Здравейте, момичета!Отдавна влизам и чета във форума, но не съм писала до сега. От суеверие си бях обещала, че ще го направя малко по-късно. Но сега специално за Мария и всички останали, които се притесняват и изпитват съмнения пред поредния си опит, реших да ви кажа накратко моята история. Бременна съм в 9 г.с. след втори опит ИКСИ. Разбира се още съм много притеснена и несигурна, но искам да ви кажа, че това изобщо не е невъзможно, напротив! Първият ми опит беше също месец ноември - за съжаление завърши с мисед в 6 г.с. Тогава реших, че възможно най-скоро започвам следващ опит и така месец февруари направих второто си ИКСИ - засега както ви казах успешно, надявам се и до края да е така. Така че горе главите и вярвайте в своя успех. Знам, че на моменти това е много трудно и те обзема отчаянието (сама съм го изпитала), но в крайна сметка когато силно искаш нещо и правиш всичко по силите си да го постигнеш - то се получава. Написах това писмо , защото докато правих и двата си опита ИКСИ имах нужда да чета историите на момичета които са успели, за да имам сили да се боря. Надявам се да съм вдъхнала кураж и оптимизъм поне на няколко от вас!