как ще стане ако някои има идея да каже как да не пуша а да свалям и то в рамките на 2 месеца 20 кила.предварително уто4нявам 4е сам много ама много скарана с фитнеса.за разходки време нямам-работя и там ти4ането ми е достата4но и изобщо сам в голям конфликт сас всякакви упражнения
Петя, и на мен ми се вижда малко множко да свалиш 20 кг за 2 мес. Много е драстично. Пък и доколкото знам, преди инвитро не е много желателно човек да се подлага на драстични диети. Явно с идеята че се обърква метаболизма и хормоналния баланс, но не знам съвсем точно. Но все пак рязкото отслабване си е шок за организма.
Щом нямаш време и мераци за фитнес, явно ще трябва да пробваш само със смяна на хранителния режим.
Лесно е да се каже - яж много плодове. Ама не се живее 2 месеца само на марули и череши, нали.
Вече не помня кое момиче беше писало че е ходило при
доц.Байкова (диетоложка) и там тя и направила хранителен режим съобразен с нейните нужди, с това какъв й и метаболизма. Нещо от сорта - 1 седмица се ядат определени храни. После другата седмица други храни. Не знам подробности, но с 2 думи запомних че явно е направила някакъв балансиран режим, от който хем се отслабва, хем не умираш от глад, хем дава на организма необходимите вещества.
Май беше свалила около 5-7 кг за месец. Което е и здравословната норма.
Петя, много съжалявам за това което си преживяла. Стискам ти палци следващото инвитро да е успешно до края
и да гушнеш своето слънчице/слънчица.
Преди време, в един друг форум на отказващите цигарите бях прочела, че е много ефективно (и нискокалорично) -
като ти се допуши - да пиеш вода. Така хем по-лесно излизат токсините от организма, хем няма калории като във вафлите и солетите, пък и там споделяха че желанието за запалване на цигара отминавало.
Аз от 2 дена не съм пушила. Още не съм решила дали точно искам да ги отказвам или не. Гледам да не се самонавивам за да не се разочаровам после. Всъщност гледам на себе си не като на "отказваща цигарите", а като на "временно спряла да пуши". И дано това време да е по-дълго.
Аз пък трябва
да кача някое и друго килце, че напоследък много съм отслабнала от нерви и притеснения. Пробвах с ядене - ама не става. Нищо не ми се лепи и като че ли продължавм да отслабвам. И друго не ми остава освен да спра цигарите. Уж не пуша много- 7-10 цигари на ден. Така си знам че ще сложа поне 3-4 кг. пък ако ям и вафли когато ми се допуши ще е още по-добре. Ама за сега - за тези 2 дена - още не ми се е прияло сладко. Какъв човек съм - напрово си се чудя.
Май най-трудно е първата 1 седмица. Трябва да изкарам поне 1 месец без цигари. После ще му мисля за по-натам.