Вече 1/2 година не пуша. Като погледна сега назад сигурно тва е било най-тъпото нещо което съм правил. Ще ви предложа по-нестандартен подход - без медикаменти. Разковничето за успеха при мен беше:
1. не си обещавай, че спираш цигарите до края на дните си, само мисълта за това може да те побърка. И за тва имах подръка цигари, винаги. Човечето вътре в теб трябва да е щастливо, така че ако пририташ - запали си.
2. запали си , но не гълтай пушека
Обаче , ако издържиш 1 седмица, дори и без т.2 , вече цигарата ще има много различен аромат, като картон и вече няма да ти харесва
3. опитвай се да намираш само хубавите страни на начинанието си, например, събуждаш се сутрин, след препиване и установяваш , че дишаш прекалено лесно, не ти се кашля, ебати кефа, хм..... довечера пак ще си пийна без да пуша, дори и главата ще ми е бистра сабайлем
4. Задължително го съчетай с някакво физич.натоварване, аз например престанах да ползвам асансьори, има ефект, все пак живея на 10 етаж.
Днес вече, след повече от 20 г., смея да твърдя, че съм ги спрял завинаги. Случва ми се да си запаля веднъж-дваж месечно, но само при спазване на т.2
Пожелавам ви успех, опитайте, защото си заслужава да почустваш промените , които настъпват с теб - в обоняние, дишане, вкусови рецептори и т.н
и не забравяй т.1, защото единствено трябва да се пребориш с мисълта