smile, овесът има глутен. Не го давай на едномесечно кърмаче.
Нашият дозатор беше на Авент, за 3 дози, много съм доволна, колко километри е пропътувал... Имаше го във всички големи бебешки магазини.
За крустите, Димана имаше страшно много, Мустела Стелакер не помогна, но една пяна за бебешки крусти на А-Дерма свърши добра работа.
Хранене/кърмене навън - не виждам никакъв проблем, стига да се вземат необходимите хигиенни мерки. Димана навън почти не е яла, защото сега сме много близо до парка, но когато Дани беше бебе, съм прекарвала по 5-6 часа в парка. Далечко ми беше да се прибирам и пак да излизам, затова носех шише с преварена вода в термобокс, отделно още едно за резерва, дозатор с 2-3 дозички и толкова. Ако няма къде да си измия ръцете, носех антибактериални кърпички. А и реално не съм и докосвала храната му с ръце. Като се захранвахме, носех пюрета/каши на Хип или Семпер + стерилизирани лъжички в специална кутийка. Моите манджи си ги ядеше у дома, страх ме беше да прекарат часове в чантата, преди да ги дам. Никога не ми е хрумвало да храня дете в кафене, сядам на пейките в парка или си нося одеалце и си правим "пикник".