0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кръвните групи
« -: Април 07, 2006, 14:01:44 pm »
Здравейте, момичета!
Какво е значението при кръвнити групи на съпрузите.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Кръвните групи
« Отговор #1 -: Април 07, 2006, 15:07:01 pm »
Никакво.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

Кръвните групи
« Отговор #2 -: Април 07, 2006, 15:08:56 pm »
Кръвните групи нямат, но резус фактора има!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Кръвните групи
« Отговор #3 -: Април 07, 2006, 15:16:01 pm »
Да резус фактора има, при мен сега възниква проблем във връзка с кръвните групи. Таткото е положителен резус фактор, а аз съм с отрицателен.
Кръвните групи
« Отговор #4 -: Април 07, 2006, 15:25:03 pm »
Аз съм със А+, а мъжлето ми е А-.
При тово положение как е?
*
Кръвните групи
« Отговор #5 -: Април 07, 2006, 15:29:37 pm »
При това положение нямаш никакви грижи :D
*
Кръвните групи
« Отговор #6 -: Април 07, 2006, 15:31:56 pm »
нина аз съм дете на майка с А-, и баща А+
навремето май не са знаели много по този въпрос и не са го сметнали за проблем  :lol:
Кръвните групи
« Отговор #7 -: Април 07, 2006, 15:32:47 pm »
Това е добре, дори много добре  :pipy_longstocking:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Кръвните групи
« Отговор #8 -: Април 07, 2006, 15:42:02 pm »
koki да, така е , ама аз съм с абразио и се установи, че са направили грешка с резуса на партнцора ми, бяха го писали, че е отрицателен, както аз, но 14 дни след абразиото научавам, че е с положителен. Не съм поставила анти Д, а то се поставя до 72 часа след абразио.
Така ми каза и лаборантката, която е допуснала грешката - "ти да не мислиш, че баба ми са я изследвали за резус фактор"   :evil:  :evil:  :evil:
*
Кръвните групи
« Отговор #9 -: Април 07, 2006, 15:45:55 pm »
Цитат на: koki
нина аз съм дете на майка с А-, и баща А+
навремето май не са знаели много по този въпрос и не са го сметнали за проблем  :lol:

Абе знаели са, ние сега не откриваме топлата вода. И моята майка е 0-, а баща ми е Б+, но майка ми стриктно са я изследвали дали образува антитела. Друг е въпроса, че и аз съм с " - " резос фактор и не е имало проблем.
*
Кръвните групи
« Отговор #10 -: Април 07, 2006, 15:48:34 pm »
е добре тогава не са и обърнали внимание, защото тя за проблема разбира след като съм се родила
Кръвните групи
« Отговор #11 -: Април 07, 2006, 15:50:21 pm »
koki ,при първа нормална бременност и без аборти преди това няма проблеми с отрицателната група такива могат да се получат при 2 бременност
*
Кръвните групи
« Отговор #12 -: Април 07, 2006, 15:51:34 pm »
А ти с какъв резус фактор си?
Защото има и нещо друго, че при първа бременност дори детето да е с + има вероятност майката да не образува анти тела. Поне при моята така е било, защото брат ми, който е по-голям е с + РФ.

Точица ме е изпреварила :wink:
*
Кръвните групи
« Отговор #13 -: Април 07, 2006, 15:56:20 pm »
ами честно незнам, ама като съм се родила съм била на някакъв апарат за пречистване на кръвта или нещо такова. Говоря по спомен от разкази , така че може нещо да бъркам
*
Кръвните групи
« Отговор #14 -: Април 07, 2006, 16:02:57 pm »
Значи си положителна и са ти преливали кръвчица :wink:
*
Кръвните групи
« Отговор #15 -: Април 07, 2006, 16:05:25 pm »
верно? значи съм А+. това е новина за мен, благодаря ти стефи :D
*
Кръвните групи
« Отговор #16 -: Април 07, 2006, 16:15:11 pm »
Е само предполагам бе, не ме взимай на сериозно :wink:
пусни си излседване за най-сигурно :D
*
Кръвните групи
« Отговор #17 -: Април 07, 2006, 21:37:30 pm »
Момичета,
когато сте с отрицателен резус фактор и имате раждане или аборт и не ви е поставена инжекция с анти Д гамаглобулин, проблема може да стане много сериозен. В момента лежа в патологична бременност в МД(днес съм "градска") и виждам какво преживяват жени с подобен проблем. Няма да ви разказвам и да ви плаша. Съветвам ви веднага щом забременеете и ако имате подобен проблем, да се обърнете към някой от специялистите в МД. Оказва се, че дори в Св. София и Шейново не са наясно много много с проблема, да не говорим пък за някой гинеколог в поликлиниката.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Кръвните групи
« Отговор #18 -: Април 08, 2006, 08:38:45 am »
аз пак да изтъкна, че много хора бъркат кръвна група и резус фактор. кръвните групи нямат никакво отношение към забременяването и износването, за разлика от резус фактора.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Кръвните групи
« Отговор #19 -: Април 08, 2006, 12:41:11 pm »
Цитат на: Nina
Така ми каза и лаборантката, която е допуснала грешката - "ти да не мислиш, че баба ми са я изследвали за резус фактор"   :evil:  :evil:  :evil:

Е това е вече супер нагло!  :evil: В коя лаборатория?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу