0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Радост, не се притеснявай, макар , че не съм от Варна, но и аз все още не съм се наканила да ги откажа. Гарджето много добре го е показала

Може би ще чакам и аз да се получи, че тогава-ОТ РЯЗ. :x :x :x
Анизи, благодаря за сладичкото, но ти го предостъпвам, ще си взема от плодчетата, че ми се видяха апетитни.
 
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Момичета, отказвайте цигарите навреме. В книгата на д-р Стаменов прочетох, че наистина не е хубаво да се отказват след забременяване , особено "от раз". Това действало като шок за организма и нанасяло поразии. Той съветва цигарите да се спрат поне 2-3 месеца преди забременяване, а ако жената пуши и забременее да ги спре някак "постепенно" ... Обаче мен ако питате - спирайте ги от "раз" още докато не сте видяли двете чертички. Дайте си стимул, напънете се малко в името на малките бебочета.
 Анизи, да ми се махаш с таз торта, че като те погна ... Имаш ли идея, че днес ядох като разпрана и ако продължа в същия дух, ще счупя кантара бе жена ...
  :x  :x  :x
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Гардже, туй нещо дет прилича на онуй нещо.... :lol: :lol: :lol: не е торта а шадраванче от шоколад.......ммммммм......карай че си хапвала повече днес, после ще направим една диетка, а ако не става с диетка ето такава кръгличка ще си мнооооооооого сладка.............. :bighug: :bighug: :bighug:


вземайте, че не остана......
Анизка пу първа на шадраванчето- аз много обичкам шоколадче, а за течно да не говорим  :D
Гардже тоз голия гъз дет си ми го сложила не е моя да знайш   :lol: Моят е по- пухкав  :D Ами заринах се с бумажки, а пък и на зъболекар ходих и там сума ти и време ама ей сегинка съм при вас  :D Много хубаво да си изкарате на почивката и да се заредиш с енергия- после ще чакаме разказче подробно и снимки  :lol:
Ели честита ти месечинка без цигари- браво ти си моята гордост  :D А това дето си го сложила много го обичкам и сега си го гледам с кеф на снимката  :lol:
Радостче тези твоите емотинконки ме убиват направо  :lol: Ама да знаеш, че след другото инсе ще си имаш едно ей такова човече  :bori_005: дето ти се привижда  :)
viki_vat стискай зъбки миличка дните минават - а за хормоните е нормално, ако знаеш после първите 3 месеца как ще си- мъжо може да открие палатков лагер пред входа  - ама скоро ще разбереш де  малко остана :crossfingers: :crossfingers:
*
хей милички здравейте нали несте ме забравили.аз съм вече тук с нови сили в борбата изпратих и лелище и всичко и и казах поне 9месеца да не се вясва при никоя от нас.лека вечер и приятни сънища :)            ЕЛФИ извинявай мила поправих се :)
« Последна редакция: Юли 30, 2009, 23:45:19 pm от berche »
[/url]
Здравейте, момичета!
Елинка, честита ти линийка! Само така! Цигарите са ужасно нещо, а осъзнаваш как си вредила сама на себе си едва като ги спреш! Сега ще видиш как постепенно тена на лицето ти ще грейне и зъбите ще ти станат по-бели, да не говорим, че организма ти като се освободи постепенно от отровите ще дишаш по-леко. Да, и аз минах през това, но беше доста отдавна...
Анизка, какви са тези изкушения дето си ги поднесла...Сега ми се прияде сладко и подметнах едни шоколадови бисквитки с кремче.  :eating: Гледам нова снимка си сложила на Гарджето, красавица, с тези дълбоки очи... Гардже, приятна разходка ти пожелавам, да си починеш добре и ще чакаме снимки!
Елфи, може да ме сложиш в ловуващи, откривам новия сезон, благодаря!


*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,аз тоя път съм първа.Слагам по едно кафенци и с пълна пара продължавам да бачкам,пък тъй ми се спииииииииии хич не мога да се концентрирам.
Айде лек и пълен само с усмивки и хубави преживявания ден ви желая.
Хайде и диетична закуска да сложа

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро, момечета! Аз днес ще пропусна и кафето и закуската на Маринка, че ще чягам да давам кръв. Лек и порен ден от мен.
*
Добро Утро!
Ето още кафенце, мнооого ми се спинкаааа



П.П. Видях Лиско и малките Лисичета по Бтв :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Добро утро !
Аз ще се възползвам от кафебцето и закускта на Маринка!
Я и още кафе имало Анмарче и от твойто ще си взема !
Лелището вчера ме връхлетя със страшна сила !
Всичко ме боли лошо ми е,но тр да се ходи на работа!
Лек ден душици!
[/url]


Добро утро момичета! Днес съм подранила много, но така пък имах време да Ви изчета.
Маринче благодаря за кафенцето и закусчицата!
Еле чистит мисиц без гадните цигари. Аз също пушех и то много, но преди година и половина ми вадиха сливиците и покрай цялата тази история отказах и цигарите. Ако не беше изникнало това нещо миже би нямаше да мога да ги спра но сега се чувствам прекрасно.Права е Деска, и за лицето и за зъбите и най-вече за цялостното състояние на организма преди кашлях като 100г. старец и се задъхвах от най-малкото а сега се чувствам перфектно. Първите няколко месеца са много гадни докато свикнош но не се отказвай.
Гардже, много си сладичка мила, с тези невинни очички, да ти се ненагледа човек  :D

Весел и пълен с оптимизъм ден!

*
Ехо, раночуднички, как сте? Аз вече си дадох кръвта и урин. и сега ще се насладя и на кафенцата и на закуската. Ама съм много бърза, нали? :lol: :lol: :lol:Много усмихнат ден ви пожелавам.
*

    Цвете

  • ****
  • 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро и от мен.

Маринка,Анмар благодаря за кафето и закуската,пийвам,хапвам и айде на работа.
Гардже приятна разходка,много да й се наслаждаваш.
Вивия тази гадина пак ли дойде,да знаеш този път сигурно вече ще й е за последно.
Лек и хубав ден.
« Последна редакция: Юли 31, 2009, 10:01:01 am от cvete78 »
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Какво става тук бе .... Още е 7:49 , а е е пълно с народ .. Лелеее ...
Мерси за пожеланията (за хубава разходка) и да ви напомня, че днес е петък и е ден за много усмивки и радост ... Любимият ми ден :) А и нали отпуска се задава :)
Лиско ли са давали по БТВ ? Днес ли беше ? Ей - дано го пуснат и в нета, че съм го изпуснала :(
Хубав ден на всички !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
добро утро милички?нашата Маринка много раннобудна :)много благодаря за кафенцето и всичко ще си сипя и от на Анмар кафенцето.ВИВ аз уж я изгоних тая гад ама явно още е била на близо нищо другия месец няма да посмее да дойде.вчера в работата мина едно момиче което предлагаше от картичките на Зачатие взех си веднага.попитах момичето хората как се отнасят към това но отговора за съжаление бе че повечето я отпращат с мерси без да си закупят.стана ми адски мъчно :(та това са сама 2лв.РАДОСТ за съжаление и аз съм в твоя отбор на пушачите нещо не ми се отдава да ги откажа :(пожелавам ви лек и спорен ден :bighug:ПЕТЯ ама ти наистина си много бърза а за какво даде кръв че аз май нещо съм изпуснала може и да си писала :oops:
« Последна редакция: Юли 31, 2009, 09:59:04 am от berche »
[/url]
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро милички!Колко хубаво е че има толкова кафета днес!Аз ще пия от всичките,защото очите ми са слепени и нищо не различавам с тях.Разчекна ми се устата от прозяване и незнам как ще изкарам днес на работа.
Вив ужасно съжалявам за вещицата че е дошла отново нежелана,но следващия месец вече дано да разбере че не трябва повече да идва при никой в този форум.Радост и аз съм в отбора на пушачите за съжаление.Не с гордост можем да извикаме-много сме,силни сме.
Момичета желая ви лек и приятен ден.
  <br />
*
ПЕТЯ ама ти наистина си много бърза а за какво даде кръв че аз май нещо съм изпуснала може и да си писала :oops:

По съвет на Денис, ходих при Личната и като и казах за  повишените БТ и ТТ, тя реши да си пусна изследвания за всичко което може, а хормоните трабвало гинеколога, но при него съм на 1 ден от МЦ, т.е. към 5.08
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
[quote


По съвет на Денис, ходих при Личната и като и казах за  повишените БТ и ТТ, тя реши да си пусна изследвания за всичко което може, а хормоните трабвало гинеколога, но при него съм на 1 ден от МЦ, т.е. към 5.08
[/quote]

Дано да нямаш такъв 1 ден МЦ и и да не се налага да правиш каквото и да е от причина че си бременна!
  <br />
*
[quote
Дано да нямаш такъв 1 ден МЦ и и да не се налага да правиш каквото и да е от причина че си бременна!
Дано, Благодаря за пожеланието, но малко се съмнявам :(. Този месец се оказа, че имам ЛУФ синдром - от фоликул 28 на следващият беше 18,но по-точне е записано в графиката ми.
Добро утро сладурки :D

Маринка много си раннобудна днес :wink:, ама така се зарадвах на кафето :lol:, че в къщи нямах време за такова.

А за пустите цигари, ако ви кажа че на два пъти ги спирах и не пушех по 3-4 месеца :), и изведъж ги почвах пак :oops: :x, ама и през това време все ми се пушеше :x. Оф дано се отърва някой ден от тази напаст :wink:

Аз се каня след малко да се пробвам да изляза от работа да отида до личната :x. Дано не и объркам смяната на тази патка, сега пак ще се моля като някой просяк там за едно направление :x. Дано този път ми даде.

А и да се похваля излязоха ми резултатите от микробиологията - чиста е :D

Лек и весел петъчен ден на всички :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!