0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #200 -: Юли 24, 2009, 11:35:53 am »
Добро утро банда!
Маринка, благодаря за кафенцето, това със сметанката е чудесна!
Анизи, да ти е жив и здрав мъжа и да те слушка много  :balk_19:
Бебо79 добре дошла при нас :welcome_1:, пожелавам ти по-сколошно преместване в бремелинските темички.

Лек и успешен ден на всички.  :bighug:

« Отговор #201 -: Юли 24, 2009, 11:41:54 am »
Добро утро и от мен!

Маринка благодря за кафенцето.

Анизи да ти е жив и здрав мъжа , много да те слуша и дано скоро да станете родители  :hbirth:

Лек и успешен ден на всички  :)
« Отговор #202 -: Юли 24, 2009, 12:22:13 pm »
Добро утро!
Маринка, страхотни кафенца си забъркала, вземам с едно от тях!  :)
Анизка, сладуранке честит празник на мъжлето ти! Да е жив и здрав, много да те слуша и да те обича! Много щастие ви желая заедно и много скоро да го зарадваш с новини за бебче!
Искричке, за къде повече ще се разхубавяваш  :D ама щом си решила ще стискаме палци и ще изпълняваме точките, които си записала докато се върнеш :lol:  :D
Елинка, как си мила, надявам се, че днес се чувстващ малко по-добре. Всички сме минавали по този път, но аз вярвам, че Господ не ни е забравил и рано или късно ще даде шанс и на нас да си имаме деца. Никакво отчайване миличка, горе главата!  :hug2: :balk_21:

Хубав ден, момичета!

« Отговор #203 -: Юли 24, 2009, 12:29:34 pm »
Здравейте момичета!
Cvete78 аз много харесвам това което си пуснала- и първият път като го четох плаках и сега пак, страшно ме разчувства !
Anizka ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИК . Да ти е жив и здрав и много радости да ти носи!
Iskra преобразяването ще е хубаво и успешно сигурна съм- и после задължително снимчица да пуснеш ей ! И аз по едно време бях изпращяла и отидох и си направих кичури - наистина действа по-добре !
Маринка бързичко да се връщаш днес при нас ей !
bebo79 добре дошла тук и ти пожелавам скоро да се местиш към бременната темичка  :)
deniska миличка ще сложа обещавам заради тебе- вчера се бях засилила, но се отказах  :wink:
На мен ми стана едно такова тъжничко и меланхолично, а и сутринта ме посрещнаха още от вратата със спешни неща та да видим как ще устискаме  :?
И за финал искам да ви пусна една песничка, която мен лично много ме разчувства и си признавам, че докато гледах клипа и я слушах съм плакала едно хубаво тя е за всички вас http://www.youtube.com/watch?v=VGNQ9bu1mDk - дано ви хареса !
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #204 -: Юли 24, 2009, 12:56:57 pm »
Веселушко :bighug:.....мила....песента е прекрасна,  ама след вчера си обещах, че от днес няма да плача ама....плаках току що :balk_144:.....някой ден със сигурност всички ние ще обичаме тази песен......
*
« Отговор #205 -: Юли 24, 2009, 13:58:57 pm »
Добро утро пиленца :))

Елинка, мила, всички те разбираме и най-важното е, че сме заедно :))
Веси, мерси за хубавата песничка! Цвете, прекрасна притча 8)
Анизка, честито! Да ти е жив и здрав човека :)
Добре дошла, Бебо и успех на инсето :)
Маринка, чудесно кафенце, ммм, с на Аниз тортата много джала ;)

На Искрето и Жасмин, пожелавам приятна почивка и много хубаво да се наспите и наплувате, ей! :)
И аз се чудя каква магария да направя с външния вид. Хм, да взема да се пострижа късо, а? Или май само дългото е модерно сега, знам ли? :)  :?

Да не забравя Ечи, Анмар, Ради, Дениска, Гаргуната и другите хубавици, прекрасен ден ви пожелавам! :)

*
« Отговор #206 -: Юли 24, 2009, 14:50:20 pm »
как сте мацки? къде се скрихте всички?
мен жегата почна да ме мъчи въпреки климатика в офиса, и така ме мързи и не ми се работи. преди малко от обяд се прибрах, навън е мор, а ме мързеше и да ям:) но за едно десертче винаги има място :)
заповядайте и вие
*
« Отговор #207 -: Юли 24, 2009, 15:01:36 pm »
ОООООООО, Ечи  :D с удоволствие - обожавам сладолед! Мерси!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #208 -: Юли 24, 2009, 15:24:02 pm »
Привет момичета.Незнам как мога да ви благодаря на всички-просто нямате равни да знаете  :bighug: Обещавам повече да не помрачавам хубавата атмосфера в темичката.
Весиии тази песничка я знам мила,и да си призная изобщо не съм се зсалушвала какво се пее-при вида на тези сладки пашкулчета лелее колко са ми милички душички мънички.
Анизка честит ти рожденик.Да ти е жив и здрав и другата година ти предлагам да ги наредите трите празника-годишнина рожденик и бебенце  :D
Бебо добре дошла при нас и не се задържай прекалено  :D
Аз пак ще се оплача ама вие как се чувствате днес?Дали няма някакво изригване или пълнолуние че на мен ми влияят тези неща.Боли ме главата и имам сърцебиене  :?
Прегръъъъдки на всиииичкиии  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #209 -: Юли 24, 2009, 15:24:54 pm »
Хей, здравейте и от мен .. аз нещо ви изпуснах края и сега докато ви изчета ... Ама нали казах, че няма много да ви се мяркам, за да не ме драпате по перушината ... та гледам да се скатавам ;)
Ели, да знаеш как ме разплакваш, ах ти маймуно такава ... Няма така да правиш, ей !!! То и мен така ме избива - ти знаеш де, ама какво да направя ... Радвам се поне, че не е есен, защото есента ме депресира и без да има причини, а тази есен която идва - просто незнам как ще я изкарам ... Най-вероятно ще ме вадите от дупките, но аз затова си ви обичам, защото ми ремонтирате крилцата - да мога пак да летя ... Вижте, скубете ме, дърпайте ме, но крилца ми оставете - нека да мога да политам чат-пат, че все в дупка завряна, не ми се стои !!!
Веси, таз песен не ме разплака мен ... Станала съм камък и слава Богу де .. Че ако взема да цивря за това и онова ... незнам дали ще ми останат от онез бухалски очи, дето Анизка ми ги беше курдисала веднъж :) хе-хе !!!
Хей, хора ... имам радостна новина ... тръпнете ли в очакване, а ??? Ами радостната новина е, че е петък бе маймуни такива-а-а-а :) ХА-ха-ха .. Обичам ги петъците, обичам ги-и-и-и-и !!! Така, че мятайте по едно сладоледче и релакс ... Лято е.. Обичам го това лято, обичам и вас, обичам всичко ! Всичко !!!
 Целувки !
П.П: И ако някой пак заплаче - да дойде да му кажа как да се посмее ... Няма да дам на ни една от вас да плаче !!! Не са ни нужни сълзи, депресии, тръшкане и рев - трябва ни едно хубаво веселие, пикници, разходки, положителни емоции - няма да се застоявате по къщите си, а само навън ! Това е рецептата ! Ако не подейства - ударете един гълток от това  -
ох, спирам че май цял роман сътворих .. ама за да не ме забравите, трябва да ви напомням чат-пат за себе си :)
Цун-Цун на всички !!!
П.П.2 - Ели ... Я, дай таз глава да я разтрускам, че да й се намести мозъчето и да спре да боли ... Не я товари бе мило ... по-малко зор й давай :) И да знаеш - гордея се с теб за цигарите !!! Ти си мойта гордост !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #210 -: Юли 24, 2009, 16:07:02 pm »
Бандитки, днес съм в 17.15 ч. при доки! 7 ми ден от МЦ. Да каже дали ще пробваме на ЕЦ. Стискайте палци  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #211 -: Юли 24, 2009, 16:16:37 pm »
 :crossfingers: Анмарче ;)

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #212 -: Юли 24, 2009, 16:23:43 pm »
anmar  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Вики-Ват кога ще е трансфера пожелавам ти успех и положителен резултат  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Малеееееееееееееееееееее каква жегаааааааааа  osi_16 osi_16 osi_16
« Отговор #213 -: Юли 24, 2009, 16:28:17 pm »
Здравейте мацки,няма да се отървете лесно от мен :lol:
Анизка  :balk_19: на твоето мило,да ти е жив и здрав и много да те редва и обича!
Гардже днес много ми харесва настроението ти,малко мирише на алкохол :lol:,но това питие прави живота по-розов,така че наздраве :D
Ели една чашка и главоболието и сърцебиенето ще са в миналото :)
Анмар :goodluck: и чакаме само добри новини!
 :bighug:

*
« Отговор #214 -: Юли 24, 2009, 16:50:58 pm »
Привет мили мои!
Анизка, да те жив и здрав момъка и скоро да го зарадваш!
Бебо  :welcome_1: , но скоро да ни зарадваш с добри новини!
Благодаря за стиснатите палци! Днес ще ми слагат лепило и утре ще е трансфера! Имам нужда от подкрепата ви милите ми! От утре започва голямото чакане и мислене!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #215 -: Юли 24, 2009, 17:09:11 pm »
viki_vat късмет миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #216 -: Юли 24, 2009, 17:20:11 pm »
Гардже много ти се радвам, че си ми веселичка вече  :D А тази песничка ме разплака първият път много- бях в дупка изпаднала като я слушах- сега вече и се радвам много, но пак ме разучвства  :D
Ели бебоците са такива сладури да ги нагушкаш само ! А за главата може да е от горещината днес и от топлото- и мен понякога ме хваща  :wink:
anmar, viki_vat  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Ще чакаме хубавите новини сладурките ми скоро  :balk_21:
deniska отивам да изпълнявам обещанието преди да ме обявиш за несериозна  :D :hug2:
*

petqst77

« Отговор #217 -: Юли 24, 2009, 17:29:57 pm »
Здравейте момичета :youwoman:Отдавна ви чета и ви се наслаждавам на приятните темички. Благодаря ви , че ви има. Така по-лесно се преодоляват мъките, НООООООООО Всички вие - горе главите и напред с рогата/ :lol:/Успех на всички :bighug:
*
« Отговор #218 -: Юли 24, 2009, 17:44:17 pm »
Извинете ме, че не влезнах, а си останах гост, а нали съм и новичка не проумях защо ми искат име :lol: :lol: :lol:Но какво да се прави ще се науча - Спорен ден на всички и Приятни почивни дни! osi_5
« Отговор #219 -: Юли 24, 2009, 17:55:02 pm »
Анмар:goodluck: щи стискам пали даже и на крачетата и ще чакам положителните резултати. Прегръщам те миличка  :bighug: :bighug: :bighug: