0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отново за тестовете
« -: Април 07, 2006, 17:00:56 pm »
Закъснява ми с 10 дена и правих около 7 теста и всичките са -.Възможно ли е все пак да съм бременна?
Преди няколко дена имах ПМС, но нищо.
Във Вторник съм на преглед , а до тогава не мога да спра да си мисля дали не съм бременна.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Отново за тестовете
« Отговор #1 -: Април 07, 2006, 17:15:53 pm »
Иве, за съжаление не мога да ти отговоря на въпроса дали си бременна - това само лекар може да ти каже.
Аз съм в същото положение - 7 дни закъснение и три отрицателни теста, като последния е кръвен. Утре съм на лекар.
Дано пък да стават чудеса и да се окажеш бременна :D .
Намерихме нашето синче.
*
Отново за тестовете
« Отговор #2 -: Април 07, 2006, 17:21:47 pm »
Мила, след 7 отрицателни теста, с 99% точност и 10 дена закъсние, вероятно не, но чудеса стават всеки ден!
Успех!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Отново за тестовете
« Отговор #3 -: Април 07, 2006, 20:29:36 pm »
Zdravejte momiceta,izvinavam se ce pisa na latinica no imam problem s programata.Iveto zasto ne si napravis krven test??Ako CHG e pokaceno znaci ima s6mnenie za bremennost.Ima momiceta na koito  urinen test otcita cak sled 2 sedmicno zak6snenie.Ima takiva izklucenia.
Uspeh na Peti pati i na teb mila.Dano skoro da ni zaradvate!!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:

Пиши на кирилица!
*
Re: Отново за тестовете
« Отговор #4 -: Април 07, 2006, 22:29:43 pm »
Ох милата,и аз съм долу горе в твоето положение,стискам палци и за двете ни,дано ни зарадваш скоро време:)
Отново за тестовете
« Отговор #5 -: Април 07, 2006, 22:37:37 pm »
Милички много ви благодаря за бързите отговори и на всички ви пожелавам да видите двете чертички.
Веднага след прегледа ще пиша какво е станало.
А колкото до кръвният тест,тука няма къде да направя.
*

plamena_l

Отново за тестовете
« Отговор #6 -: Април 08, 2006, 22:39:14 pm »
И аз съм горедолу в това положение! 10 дена закъснение 2 - теста. Утре сутринта продължавам с тестовете. Пожелавам ти успех при лекаря и пиши какво е станало!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Отново за тестовете
« Отговор #7 -: Април 08, 2006, 23:01:08 pm »
Ивето,
не че искам да ти вдъхвам напразни надежди, но има възможност да си бременна, стига да не си правила кръвен тест, който да ти е отчел под 5 ЧХГ.  Казвам го, защото, незнам по каква причина се получава така, но на моята приятелка, уринните тестове и показваха - резултат и след двумесечно закъснение тя отдиде на лекар, защото мислеше, че има някакъв гинекологичен проблем, а се оказа бременна в 12-та седмица:))), от все сърце ти пожелавам и при теб да е така.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
Отново за тестовете
« Отговор #8 -: Април 12, 2006, 14:01:28 pm »
Вчера ходих на доктор.Гледаха ме на коремен ехограф, и нищо не се видя :( .Понеже този , който ме преглежда ни е познат , ми каза да не се отчайвам , защото било рано да се види. Закъснението ми е вече 15 дена . Сега трябва да изчакам още 2-3 седмици и пак да ида ако не ми е дошло.
Няма къде да ида на влагалищен ехограф и кръвен тест няма къде да си пусна и ще полудея още 2 седмици.
*

nesto

Отново за тестовете
« Отговор #9 -: Април 12, 2006, 14:24:19 pm »
Защо бе, къде си ти, че няма такива работи?
Отново за тестовете
« Отговор #10 -: Април 12, 2006, 14:29:54 pm »
Вършец , аз ходя във Враца и не знам там да правят кръвни тестове.
А колкото до гинеколога , тук съм ги обиколила всичките и не съм доволна , а сега няма как да ида до София за преглед.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Отново за тестовете
« Отговор #11 -: Април 12, 2006, 14:31:33 pm »
Цитат на: iveto_v
Вчера ходих на доктор.Гледаха ме на коремен ехограф, и нищо не се видя :( .Понеже този , който ме преглежда ни е познат , ми каза да не се отчайвам , защото било рано да се види. Закъснението ми е вече 15 дена . Сега трябва да изчакам още 2-3 седмици и пак да ида ако не ми е дошло.
Няма къде да ида на влагалищен ехограф и кръвен тест няма къде да си пусна и ще полудея още 2 седмици.

Иве, а поне БТ мериш ли?
Тя поне би ти подсказала нещо.
Това ,че ти закъснява не означава че си бременна.
Стискам палци причината да е бебче.
Желая ти го от все сърце.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

nesto

Отново за тестовете
« Отговор #12 -: Април 12, 2006, 14:42:01 pm »
не може да няма във Враца частна лаборатория - разрови се и потърси на ключова дума клиника, лаборатория, диагностика и все да е Враца
Кръвният тест се споменава и като HCG, и като ЧХГ
*
Отново за тестовете
« Отговор #13 -: Април 12, 2006, 14:44:37 pm »
Вършец , аз ходя във Враца и не знам там да правят кръвни тестове.
А колкото до гинеколога , тук съм ги обиколила всичките и не съм доволна , а сега няма как да ида до София за преглед.

Иве, на коремен ехограф, доста по-късно би се видяла точицата.
май се вижда нещо чак към 7-8 седмица, ако не греша, щото можеше и по-късно да е....
Иначе с вагиналния би се видяло някъде към 5-6 седм.

Във Враца има гинеколози с вагинален УЗИ.
Търпение само трябва да имаш, щом няма начин да направиш кръвен тест.
Дано да има малка точица. :pacifier:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

Отново за тестовете
« Отговор #14 -: Април 12, 2006, 14:57:33 pm »
Ох, не знам. Сега съм поне спокойна , защото ми няма нищо друго. Нямам кисти - всичко си ми е нормално. Мисля да не правя нищо ,а да изчакам.
Колкото до температурата , не я меря. То миналия месец решихме да си дадеме почивка и да не мислиме за това, и така.
На няколко пъти ме болеше ниско корема като преди менструация , но нищо.
Сега гледам да се разсейвам и да не мисля за това, и каквото стане.
След 3 години опити вече изтръпнах.
Отново за тестовете
« Отговор #15 -: Април 12, 2006, 15:32:10 pm »
Иве, без да те плаша- потърси квалифициран специалист с вагинален ехограф! Доколкото разбрах, закъснението ти е повече от достатъчно за да може вече да се знае с немалък % сигурност какво става. Чела съм за случаи ,в които уринните тестове не отчитат чак до третия месец- не са чести, но ги има.
Аз от всичко най се страхувам от извънматочна бременност и не бих вярвала на никой, който ми казва "-Чакай...."
Моя съвет е да намериш възможно най-скоро специалист, който да отговори на въпросите ти !
Успех !
*

gosti

Отново за тестовете
« Отговор #16 -: Април 12, 2006, 16:04:55 pm »
Извинявам се,че използвам темата, но ме притеснява и мен нещо.На 6 ден преди датата за цикъл си направих тест, който в рамките на уреченото време стана положителен.Въздържах се от прием на лекарства.Два дена след това, мислейки си, че чертата трабва да е станала по-наситено червена, направих нов, които обаче излезна отрицателен.Имам един ден вече закъзнение и отново отрицателен тест.То е ясно,че ако до 10 дена не ми дойде ще ходя на лекар, но има ли надежда тези две черти в началото, макар и преди датата да са били верни :?
Отново за тестовете
« Отговор #17 -: Април 12, 2006, 16:12:43 pm »
Gosti , и на мен ми се е случвало.Лятото правих тест 5 дена преди датата на менструацията и излезе бледа 2-ра чертичка . Малко по-късно ходих на София и правих кръвен тест и беше - . Не знам какво им става на тестовете по някога. Сега от 7-те ,които правих на 2 излязоха много бледи 2-ри чертички , а на Sure Check беше една. И за това съм решила да не правя повече тестове , защото само се обърквам.
Все пак стискам палци тестовете да не се верни и да си бременна.
*

nesto

Отново за тестовете
« Отговор #18 -: Април 12, 2006, 16:14:05 pm »
че защо да няма?! - аз в деня, в който трябваше да ми дойде, направих уринен и показа бледа втора черта, на което докторът, който 12 дена след това ме гледа на вагинелен и не видя нищо, се чудеше и маеше и ми трябваше да направя и кръвен тест, за да го убедя, че имам бременност!
*
Отново за тестовете
« Отговор #19 -: Април 12, 2006, 18:18:30 pm »
Ох, не знам. Сега съм поне спокойна , защото ми няма нищо друго. Нямам кисти - всичко си ми е нормално. Мисля да не правя нищо ,а да изчакам.
Колкото до температурата , не я меря. То миналия месец решихме да си дадеме почивка и да не мислиме за това, и така.
На няколко пъти ме болеше ниско корема като преди менструация , но нищо.
Сега гледам да се разсейвам и да не мисля за това, и каквото стане.
След 3 години опити вече изтръпнах.[/

Точно тогава когато вече човек е изтръпнал,и вече не мисли а действа,тогава изненадващо разбираш че си бременна.Ха дано при теб така да се получи:)[/img]