Илияна,
с риск да повторя мненията на изказалите се дотук, но ти ми напомняш на един герой на Чудомир - бай Тотю Чушката, за когото писателят казва:
"Трябва да е чист българин бай Тотю Чушката, защото каквото и хубаво да правят останалите, той все ще застане отстрани и ще започне да критикува"...
като прочетох постингите ти, останах именно с убеждението, че ти критикуваш като че ли си ни началник... "не се справяте добре, я вземете направете това и онова..."
чакай малко! първо, ние не сме на заплата в сдружението и никой не е длъжен с трудов договор да върши нещо! всеки прави това, което желанието, съвестта, уменията и свободното време му позволяват! така че, критиките тук следва да се поднасят особено деликатно, под формата на съвет, и ако може - с предлагане на лична помощ, освен съвета!
второ, знаеш ли колко е лесно да се дава акъл отстрани - хванете медиите, например! ми ела ги фани ти, като много знаеш! да видиш колко е лесно... ти не предлагаш с нищо да помогнеш. ако е за тия съвети, дето си ги дала - мерси, тях ги знаем и сами. дето казал Остап Бендер - бензинът ваш, идеите наши! Мели хубаво ти е написала един кратък списък с нещица, които ти лично би могла да направиш, з ада допринесеш за подобряване на полезността на сайта и сдружението.
ама ти освен да висиш в чата по цял ден и да си утрепваш времето, за друго не си се сетила. сети се едва сега, когато някой те настъпа за нещо, да събираш анкети дали е полезно това, което "правим" (забележете, моля, първото лице!) и ако не е полезно, кво - ще предложиш да ни закрият ли?
много съм разочарована от такива моми (защото не си единствената напоследък), които охотно се ползват от ресурсите на сайта, не си мръдват пръста да помогнат с нещо, но критикуват, или по-лошото - злословят за него и сдружението! прекалено много свободно време, може би?