Хайде момичета и аз се присъединявам към вас ,но с постепенно намаляне на бройката изпушени цигари за ден.Преди 2 седмици се пробвах пластири и с някакви хапчета-пих ги 5 дена и ги спрях заради страничните реакции-световъртеж,гадене и разстройство.Зарязах ги и реших постепенно.
Пуша от 19 годишна,бях ги спряла веднъж за 2 години и качих 20 килограма за тоя период от време.Сега съм на 35,значи съм активен пушач 14 години.
И реших,че е въпрос на воля.Засега имам напредък от 2 кутии съм на почти 1 дневно.Дъвча и 1 никотинова дъвка ,като ми се припуши много и засега задържам фронта.Страх ме е да ги откажа от раз,предвид преживяната никотинова абсистенция,преди 3 години(бях получила нещо като гърч,но бях в пълно съзнание).А иначе намаляването на цигарите(не мисля,че си втълпявам)засега ми влияе много добре-хроничната ми кашлица изчезна(кашля само 2-3 пъти дневно),апетита ми се увеличи,сякаш започвам да се пълня с енергия(дано не и с повечко килца).По мои сметки до края на юли,трябва да съм ги отказала напълно.И си мисля,ами аз ще стана някоя светица тогава-не пия кафе,нито алкохол и цигарите като спра,сигурно ще мо поникнат и крилца(на ангелче
)И освен да се надяваме,че тогава ще ни посети щъркела с една страхотна вест