0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #40 -: Юли 20, 2009, 20:00:54 pm »
Здравейте,у най сетне се добрах и аз до компютъра днед.Да ни е честита новата тема и дано ръчичката на Анмар да донесе късмет на всички ни,дано темата да се напълни с много положителни тестчета.
Честит имен ден на всички именници.
Фибс,ама ти май много филми гледаш,какви са тия сънища,ама май и до по-късничко гледаш а признай си с тия еротечни сънища а.
Матилда,добре си ни дошла,тук при нас е супер,но ти пожелавам скоро да ни посещаваш бременна.
Нерито,радвам се че не си ни забравила и минаваш да ни пуснеш вирусчето,за което ти благодаря.
Е приятна вечер от мен,след вечеря пак ще ви нагледам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #41 -: Юли 20, 2009, 21:03:36 pm »
Еййй че  много сте писалиии!
Ечи честито мила за хубавите тръбички!
Хехехе Фибс направо ме попиля от смях сладурана !И аз  много сънувам и все щуротиии!
Матилда добре си ни дошла ! И скоро добра новина да ни кажеш!
Нери и Мълвинка  мерси за вирусчетата и за това че не сте ни забравили!
И да не забравя честит празник на всички именници днес!
Радостче къде бяхте на палатки душицо и ние се вихрехме сред гората?
Айде после пак ще ви нагледам!
[/url]
*
« Отговор #42 -: Юли 20, 2009, 21:09:02 pm »
Матилда,  :welcome_1:

Нерито, Малвинка, Джиджи, Луцка, Заянка, ВеселУшкооо и ....., моля ви помагайте с вирусчета, да стигнат за всички!  :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #43 -: Юли 20, 2009, 21:41:33 pm »
Матилда, добре дошла :D и по-скоро да се прибестиш при нашите успели мамчета :wink:

Маринка и вие знаета как да разпускате през горещите летни дни :D

Виви, бяхме до морето, в една местност извън Варна, където има гора, много подходящо за палатките и морето е близко на 10 минути пеша, абе супер е :D, мога и цяла седмица да стоя, ама да имаше една баня  :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
« Отговор #44 -: Юли 20, 2009, 22:02:09 pm »
Цитат
супер е , мога и цяла седмица да стоя, ама да имаше една баня 
подкрепям,че миналата год.като бяхме на почивка в Шкорпиловци се разходихме до гората където се опъват палатки/забравих как се казва местността/,то голяма мизерия бе,направо гората е зарината с боклук.Там инъче хората стоят по цял мес.и сигурно се къпят на душовете на плажа инъче как,ама тая кочина е ужас,защо не си горят боклуците не ми е ясно.
И още нещо да не забравя,искам да напомня на Варненки,които ще идват на срещата за утре,да не забрави някой.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #45 -: Юли 20, 2009, 22:48:40 pm »
Радост  ние бяхме на една планинска рекичка беше прохладно ,беше просто страхотно!
Но както казва Маринчето мръсотията е доста навсякъде!
Ние  вечерта горим боклуците на огъня,но на другия ден каквото излезе го събираме в торби и го носим с нас като си тръгваме до първото населено място в някой контейнер!
Ако всички летуващи го правеха нямаше да има толкова боклуци!
Жалко наистина за хубавата ни природа!
[/url]
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #46 -: Юли 20, 2009, 22:52:56 pm »
Охооо,имате срещичка утреее....брей как ви завиждам....
Ама вие на мойте сънища,внимание мн да не обръщате,че може и на вас да ви позахлопа дъската... :lol: :lol: :lol:

Матилда,добре дошла,душицо и дано скоро,скоро...фъъъшш от тука...е къде...в бременната тема,естествено
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #47 -: Юли 20, 2009, 23:07:22 pm »
И аз съм къмпингарка! Поляна не остана  :x :x :x
Тези хора, ама грам не се замислят за природата и за тези, които ще дойдат след тях   8O. Направо съм потресена от това, коета заварваме последните години  :(

Фибкооо, как си мило? Учиш ли, ушиш ли, а? Ученичката ми тя, с поличка и книжка под мишница  :lol: :lol: :lol:

Хубава вечер Банда!

"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #48 -: Юли 21, 2009, 00:23:25 am »
Яя,много моля,стига сте ми се кикотили...аа и съседката все тва ме бъзикаа...
Фибкооо, как си мило? Учиш ли, ушиш ли, а? Ученичката ми тя, с поличка и книжка под мишница  :lol: :lol: :lol:

Пък за къмпингите,и аз мн мн не ги разбирам тея,хем не си поддържат,хем боклука си зарязват,барабар с л...ната и накрая като дойде някой дебеловрат,съмнителен милионер и почне да строи - всички писват да руптаят....

туй пак на оная Бай Ганьовската поговорка...хем сърби,хем боли...хем не искам сам да си чистя....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #49 -: Юли 21, 2009, 00:28:34 am »
ама то днес било много весело тук.ЕЧИ честити ти проходими тръбички а сега следващата добра новина да бъде :bfp:МАТИЛДА добре дошла мила!ФИБС как си мило то човек с тебе може да се пръсне от смях ще чакам да ми звъннеш някоя вечер :)милички лека нощ и спокойни сънища/ФИБС ти внимавай с твоите :D/ :bighug:
[/url]
« Отговор #50 -: Юли 21, 2009, 02:15:47 am »
Момичета да знаете че редовно си ви чета и ви стискам силно палци на всички !Виждам че тази седмица започва доста весело и даноо е на хубаво дай Боже изпълнена с положителни тестчета и много бъдещи бременни коремчета   preggo :D Желая на всички скоро да се преместите в другата темчика  :wink:
Стискам ви палци и съм с вас  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и не забравяйте-Не губете кураж!!!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 02:19:05 am от Виктория »
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #51 -: Юли 21, 2009, 09:29:38 am »
Добро утро момичета!

Лек ден и стоите на прохладно място,защото днес ще е голяма жега.
*
« Отговор #52 -: Юли 21, 2009, 09:49:24 am »
Добро утро !
Аууу  Цвтенце страхотни кафенца си ни направила веднага грабвам едно !
Цветарски кафенца много са хубави !
Я сега малко зърнена закуска да ви сервирам!

И малко прясно млекце който желае!

Лек и спорен ден на всички!
[/url]
*
« Отговор #53 -: Юли 21, 2009, 09:49:39 am »
Добро Утро!
Чайче с лимонче, мерси!
Ама да сложим и кафенце, а?
О, и вкусна закусчица, мерси!

*
« Отговор #54 -: Юли 21, 2009, 10:19:26 am »
добро утро мацки:)
Цвете, чайчето е много ароматно, но аз го предпочитам да не е горещо. докато изстине ще си похапна от хубавата закуска на Вивия. а кафенцето на Анмар ще запазя за почивката в 10 :)

как сте днес? какво сънувахте ?:)
хубав ден от мен
« Отговор #55 -: Юли 21, 2009, 10:34:56 am »
Добро утро!
Първо добре дошли на Матилда и Виктория в нашите редици!
Цвете, благодаря за чайчето и на Виви за закуската! Анмарче ,от твоето кафенце имам най-голяма нужда!
Аз днес да ви се оплача цъфнах с пълна сила, а тлкова се надявах...ама ще кажем пак..следващия месец  :(
echy, аз нищо не съм сънувала тази нощ. Питай Фибо, тя е от сънуващите, а кой знае аз си минах по реда може тази нощ да е сънувала нещо за теб  :lol: Ей, Фибче  :balk_21:
П.П. Днес сме на среща, нали? Аз съм на линия и ще ви чакам!  :D
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 12:19:48 pm от deska_meska »

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #56 -: Юли 21, 2009, 11:10:31 am »
Добро утро  :D
Благодаря за чайчето, кафенцето и закуската  :D
Пожелавам ви прекрасен ден!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #57 -: Юли 21, 2009, 11:17:31 am »
Добро утро и от мен! Грабвам едно чайче от на Цветето и го пъхам в хладилника за по-късно с лед мммммм как го обичам, а сега ще хапна от закуската на Виви с кафенце от Анмар- БЛАГОДАРЯ. Ама то било много хубаво някой да е нагласил масата и аз само да се цопна :oops:
Гардже, май за съжаление вече няма да мога да показвам голото ти телце.... :( няма го в ефира, но ти ще ме извиниш-аз друго ще намеря ....

Добре дошла Матилда  :welcome3: и скоро да се измиташ от нашата темичка в другите - за мами, а не като нас да висиш тук до откат.........
Хайде хубав, весел и усмихнат ден милички!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #58 -: Юли 21, 2009, 11:19:52 am »
Добро утро, сладурани :)
Анизка, май повече на бухалче приличам, но нека .. нека очите ми да са големи  :lol:  :lol:  :lol:
Фибс, ако ме сънуваш да не разкзваш публично какви ги върша нощно време в съзнанието ти, ей ... хахаха
Ечи, честити проходими тръбички, скоро да низ арадваш с +++
Добре дошла на Матилда - бандата се разраства :)
Целувки на всички останали !!! Обичкам ви :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #59 -: Юли 21, 2009, 11:26:09 am »
Добро утро и от мен.Днес май доста работа съм имала,та чак сега успях да ви поздравя.Благодаря за кафенцето,чайчето и закуската,не закусвам но едно млекце ще пийна.
Цитат
П.П. Днес сме на среща, нали? Аз съм на линия и ще ви чакам! 
там сме Деска.
Лек и приятен ден ви пожелавам и чакам някой вече да се похвали с положителен тест.