Здраейте, момичета!
Лиско, да се пазиш, мила
. Лекичко с разходките, то и вкъщи не си е работа все човек да стои, ама по-честичко и бавничко.
malvina82 , какво стана с ФМ, чакаме да докладваш
.
mimetoo, дано детенце да е оздравяло вече, и моя син по едно време страдаше от пустите сливици, но най-вече от третата. Дано по-бързо го израстете тоя проблем, че то май като порастнат поотшумява.
Луцинка, килограми не се качват само от яденето, така че споко. Все пак количеството течности в организма се увеличава, не е казано, че тия килограми са сланинки. При условие, че се храниш здравословно, едва ли си напълняла ти самата.
TINI78 , браво за хубавите резултати!
klem4e , надявам се всичко да е наред и ако имаш притеснения според мен няма нищо лошо да звъннеш на док.
И аз да се отчета: днес бях на тонове и ме провериха за разкритие - имам 3 см. Тая нощ по едно време се събудих от леко болезнена контракция, ама си останах само с нея и после съм заспала. Напоследък ми се случва така и все си мисля, че моментът е дошъл, но после всичко отминава. Докторката ми каза, че може всеки момент вече бебка да тръгне. А, дано, че вече си играе с моето търпение
.
Хубав ден на всички!