0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #80 -: Юли 21, 2009, 17:05:36 pm »
та последно 16 или 22 или и двете :) и къде е мястото че аз нали съм новобранка  :oops:

едвам си държа главата на раменете, така ми се спи и се опитвам с работа да се събудя, ама май не много успешно. не че не съм свършила работа за половината китайски народ, ама колко качествено е ще се разбере  :?

Ами ще решим датата, като се включат и други софиянки :) До края на  тази седмица трябва да ни кажат мнения, че в петък духвам за две седмици извън СФ и няма и да стъпя при компютър :)
А мястото беше кафе-клуб Ротондата на ул.Съборна.
[/url][/url]
*
« Отговор #81 -: Юли 21, 2009, 17:11:11 pm »
Милички, за 16 съм ОК!
Само да вметна, ходих в новата пицария Дон Домат, на ъгъла на Оборище и Марин Дринов или Васил Априлов беше. Те са една след друга. Момичета градината е супер, има хапване, тихо е, чисто е, но скамо го споменавам. Каквото и да решите аз за 16 съм на линия.
Ечи, ако ходим пак на същото място - клуб Ротонда на ул. Съборна, 14, ако не бъркам?
Надежката скитори по планините, но мисля че се връща към края на седмицата ...
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #82 -: Юли 21, 2009, 17:29:23 pm »
Анмарче, нямам нищо против и Дон Домат :) Щом е тихи и ще се чуваме е супер:)
Да кажат другите момичета, но аз съм ОК за там :)
[/url][/url]
*
« Отговор #83 -: Юли 21, 2009, 17:36:47 pm »
На мен ми стига да се видим, пък където и да е.
Градината на Дон Домат наистина е много приятна, а и хапването към пийването също. Ти миналия път предложи Кривото на НДК, но там е само на затворено. Нека и други идеи да се появат и ще го решим - 16 август е много далече  :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #84 -: Юли 21, 2009, 22:01:40 pm »
Малеееееееееееееееееееееее каква пустош тук  8O
Лека вечер сладурки  :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #85 -: Юли 21, 2009, 23:06:41 pm »
Ам пустош,варненки бяхме на среща,другите още не са се прибрали ,ама аз успях вече и снимките да кача в албумчето ни,някой ако иска да ги разгледа.Не са описани ама сега не ми се занимава,утре ще ги опиша кой кой е,да тогава гадайте.Прекарахме си чудесно,всички са супер,беше много хубаво,който не дойде може само да съжалява.Гардже,пък за теб единодушно решихме вече окончателно да те оставим без пера,ако и другия мес.не дойдеш вече не знам какво да ти скубем,ще чакаме да ти поникнат нови.
Айде лека вечер и от мен.
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 23:23:52 pm от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #86 -: Юли 21, 2009, 23:22:13 pm »
 :balk_64: :balk_47: Много се радвам пак да съм при вас. Бях малко на екскурзия и на моренце и 4ак сега сядам да ви драсна някой ред. И като за първи път от този месец  започнах да меря БТ искам да ме проверите и да си дадете мнението сега ли е момента. Мерси
*
« Отговор #87 -: Юли 22, 2009, 00:20:09 am »
софиянки мили мои и аз съм за 16.08 а за мястото където кажете.НАДЕЛИН аз ти препоръчвам др.ПОПОВ от шейново само че той в момента е отпуска ако искаш нещо подробности можеш да ми пишеш на лични.ама тия варненки са страшни казаха и се събраха а ния софиянки кво зор да посетим морските и след това :Dлека вечер и спокойни сънища нали ФИБЧО спокойни :D :balk_126:
[/url]
« Отговор #88 -: Юли 22, 2009, 02:48:21 am »
Здравейте!
Аз сега се прибирам и реших да проверя има ли някой, но уви всички спите.
След варненската среща с милото направихме една разходка до Златните.
Момичета, много се радвам, че се запознах с вас. Беше ми много приятно и се надявам скоро да се видим със софиянки и момичетата от другите градове, разбира се!
Маринка, аз потърсих снимките, но видях снимките на софиянки само. Как се казва албумчето?
Гардже, вярно е това за перата ти, даже Веселушко си поръча пилешки хапки както ти се беше заканила...  :lol:
Ох, стига съм писала  глупости. :D
Лека нощ на всички!

*
« Отговор #89 -: Юли 22, 2009, 09:01:12 am »
Добро Утро, Маймунчета!

Хубав ден и спокоен ден!

П. П. Варненки, много сте сладки!  :D
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 09:32:33 am от anmar »
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #90 -: Юли 22, 2009, 09:27:27 am »
Добро утро момичета!
Анмар благодаря за кафенцето,имам нужда от него,нещо трудно се събуждам тази сутрин
Ето и една лека закуска

УСМИХНАТ И ПРЕКРАСЕН ДЕН!
*
« Отговор #91 -: Юли 22, 2009, 09:47:43 am »
Добро утро и от мен !
Благодаря за кафенцето anmar
Страхотно морско утро си ни показала и закуската е супер цветенце !
ще ви правя  компания още малко и бягам на работа!
Айде лек и спорен  ден !
[/url]
« Отговор #92 -: Юли 22, 2009, 10:22:51 am »
Добро утро, милички!
Анмарче, благодаря за кафенцето и на Цветето за закуската!
Мини, може да ме махнеш от очакващи!
Приятен ден ви желая!

*
« Отговор #93 -: Юли 22, 2009, 10:25:25 am »
добро утро и от мен :)
Анмар, мерси за кафенцето.
Цвете, имам чувството че моя снимка си сложила тази сутрин, а сме едва средата на седмицата, как ли ще изглеждам към края :)
Вивия, Деска привет и на вас.

а къде мога да разгледам снимките от срещата ви момичета?

приятен и по-прохладен ден ви желая.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #94 -: Юли 22, 2009, 10:27:31 am »
Добро утро и от мен! Анмарче :bighug:, благодаря за кафенцето и веднага сядам да пийна едно на плажа от картинката ти!
Ако знаете как ви завиждам за срещичката....много съжелявам, че този път не успях да дойда....а я вижте колко много сте се събрали.....е с изключение на една несериозна
Хайде хубав и слънчев ден на всички!
« Отговор #95 -: Юли 22, 2009, 10:29:33 am »
Добро утро и от мен :D

Снощи много пусто е било тук, всички са се отдали на почивка :wink:.

Маринка, снимките са станали много хубави. А аз както обикновено, пак на всичките правя някакви физиономии :lol:. Много приятно си изкарахме :D.
Гардже, следващия път със или без пера трябвада да дойдеш :D

Весел и усмихнат ден на всички :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #96 -: Юли 22, 2009, 10:36:19 am »
Дорбро утро и от мен момичета!
Анмар, кафенцето е супер.
Цвете мерси за закуската,а относно снимкат - така съм се отчаяла последните няколко дни, че изглеждам точно така! :(
Слънчев и усмихат ден на всички!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #97 -: Юли 22, 2009, 11:19:11 am »
е с изключение на една несериозна
ОлелеЙЙЙ, това аз ли съм ? Много прошарена бе ...  :lol:  :lol:  :lol:
Няма да ви се вясвам пред очите докато не ви мине .. Дотогава ще си пазя антрацитената перушинка, за да съм Убава :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #98 -: Юли 22, 2009, 11:37:34 am »
Здравейте момичета  :D
Снощи на срещичката беше супер- всички момичета са много готини и си изкарахме страхотно  :D
Гардже другият път лично ще те вземем с Ели, за да не се измъкнеш случайно  :lol:
cvete78 благодаря за закусчицата вземам си с удоволствие, много апетитна излгежда  :)
« Отговор #99 -: Юли 22, 2009, 12:12:15 pm »
Здравейте сладурковци,добро утро и от мен.Много се радвам че се запознах със всички ви вчера на срещичката,ноооо да си призная не запомних на всички имената  :oops:,нали съм си отнесена.
   И незнам как да видя снимките  :oops: :oops: :oops:,ужас умирам от срам  :lol:,та момичета да земете да ми се притечете на помощ...
 Марина идеята да опишеш кой кой е е мн добра тъкмо ще ви запомня  :D
 А ето и нещо за хапване и пийване и от мен  :D
 Хубав ден на всички  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...