0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля Ви за съвет!
« -: Юли 24, 2009, 14:01:52 pm »
Здравейте,момичета.Чета ви и ви препрочитам от две години и половина,най-после и на мен ми дойде реда да пиша.Бременна съм в 13г.с,регестрирах се в МД-Варна при Д-р Сариев,но много ме объркват съветите на приятелки около мен .....сигурно ще счетете,че е глупаво но след като се сбъдне заветната мечта идват най-големите тревоги и сега съм в паника...дали избрах правилно место и лекар за проследяване на бременноста ми......аз съм с отрицателен резус фактор мъжа ми сположителен втора бременност и мноооооого желано и дйлгоочаквано бебе.Сега ужасно имам нужда от съвет ви....

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Моля Ви за съвет!
« Отговор #1 -: Юли 24, 2009, 14:20:20 pm »
Вейда, честито и лека бременност ти желая.
Мисля, че си попаднала на добър лекар, но ако искаш потърси мнения за него и във и-нет.
Моят съвет е, да спреш да слушаш приятелките си и да слушаш доктора си. При всяка жена бременноста протича по различен начин както знаеш и най-важно е да си спокойна и да имаш доверие на доктора си.
Не съм била на прегледи при д-р Сариев, но от малкото срещи с него и от това което съм чувала, аз бих му се доверила.

Пожелавам ти успех:)
Re: Моля Ви за съвет!
« Отговор #2 -: Юли 24, 2009, 14:29:31 pm »
Вейда, честито и лека бременност ти желая.
Мисля, че си попаднала на добър лекар, но ако искаш потърси мнения за него и във и-нет.
Моят съвет е, да спреш да слушаш приятелките си и да слушаш доктора си. При всяка жена бременноста протича по различен начин както знаеш и най-важно е да си спокойна и да имаш доверие на доктора си.
Не съм била на прегледи при д-р Сариев, но от малкото срещи с него и от това което съм чувала, аз бих му се доверила.

Пожелавам ти успех:)
Не можеш да си представиш колко успокояващи са думите ти!
Благодаря ти от сърце.