Да споделя аз какво ползвам от няколко дни и съм изключително доволна : Multi-Gyn Actigel
Предназначение: Лечение на бактериална вагиноза, гъбички, вагинален дискомвфорт, причинен от течение, миризма и сърбеж:
Състав: естествен продукт основан на биоактивния 2QR комплекс в комбинация с Аloe Barbadensis.
Действие: 2QR комплекс е вещество, което е извлечено от лечебни растения и се състои от дълги молекули /полизахариди/ с отрицателен заряд. Притежава уникалната способност да блокира прилепването на вредните бактерии и по този начин ефективно ги неутрализира. Този блокиращ е напълно безопасен, защото не е основан на токсични вещества и химикали и за това няма странични ефекти.
Освен това гела подпомага естественото въстановяване на тъканите и оптимизира състоянието на лигавицата. Директно спомага за постигане на оптимална влагалищна киселинност и стимулира развитието на полезните лактобацили.
Може да се прилага по време на бременност и кърмене.
Страничен ефект: тъй като има оптимална вагинална киселинност, а спермата е алкална, употребата може да намали активността на сперматозоидите.
В заключение, хубаво нещо е това, вярно малко скъпичко, но въриши работа, поне при мен.