Аз директно за "лека нощ" се включвам .. То вие сте писали, писали ... Надявам се, че трансфера на
Вики е минал успешно и вече е "бременна",
Анмар да успее на ЕЦ и скоро и тя да се хвали с +++,
Весито да не се мори много с метлата, че гледам не й отивала много ... На всчики, които са на палатки да не ядат много печени наденички, че да не нарастнат Д-тата
Аз днес бях в Слънчев бряг и св.Влас - цял ден плажче, разходки, хапване, спане и какво ли не - чак сега се завърнах, макар че мислехме да останем да спим там .. Нищо - утре пак ще отскочим някъде, може на Албена, че много обичам плажчето там
Днес се запознах с една жена, която около 15г. не е можела да има дете и дори като е забременяла лекарите мислели, че има тумор
, а то сладко бебче е растяло в нея
Така, че мили мои - всяка една от нас ще дочака чудото си !!! Да знаете !!! Е, и аз губя много, много често кураж, но то е защото много мразя да не става по моему .. ама много мразя !!!
Хайде да не се отплесвам, ами да ви слагам по леглата, че да си починте хубавичко.
Ели - къде се търкаля днес ? Я да се вяснеш и отчетеш, че да не пускам пак "магийка-фъшкийка" да те вика