Не пуша от нова година. Отказах ги с Табекс по схема. Имам нови усещания, свързани с вкуса и аромата на храната например. Сексуалните ми изживявания също са много по-наситени - сякаш имам нови рецептори за удоволствие. Качих 4,5 кг досега и почвам масирана атака, за да ги сваля навреме. Вкъщи мирише приятно, кожата на лицето ми се изчисти и тенът ми е много по-добър. Мога да тичам да хвана автобус, без да се задъхвам. Мисля, че имах най-накрая овулация миналия месец, но тогава не правих фоликулометрия и не съм сигурна. Този месец ще си проверя теорията. За първи път LH и FSH са ми в норма. Може и да е случайност.
Помнете, че три седмици след като спрете да пушите, 90% от никотина, натрупан в тялото, се е изчистил (е, пораженията остават доста по-дълго, но дори власинките в белия дроб имат способност за регенерация ако им се даде шанс).
Ето и малко статистика
ultra - Free and Healing for One Month, Four Days, 1 Hour and 35 Minutes, while extending my life expectancy 2 Days and 10 Hours, by avoiding the use of 701 nicotine delivery devices that would have cost me 91.30 лв.