0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #220 -: Юли 24, 2009, 18:06:45 pm »
Веселушко osi_9 така вече е друго миличка.Желая ти лека бременност до края  :bighug: :bighug: :bighug:
petqst добре дошла и скоро да се омиташ при бременните  :crossfingers:
« Последна редакция: Юли 24, 2009, 18:09:30 pm от denisa12251 »
*
« Отговор #221 -: Юли 24, 2009, 18:08:18 pm »
petqst -  :welcome3: в нашата весела компания! Пожелавам ти скоро да имаш повод да се изместиш в други теми!
Анмарче - ти си знаеш!  :crossfingers:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #222 -: Юли 24, 2009, 18:08:59 pm »
Вики - -силно стискам палци ! Ще успееш мила .. и после ще ни мяташ и на нас вирусчета :)))))
Анмар и ти също - да знаеш !!!
 Ели - боли ли те още главата - дай насам да я накълва :)
Веси - честита лентичка - много бързо напредваш бе .. Направо бягаш-бягаш .. не мога да те хвана кога и как пробяга толкоз много :) Още малко остана .. Почти насредата си :)
Добре дошли на всички нови мацки :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #223 -: Юли 24, 2009, 18:33:55 pm »
Благодаря виза посрещането и за прекрасните пожелания. Нека в най-скоро време ние всички да сме в темите на забременелите :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #224 -: Юли 24, 2009, 18:47:25 pm »
Здравейте,ама то голяма активност днес,голямо четене му ударих,да не са ви държали до сега на въже.Аз цял ден без нет и ще ви испусна края.
Цвете,това послание ли ,как да го нарека е супер,понастръхнах ,попросълзих се,много ми хареса.
Веселушченце,клипчето е разкошно,ама поражда 3 реда сълзи и сополи.А и честита ти лентичка,най-сетне се престраши да я сложиш.
Искре,аз обещавам най-тържественно да спазвам всички правила,най-вече да не се събираме без теб.Пък за снимките след промяната и аз ги чакам.
Вики,силно ама много силно ти стискам палци за успешна процедура.
Анмарче,и на теб душата,желая успех.
Гардже,пък ти не се крий,ша та намерим.Аз лично ще ти простя,ама и другия мес.ако ни избягаш по тъча и не дойдеш вече си окончателно без пера,че и Радостинка има една страхотна рецепта за печено пилешко/птиче всякакво/ на жар,тъй вече ще сме ти разярени че ще те печем.Ти нали не се сърдиш и не се обиждаш?Пък за алкохолната утеха си права,много пъти като ми натежи и си мисля,ей сега като се напукам и ще ми олекне,ама като не мога да пия какво да правя.
Анизка,честито ти рожденник,жив и здрав да е и съвсем скоро да е таткоО ама и ми е от зодията,хубави хора сме ний Лъвовете а/умря циганката ,че сама почнах :D/.
Добре дошли на новите момичета.
Оф направо се улях май,ама то като не съм влизала цял ден и докато се изкажа,то цял ферман станало.
[/pre]
« Последна редакция: Юли 24, 2009, 18:51:26 pm от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #225 -: Юли 24, 2009, 18:57:57 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: Обичам си ви всичките да знаете много и не мога без вас  :balk_21:
deniska благодаря ти миличка  :hug2:
Гардже то отстрани винаги изглежда, че времето лети- а според мен хич не бягам ами се влача като гол охлюв, а края хич не му се вижда ама здраве да е  :lol: Ще видиш и ти като направите малкото гардженце как аз ще те питам кога е минало времето пък ти ще си мислиш, че се движиш с 2 км в час  към финалната права :hug2:
Маринка да песничката поражда много емоции, но е прекрасна  :heartbeat: Да казах си мечка страх мен не страх и я сложих  :oops:
Анмарче  :balk_21:
А radosttinka къде изчезна днес  :?
petqst   :welcome3: и скоро да се преместиш в най- хубавата, чакана и желана темичка- на бременните момичета  :D
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #226 -: Юли 24, 2009, 19:18:34 pm »
Лелеееее то голяма комуникация е била днес.От кога чета,чета...
 :welcome_1: на бебо 79 и petqst.Бързо осъществяване на целта и желанията и марш в бременилските темички.
Анмар и Вики  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 и имате от мен- :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано това вече да е вашия месец!!!
  <br />
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #227 -: Юли 24, 2009, 20:20:19 pm »
Ехооооо къде сте всички,в тази жега сигурно сте се завряли някъде на прохладно място :garden:
Petqst  :welcome:и бързо  osi_19 в бременлииската темичка.
Вики и Анмар много, ама много късмет  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #228 -: Юли 24, 2009, 21:10:15 pm »
Момичета, благодаря за топлото посрещане.
да се разхладим малко ааа

*

crow

• 2670
« Отговор #229 -: Юли 24, 2009, 21:19:28 pm »
Каква жега ? Какъв сладолед ??? Аз ей сега ще си пусна печката ...  :lol:  :lol:  :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #230 -: Юли 24, 2009, 21:20:52 pm »
Охооо  голямо четене му дръпнах!
Имаме си нови попълнения !
bebo79 и petqst добре сте ни дошли и скоро,скоро да бегате  в бременната темичка !
Гардже днес ми приповдигна настроението и на мен !
Момичета пожелавам ви един страхотен и весел уикенд !
Аз утре съм на бачкане ама ще намерим време за почивка де !
Айде лека вечер!
[/url]
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #231 -: Юли 24, 2009, 21:29:00 pm »
Здравейте момичета,
ние сме добре, както се казва "растем и хубавеем".Не съм ви чела, че бяхме в прованса за две седмици, но ще ви попрочета, дано да видя и така желаните новини за вас!!!!! :blowingdust: :blowingdust2:
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*
« Отговор #232 -: Юли 24, 2009, 21:30:54 pm »
Еееее ако има недоволни, се надявам това да ги задоволи - май.... на диетите ( незнам дали има цензура тук)

Наздравеееее
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #233 -: Юли 24, 2009, 21:45:44 pm »
ММ сяя,мацки...аз по обед писах,ама нещо ми се губи поста...май пак съм прецакала нещо....та ще се повтарям....
МарчетоАН и ВиВ,успех мили,стискам палците и не пускам докато не се похвалите с висоооко ЧХГ :D :D
Гарушо,пече слънцето вънка,ама гледам и  мозъчето ти поопекло,та то крайно време беше...

На новите попълнения - Добре Дошли!!Момичета - Успех!!! :wink:

пп Грачо,ти фамилията да не я изпъди насам??Бях в парка - гледам- гаааргииии,гаааргииии.....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

crow

• 2670
« Отговор #234 -: Юли 24, 2009, 22:07:53 pm »
Фибс, знаш кой ми прати роднините при теб ??? Елина беше ... Поканих ги аз в моята фермичка ( във Фейсбук ), а тя моля ти се периодично иде и ми ги гони, че ми били изяли артишока ... Малеее, тъй й се ядосах .. Тя родата веднъж ще дойде да ме подкрепи и наш Ели, ще ги гони .. Да вземе да ми купи едно бостанско плашило поне - амаха ... Та, Фибс, мол ти се, прати ги пак насам, че те единствени ми пазят перцата от студа .. бззз-з-з-з-з-з , бе мацки у нас всеки момент чакам сняг да падне бре .. настръхна ми кожата - някой ще метне ли едно чайче за мен ?
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #235 -: Юли 24, 2009, 23:28:14 pm »
Гардже веднага ти слагам едно чайче да не дзиндзирикаш от студ без перца,че и без това те нямат време да покарат......

а за останалите умрели от жега слагам по нещо разхладително

ние празнуваме в къщи, наздраве от мен,пйте подно за здравето на милото!!!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #236 -: Юли 24, 2009, 23:37:02 pm »
Я Мегчо пуска вируси,хайде да се цопна под тях.
Гарджо,ко ти стана бе жена,какъв студ,какъв сняг,нещо не зацепих.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #237 -: Юли 24, 2009, 23:42:45 pm »
Добър вечер бандааа :D
Минавам набързо да ви нагледам как сте :Dнооо както виждам не сте скучали днес :wink:
Вики,сииилно стиснати палци и успех утре на трансфера миличка :crossfingers: :hug2:
 :welcome:
на новото попълнение и дано да не се задържате дълго тук момичета :D
Веселушко,честита ти лентичка :balk_21:
Анизи,Честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав и догодина да празнувате трима! :kaos7:

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ НА ВСИЧКИ!ПРЕДИ ЛЕКА НОЩ , ДА ПОТАНЦУВАМЕ.....
*
« Отговор #238 -: Юли 24, 2009, 23:48:57 pm »
Здравейте Бандитчета!
Докладвам накратко - 7ми ден - отляво Ф. 9 мм, лигавица - 6 мм, много дребни фоликули. Понеделник - 8.30 преглед и хормони. Доки каза, че ако успеем да се включим преди отпуските - ще пробваме на ЕЦ. Молете се да успеем, само че аз с тази късна Ову - 18-20 ден не знам как ще порасне фоликулчето толкоз бързо?  :? С Бога напред и ние след него  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #239 -: Юли 25, 2009, 00:44:30 am »
Стиснати палчета от ман Анмар  :bighug: :crossfingers: и после ново броене ще ни чака и този път вярвам, че онзи горе и на теб ще се усмихне!!! http://www.metacafe.com/watch/1092354//