Моля ви кажете ми какви могат да бъдат причините.Възможно ли е да се получи за това ,че аз съм рх( - ),а мъжа ми е рх (+)?Моля ви споделете вашето мнение ужасно съм разстроена
Ще съм благодарна на всеки,който се включи
Никой не ти е отговорил ,затова го правя аз.
Причините за Missed abortion ,може да са най-различни.
Една от тях може да е и тази. Когато бебето унаследи Rh фактора на бащата(ако то е Rh(+))
Образуването на антитела може да започне още по време на бременността,(което се случва рядко), но титъра се проверява от 20 седмица на бременността.
Доколкото знам антителата се образуват най-често след раждането?!
За това обаче , най-добре е да говориш с лекаря си. Той най-добре би ти отговорил.
Ако си образувала антитела, нетрябваше ли да ти поставят анти-D-имуноглобулин? (За да не бъдат застрашени следващи бремености)??Ако причината е тази?!
Какво ти казаха, не направиха ли изследване?
Здравейте,ето ме вече и регистрирана.
Благодаря ви за подкрепата
Лекарят,който трябваше да ми води консултациите,направи единствено това за 11 те седмици в които бях бременна:
прегледаме с вагинален видеозон в 6г.с.,установи бременност,защото по-рано не можа да я види;
след две седмици ми каза да отида пак да направим картон,изследввания на кръв,кръвна група,урина,влаг.секрет и т.н.Отидох в деня,в който имах час,той се появи каза на няква сестра да ми напише направление за изследване и след като ми вземат кръв да се върна в кабинета.Взеха ми кръв,но като отидох в кабинета него го нямаше,и няколко нелюбезни негови колежки ми се озъбиха ,че те от къде да знаели къде е.След като търпеливо чаках около 1 час в коридора,с надежда че ще се появи от някъде ,за да мога да видя дали бебчо си има сърчице и всичко необходимо за да съм спокойна,дойде една докторка,която ми каза ,че той си бил тръгнал,защото бил нощна смяна и че те щели да ми направят картона.Е направиха ми го и какво от това,явно за тях беше по-важно да ми премерят таза и колко кг.съм от това дали сърчицето тупка.Записаха ми нов час и ме изпратиха да си ходя.
Две седмици по-късно обаче прокървих и като отидох в болницата ми казаха това от което ме беше най-страх "мисед аборт".Записаха ме за кюртаж на другия ден и в събота всичко свърши,с това бебче умря и част от мен.Добре,че поне този път попаднах на читав лекар,който си свърши работата добре и още на същия ден кървенето вече спря,сложи ми анти Д и ме увери,че следващият път всичко ще е наред.
Това е
А сега на къде,дори ме е страх да си помисля за нов опит.
Благодаря ви