0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #240 -: Юли 25, 2009, 00:52:55 am »
Вики успешен трансфер утре,много силно ще стискам палчета за теб :goodluck: osi_9
Анмар  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: фоликулчето да порасне и бебчо да стане на ЕЦ и да имаш най-основателния повод да спреш вече проклетите цигари :)
 :welcome: на новите момичета :)
Веси честита лентичка!
Лека вечер! :bighug:

*
« Отговор #241 -: Юли 25, 2009, 01:02:54 am »
Благодаря, Малвинка!
Да сте здрави с бебчо и пиши как сте?
Целувки на всички! Лека вечер!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #242 -: Юли 25, 2009, 09:44:04 am »
Добро утро :D
Аз ли съм днес най-раннобудната 8O щом е така слагам кафето :wink:

Вики Ват успешен трансфер, стискам палци :wink:

Мегчо, много се радвам, че сте добре с бебо :D

Анмар, мила дано да успеете преди отпуските на докитата. Ще чакаме новини в понеделник.

Petqst добре дошла при нас, но дано да е за кратко и провлачвайки крачета право в темата на мамчетата :D

Весиии, честита лентичка :D, и не съм се изгубила, а много бачкам :lol: :lol: :lol:, заеха ми компютъра вчера и след обед само се въртях из офиса и пих кафе :lol:

Момичета, аз изчезвам за малко, че трябва да приготвя багажа за палатките :D, по-късно пак ще ви хвърля едно око, че днес цял ден и утре ще съм без вас :(

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #243 -: Юли 25, 2009, 10:09:17 am »
Оп Доро утро и от мен !
Радосче мерси за кафенцето!
Аз днес съм на работа и после при мама !
Тази седмица ще пропуснем палатките ние !
Забавлявай се Радост и приятна почивка на всички!
Лека и спорна работа на работещите като мен !
[/url]
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #244 -: Юли 25, 2009, 10:22:53 am »
Добро утро!Веднага се хващам за кафенцето на Радост.Тази сутрин не ми се отварят очите.
Виви на мен ми се струва че ние с теб сме си все работещи в събота.То аз съм си всеки ден де не ми прави впечатление вече-като робот съм станала.
Радостинка с палатките внимавайте със слънцето.Ходете в гората някъде,че днес ще е ад под небето.
Желая приятен ден на всички!
  <br />
« Отговор #245 -: Юли 25, 2009, 10:27:57 am »
Добро утро и от мен!
Радостинче, мерси за кафенцето, много ароматно!
Анмар , много се радвам мила и ще продължамвам да стискам палци, дано да успееш  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Петя, добре дошла при нас и скорошно омитане в бремелинските теми!

Слънчев и усмихнат ден на всички!

Анизи, мила клипчето е прекрасно
« Последна редакция: Юли 25, 2009, 10:41:17 am от nadelin »

*
« Отговор #246 -: Юли 25, 2009, 10:29:08 am »
Добро утро и от мен! И аз се хващам за кафенцето. Благодаря!Все още не мога да ви науча всички, но пожелавам успех на всички. Дано седмицата която предстои да е удачна за нас- :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:Успешен ден
*
« Отговор #247 -: Юли 25, 2009, 10:49:08 am »
ДОБРО УТРООО!

Бързо си пийвам кафенце,че ме чака много работа днес :dishes: :hangdry: :hangclothes: :fridge:нооо ще ви наглеждам разбира се,как иначе :wink:
Анмар,много се радвам за теб,че засега всичко върви добре и ще стискам палци за успешна процедура :crossfingers:
Стискам днес и за Вики :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и чакам новини :D
Радостинка,весело изкарване на излета миличка,много да се забавляваш и внимавай да не изгориш/че каквато си беличкаа/ :D :bighug:

ВЕСЕЛ И ПРЕКРАСЕН ДЕН МОМИЧЕТА!

Опитвам се на слънце да приличам:
да бъда весела, красива, мила,
да бъда на лъчите му сестриче,
да бъда като него жарка, силна.
И с поглед ведър светло да дарявам,
усмивки да купуват хората от мен:
безценни, но и без цена. Ще подарявам
жар и огън всяка нощ и всеки ден.
Опитвам се на слънцето да заприличам:
да бъда жар и огън, да изпепелявам.
Но сърцето ми да си остане на момиче.
А аз богата на усмивки да остана!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #248 -: Юли 25, 2009, 11:12:01 am »
Добро утро милички  :D
Вики-ват успех миличка  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Анмар и на теб пожелавам много късмет  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Радостинка приятно изкарване миличка. :balk_175: :balk_177: :balk_170:
Джинка всеки път ми става хубаво като те чета  :balk_21:
Приятен ден на всички.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #249 -: Юли 25, 2009, 12:23:46 pm »
Добро утро,много сте ранобудни днес,или аз съм поспала май по-вечко тая сутрин.Ами как да не спя направо се чувствам като че ли съм прекопала 3 декара царевица,оная вещица с метлата вчера се пръкна с целия си блясък,мръсната гад,и то какво ли не ме боли и ми се спииииии.Ама да ви се похваля,закъсня ми 3 дни,нямах никакви признаци ни предменструални ни за бременност,устоях обаче и не се изкуших да направя тест.Викам си ако е станало,то тъй или инъче няма да ми дойде и ще направя тест след още 2-3 дни ако я няма гадината,да ама не тя е вече тук,но този път честно да ви кажа не й се дадах,никакви сълзи,никакво отчаяние.Явно съм станала още по-силна след неуспеха на ИКСИто,не знам,но наистина не ме разстрои никак вещицата.И така похволих ви се.
Радостинче,мерси за кафенцето и приятно прекарване на палатката.Ние тая седмица пропускаме,утре ще пробваме само едно плажче да отразим,понеже цикълът ми по принцип не е никак обилен и на трети ден вече ще мога с тампонче да ида на плаж.
Вики Ват,знаеш че съм и аз с теб,дано миличка мъките ди да свършат вече,дано това лято да го помниш цял живот с хубаво,дано процедурата да е успешна.
Анмар,много късмет ти желая,дано да стане преди отпуските.
Днес и аз като Джинка се мятам с чистене,ама в тая жега не знам,май ще чистя на климатик,че то трябваше уж да стана по-навреме че по хладничко да чистя ама на успах се.Е пак се улях с писане,айде чао, ще ви наглеждам днес от време на време.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #250 -: Юли 25, 2009, 12:49:16 pm »
здравейте мацки!взимам си и от кафенцето и от всичко за което много благодаря.МАРИНКА много се радвам че неи се даваш на оня гад само така смело напред.АНМАР,ВИКИ ние всички сме с вас и много силно от все сърце ви пожелавам успешен завършек :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17  добре дошли на новите момичета и скоро нали знаете в съседната темичка ако обичате :)ох момичета незнам за вас но аз в тези жеги хич не издържам osi_16пожелавам ви хубав ден не се тормозете чак с толкоз чистене май е по добре да последваме примера на РАДОСТИНКА :fishing: :bighug:
[/url]
*
« Отговор #251 -: Юли 25, 2009, 13:42:25 pm »
Добър ден!  :D
Благодаря ви за хубавите пожелания момичета!
Сега стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на Вики! Хайде, Вики, с теб сме всички, и сме мноооогооо!
Радостче, мерси за кафенцето и приятно изкарване на  :balk_170: И на мен много ми се ходииии
Целувки! Лек и изпълнен с усмивки ден на всички Сладурки!  :grouphug2:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #252 -: Юли 25, 2009, 13:52:43 pm »
Здравейте мацки от мен! Аз се наработих за днес ама награбвам едно кафенце от Радостинка, че
Сега ще си змъкна дупето на басейнче,че много жега и ще се разтопя накрая
Приятен ден на всички ви и не спирамда ви мисля, защото ви ОБИЧАМ!!!
*
« Отговор #253 -: Юли 25, 2009, 14:41:55 pm »
Ехооооооооооо, В тази жега май никой не си е в къщи пред компа. Ето нещо освежаващо и от менhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=88948&pid=1994553
И още-днес е Света Ана, Честит празник на всички бъдещи майки. И знайте , днес работят само тези жени, които са раждали. Е, аз не съм от тях и ще си почивам. Спорен ден на всички :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #255 -: Юли 25, 2009, 19:56:35 pm »
Здравейте сладурки  :D
Ние днес също се метнахме с чистене, но не пуснахме климатика и трябва да ви кажа, че се сварих 5 пъти и ми стана лошо от жегата чак ужас !  Иначе мъжо много помага и по-тежката работа той я върши ама пак си е топло  :wink: Но после хоидхме на кафенце, малко из мола на среща с приятелка където се охладих подобаващо и сега вечерта мислим да слезнем към моренцето малко на разходка и хапване  :)
Malvinka,dgina,Radost4e благодаря ви и на вас миличките ми  :flower: :balk_21:
Radost4e дано сте на някое прохладно място на палатки, че не се диша тук и много весело да си изкарате  :D
Анмарче, Вики стискаме палците скоро да ни кажете най- хубавите и чакани новини  :crossfingers: :crossfingers:
Маринка гони я тая с метлата, че да не идвам аз да я изплаша и да се разкара за следващите 9м., че съм много страшна като се ядосам  :bonk: Дано утре да можеш да отидеш на плажче, но внимавай да не ти стане лошо от жегичката !
Гардже,Ели печете ли голи трътки на плажа аааа  8)
*
« Отговор #256 -: Юли 25, 2009, 22:41:42 pm »
ЕЛФИ за съжаление може да ме махнеш от очакващи.гадината и този месец не ме пропусна нещо вече май нямам сили незнам дано като я изпратя поживо поздраво да се стегна но май вече взех да се уморявам.това са 10г.в очакване и обикаляне по лекари и какволи не да знам че несъм единствената но по някой път не издържам.извинявайте че ви развалям с моите оплаквания настроението затова мисля да се включа когато ми мине :(
[/url]
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #257 -: Юли 25, 2009, 23:01:26 pm »
berche :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #258 -: Юли 25, 2009, 23:11:57 pm »
Здравейте, мили мои!
Много сте писали, не мога де ви изчета...
Радостинка, весело изкарване на палатките и после да показваш снимки.
Маринка, да я гониш бързо тази с метлата, че трябва да се ловува. Аз почти съм я изпратила и нямаме търпение с милото пак да започваме с лова.
Анизка, браво на теб намерила си спасението от жегите, като си нямате моренце и басейнчето е решение.
Веселушке, как си? Много работиш, нали няма да се преуморяваш сега в тези жеги, да се пазиш. Днес имаш празник, не знаех, че Св.Ана е празник на бъдещите майки! Ами хайде честито и никаква работа, само разходки!
Ние с милото днес ходихме на плажче, а след това да хапваме и сега вече сме си в къщи и разпускаме.
Вики ват, Анмарче  :crossfingers:
Берче, не унивай мила. Май всички изпадаме в подобни дупки на отчаяние, важното е да не губим надеждата и вярата, че чудото ще стане. Вярно е, че ние не сме от момичетата, при които тези неща се случват от раз, просто трябва да се въоръжим с повече търпение, за да устоим на поредния неуспех. Знам, че е трудно, мила, но съм сигурна също така, че рано или късно една по една всяка една от нас ще се премести в бременелската темичка.  :hug2:
Приятна вечер на всички!
« Последна редакция: Юли 25, 2009, 23:44:17 pm от deska_meska »

*
« Отговор #259 -: Юли 25, 2009, 23:28:46 pm »
Обичам ви Сладуранки!
Лека и спокойна нощ!  :wink: