи, значи...
И този док потвърди, че ще е момченце.  :lol: :lol: :lol:

Хубав ден на всички, изпълнен с много усмивки!  :flower:
*
« Отговор #144 -: Август 14, 2009, 12:15:05 pm »
Туин,радвам се,че се успокои,пък и бебчо видя :wink:

« Отговор #145 -: Август 14, 2009, 15:03:53 pm »
То голямо вълнение било ФМ,аз поне се просълзих :oops:Бебчо е добре,цели 6,57см и 67грама :DИма си по 5 пръсчета,даже се почесваше по главата :lol:Всички органи са добре,доки мисли че е момиченце,но е рано за 100% твърдение :D
Туин и аз си имам течение,сега слагам и едни свещички,заради ентерококите.Радвам се че си по-добре днес,друго е доки да те успокои че всичко е наред и честити сини потвърдени гащички! :D
Тини браво за прекрасните резултати на ФМ :D
Клемче как си,обади ли се да си запишеш по ранен час,дано да не е нещо притеснително :crossfingers:
Нинчо,да не би малката принцеска вече да е решила да излиза,че днес се губиш :DПрекрасна първа среща!!!!
А за килограмите,все още не съм качила,но аз си имам доста излишни и доки каза че това е добре,че за сега ги задържам,най-важното е бебчо да е добре!
Лек ден! :bighug:

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #146 -: Август 14, 2009, 17:57:27 pm »
Най- вероятно ще се обадя в понеделник !
Стискайте палци и се пазете момичета!
*
« Отговор #147 -: Август 14, 2009, 20:55:45 pm »
Добър вечер от мен! :D
Виждам, че вчера сме си имали рожденичка!  :D
 :hbirth:, Лисе! Да си жива и здрава и безкрайно щастлива с едно голямо и прекрасно семейство!

Наистина ФМ е изследване, което направо може да те просълзи, и на мен тка ми подейства - много е вълнуващо наистина.

Аз продължавам да си чакам, вчера ми беше терминът, но бебка не ще да се показва. Утре сутрин отново сме на тонове. Днес се поразходихме два пъти в таткото и баткото и се надявах, че това ще помогне за процеса, нооо не, единствено няколко контракции, но то това е от седмица вече. Направо не издържам вече от нетърпение. :ywoohoo:

Лека вечер! :bighug:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #148 -: Август 14, 2009, 22:08:04 pm »
:)Нинчо, благодаря ти за пожеланията:)

Аз за първи път се вглеждам в надписа на лентичката, когато термина е минал:))))))))))))

Съвсем скоро ще ти честитим в една лично твоя тема:) Леко раждане и всичко ще е прекрасно:)

Клемче, стискам ги:)
*
« Отговор #149 -: Август 15, 2009, 09:34:50 am »
Нинчо, в очакване сме на нова темичка ;) Незабравима среща с мъниче! :)
*
« Отговор #150 -: Август 15, 2009, 10:45:26 am »
Клемче имаш и моите стиснати палци!
Нинчо от сега сте с характер :D
Леко раждане ,мила!
Момичета била ли е някоя от вас с висок пролактин преди забременяването и как сте процедирали после.Аз спрях бромокриптина преди 2 седмици и сега се притеснявам,мисля другата седмица да си пусна,ако е висок какво се прави?

*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #151 -: Август 15, 2009, 11:00:04 am »
hriska, бях с висок пролактин и от години приемам бромокриптин. Не го спрях и когато забременях, въпреки, че моя доктор беше категорично против. Според ЖК трябваше да го приемам до края на пети месец, но аз го спрях още в началото на пети месец. Нямала съм никакви проблеми след това. Според мен няма от какво да се притесняваш, след като не го приемаш вече 2 седмици и нямаш проблеми. И от изследване нямаш нужда, така или иначе пролактина се покачва през време на бременност. Бъди спокойна и се наслаждавай на бременността си - всичко ще е наред, сигурна съм :D
Господи, благодаря ти!!!
*
« Отговор #152 -: Август 15, 2009, 11:15:29 am »
Дива благодаря ти!
То все нещо ще измисля аз за какво да се притеснявам.

*

elist

• **
  • 57
  • Ерфурт,Германия/Варна
« Отговор #153 -: Август 15, 2009, 13:04:49 pm »
Аз да мина да ае отчета.
Бяхме на док.Всичко засега е наред. Девойките растат.Едната е 1170,а другата 1080.Напълно си отговаряме на седмиците :D. За крачето сме си все така в неизвестност. Трябва да се примиря и да чакам раждането.Притеснявам се малко.Мъжо все ме успокоява и ми казва,че е фалшива тревога.Силно се надявам.
 Ние сме вече в ново жилище и си имаме детска стая.Е все още е затрупана с кашони ,ама лека по лека се подреждаме и другата или по другата седмица ще купуваме вече обзавеждане за малките ми мишки :D
  Клемче ти си почивай и по добре не ставай от леглото.Стискам силно палци всичко да е наред.
 За килата съм плюс 12 и корема ми имам чувството,че е огромен.А какъв има да става не ми се мисли 8O.Всички вече ме пращат да раждам пък то има време..... Ама и аз вече не обяснявам,че са близнаци,защото ми омръзна викам да да и тъй.
 Поздрави на всички!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!!!!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #154 -: Август 15, 2009, 13:06:21 pm »
                 :D Привет, бременелки ,сладки!
           Днес е хубав празник,та ви пожелавам да сте благословени
        и да имате леки и успешни бременности !
   Цунки от нас!

:D  :D  :D  П.П.За килограмите да ви кажа...бях станала слон...,но ето че се възстановявам без проблем.При всеки е различно...индивидуално,така че не го мислете и не се сравнявайте помежду си.Важни са другите показатели при бременността,за които ви желая да са добри!Теглете им една м***а на килограмите и бъдете винаги усмихнати!Лек ден!  :D
*
« Отговор #155 -: Август 15, 2009, 13:43:59 pm »
Честит празник и от мен! Да сте живи и здрави!
Днес е наистина хубав ден, Богородица е закрилник на жената.
Аз обаче не ща да раждам днес  :lol:, понеже сме избрали друго име.

п.п. Фани, гледам лентичката ти - Митето е станало на 23 дни  :D, как само лети времето... а бяхме с еднакъв термин... Направо ви завиждам благородно. :D
« Последна редакция: Август 15, 2009, 13:45:47 pm от nincho »

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #156 -: Август 15, 2009, 17:05:02 pm »
п.п. Фани, гледам лентичката ти - Митето е станало на 23 дни  :D, как само лети времето... а бяхме с еднакъв термин... Направо ви завиждам благородно. :D

:D Нинчо , знам,знам!Продължаваме да стискаме палци за теб!Е,ще ви бъдем батко! :wink: Всичко ще е наред!   :goodluck:
*
« Отговор #157 -: Август 15, 2009, 18:44:35 pm »
Днес  има хубав  празник,нека Богородица ни закриля !

*
« Отговор #158 -: Август 15, 2009, 19:48:56 pm »
Честит празник милички. Да ни пази светицата всички нас и дълго чаканите ни съкровища. Безпроблемна среща на тези които ги чакат скоро и успешна бременност на другите. Аз с този ремонт в къщи не мога да влизам често да ви наглеждам как сте, но като вляза ме докарвате до сълзи от умиление. Много сте готини. И сте ми такава подкрепа нищо че рядко ви пиша. Ние сме добре, бебочето вече си има крачета, ръчички, главичка- като за 11 седмица.Аз не повръщам вече, сега пък ме мори глад през два часа.Е лека вечер момичета, аз отивам на празника на свекървата- носи името на нашата закрилница. Приятно празнуване на всички.
« Отговор #159 -: Август 17, 2009, 18:20:59 pm »
Ехоо, момичета! Къде сте всичките?
Надявам се на приятно и спокойно място!
Успешна седмица от мен!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.