0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Инхибин В
« Отговор #20 -: Април 11, 2006, 13:47:44 pm »
Лекси, няма начин да разбереш как ще реагираш на различна стимулация ако не опиташ. Нито ти, нито ние тук можем да поставяме диагнози. Имаш добър лекуващ лекар, довери му се. Направи инвитро.
Пожелавам ти успех.  :D
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Re: Инхибин В
« Отговор #21 -: Април 11, 2006, 13:54:38 pm »
Lexi моят съвет към теб е следният: преди да предприемеш последното нещо, което може да се направи, а именно Инвитро, да си направиш всички необходими изследвания /вкл. Инхибин Б/, за да си сигурна, че друг път няма.

*

Lexi

Инхибин В
« Отговор #22 -: Април 11, 2006, 14:15:37 pm »
Благодаря момичета :D
denito, май това е пътят при мен независимо от диагнозата. Имам 4 г. опити, 2 инсета и почти всички възможни изследвания. Единствено нямам посткоитален тест, но ще го правя др. седмица. Ако и там нещата са добре вече няма каква да правя - или инвитро или да чакам /а не искам/. Ако пък резултатите са лоши, мога да направя още няколко инсета за всеки случай.
Още веднъж, благодаря за помощта и съветите!
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
Инхибин В
« Отговор #23 -: Април 11, 2006, 14:34:19 pm »
Лекси - каквото и да решиш, аз стискам палци по-скоро да ни се похвалиш с добрата новина и някакси съм дълбоко уверена, че скоро всички ще стигнем до най-желания резултат - двете чертички.

Re: Инхибин В
« Отговор #24 -: Февруари 21, 2008, 08:59:40 am »
Момичета здравейте1

предстои ми да изследвам Инхибин Б и Антимюлеров хормон. Разбрах, че Инхибин Б се пука на 3-ти ден, а за антимюлеровия хормон няма точно фиксиран ден. Въпросът ми е следния, тъй като не питах точно това док: правихме стимулация за икси началото на февруари, но я спряхме на 7-ми ден поради никаква реакция /450 пурегон в началото, и 450 + 75 менопур към края 7-ми ден/. Колко трябва да изчакам, за да ми се изчисти организма от високите дози хормони или мога направо на следващия цикъл да пусна изследвания.

Благодаря ви