0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Фибчо, Фибчооо ;) Много много ме зарадва! Бравоооо! Честитоооо! И много късмет и безпроблемнооооо!УРААААА  :youwoman: :pink_dust_1: :crossfingers: :crossfingers: :cheerleader: :goodluck:

Чакаме да разкажеш, мила :))))

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добър ден и от мен!А как не би бил добър с такива новини.
Фибче честитооооооооооооооооооооооооооооо!
Много се радвам за теб.Само да споделиш ако можеш по естествен път ли стана или помогнахте някак?
Сега да се пазиш,да се глезиш и след  :cloud9: най сладкото  :bori_015:или :bori_005:
И нека ти е лека ръчичката и да се напълни темичката ти с още мнооооооооооооого +++++++++++.
Желая лека седмица на всички.
  <br />
*
Здравейте, момичета. Честита нова теничка.
Темата започва прекрасно, но дано още някой се похвали  :wink:

Фиби, искам да ти честитя и тук вече официално! Желая ти лека бременност и прекрасно, здраво бебе на финала!!!!

Вики ват, стискам палци да се похвалиш скоро с положително тестче  :crossfingers:

На всички останали момичета, желая една прекрасна седмица, изпълнена с много положителни преживявания.....

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Добър ден,златенца :D
Благодаря на всички ви за пожеланията,както винаги се великолепни!
Обещавам да се глезя и да слушкам,и мъжо да ме гледа като писано яйце :wink:
Като ви чета и все едно отново виждам двете четртички....беше толкова сюреалистично...

За сега няма много за разказване,едва в 5та и 5дни съм,видяхме си точката(както мъжо се изразява)миналата сряда...
Чудото,стана спонтанно,помага ли сме само с любов,а Боже ни е погалил с ръка...

ОБИЧАМ ВИ.....БЕЗКРАЙНО!!!

Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Здравейте отново! Да ви се отчета и аз - днес док. ми каза, че имам малкокистозни фоликулчета и за това нямам ОВУ - каза, че това е хипергонадотропен хипооваризъм, уфффффффф нищо не разбирам. Спомена, че другият месец ще ме праща при специалист в Пловдив, тъй като в Ст.Загора нямали добри апаратури.ЕХХХХХХХ, защо толкова години мъка????????. Ако може , дайте си мнението по въпроса.Извинявам се, че провалям добре започналата седмица, но ТАКЪВ Е ЖИВОТА. БЛАГОДАРЯ ВИ.
*
Фибо, много приятно ни изненада!  :)
Твоят случай доказва, че най-тъмно е преди изгрев слънце. Пожелавам ти вече никога да не залязва! Много здраве, щастие и красота да има в живота ти! Лека бременност и здраво бебче на финала!  :cloud9: :babyflips:
Дано бройката на изненадващите нараства! Успех, момичета!  :goodluck:
*
Честито , fibo ! Пожелавам ти най-хубавите 9 месеца !  preggo :balk_103:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте и от мен момичета!
Честито Фибчо,лека бременност и здраво бебче на финала.
Здравейте, момичета.
Честито, fibo, много хубава новина. Пожелавам ти вълнуващи 9 месеца и най-прекрасното бебче на финала. Стискам палци всичко да е наред. Ние май се очертава да сме в един месец ;)
На всички, които са в очакване им пожелавам  :bfp:

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте мацки и от мен!!!
Фибски сега вече най-официално честито и от мен! Радвам се, че се реши днес да пуснеш темичката, а не да се ослушваш вече!!! Дано да ти е много лека ръчицата и да ни заразиш с твоите вирусчета...аз поне много силно разчитам на тях!!!  :bighug: :bighug: :bighug: Обичкам те много нали знаеш.......
Спорна седмица момичета, че моята се очертава кошмарна.... :( но след нея съм в отпуска и само тази идея ме крепи ......
*
откакто съм дошла на работа съм отворила темичката и немога да стигна да прочета.
Фиби, честито миличка. пожелавам ти 9 месеца изпълнени с много положителни емоции и накрая едно сладко бебче.
Вики, а на теб пожелавам скоро да се похвалисш с положително тестче. щом го усещаш значи сега ще е твоя път.
на всички пожелавам хубава седмица и скоро и ние да имаме с какво да се хвалим
Фибчеееее, толкова ме зарадва, миличка! Честита ти точица! Желая ти безпроблемна бременност и много, много положителни емоции! Ех, че хубава новина, така се радвам все едно на мен ми се е случило  :balk_21:
Вики ват  :crossfingers:

Фибче, честито мила!!! Страхотна новина! Лека, безпроблемна и изпълнена с приятни емоции бременност ти желая!!! :bighug: preggo  и накрая :babbycarrage:
Дано донесеш късмет на всички ни с тази прекрасна  нова темичка :balk_21:
petqst, сори, но нищо не открих по твоя въпрос :ask:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Ехоооооооооооо много празно тук брей.Я да сложа аз нещо разхладително.

Приятен ден ние след малко отиваме на Боянския събор да се пошматкаме.
*
denisa12251, мерси за напитката.
определено имам нужда че така ми се спи и ми е жега, а климатика в офиса нещо не ще да се включи днес. на вас приятна разходка.
*
Denisa12251, благодаря за разхладителното. Тук е много жега.
Smile_baby - Благодаря все пак , че се опитваш да помогнеш. Аз понамерих нещичко - това било ендокринен стерилитет, или ановулационно безплодие.Кошмар.!!!!!! Дано в Пловдив да намеря лек.
Пожелавам на всички успех през седмицата и дано да има много :bfp: :bfp: :bfp:Приятна вечер :bighug: :bighug:
*
Гардже, не хванах влака!  :( :( :(
Пропада опита ми на ЕЦ, отивам за края на септември  :(
Моля Елфи, да ме сложи в ловуващи!
Благодаря!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Анмар съжалявам, мила ... Предполагам, че в момента се чувстваш с подрязани криле  :? Но не се предавай - Септември не е чак толкова далеч. А може и дотогава да вземе да се получи и по естествен път, което съвсем чистосърдечно ти пожелавам.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Анмарче съжалявам миличко, но Септември може да бъде и Август нали така  :wink: А и ей къде го - не останало до твоя последен и успешен опит  :)
*
Споко Анмарче! И моето ЕЦ се провали, но няма да умираме! Така е трябвало да стане! :crossfingers: