Хей, здравейте и от мен .. аз нещо ви изпуснах края и сега докато ви изчета ... Ама нали казах, че няма много да ви се мяркам, за да не ме драпате по перушината ... та гледам да се скатавам
Ели, да знаеш как ме разплакваш, ах ти маймуно такава ... Няма така да правиш, ей !!! То и мен така ме избива - ти знаеш де, ама какво да направя ... Радвам се поне, че не е есен, защото есента ме депресира и без да има причини, а тази есен която идва - просто незнам как ще я изкарам ... Най-вероятно ще ме вадите от дупките, но аз затова си ви обичам, защото ми ремонтирате крилцата - да мога пак да летя ... Вижте, скубете ме, дърпайте ме, но крилца ми оставете - нека да мога да политам чат-пат, че все в дупка завряна, не ми се стои !!!
Веси, таз песен не ме разплака мен ... Станала съм камък и слава Богу де .. Че ако взема да цивря за това и онова ... незнам дали ще ми останат от онез бухалски очи, дето
Анизка ми ги беше курдисала веднъж
хе-хе !!!
Хей, хора ... имам радостна новина ... тръпнете ли в очакване, а ??? Ами радостната новина е, че е петък бе маймуни такива-а-а-а
ХА-ха-ха .. Обичам ги петъците, обичам ги-и-и-и-и !!! Така, че мятайте по едно сладоледче и релакс ... Лято е.. Обичам го това лято, обичам и вас, обичам всичко ! Всичко !!!
Целувки !
П.П: И ако някой пак заплаче - да дойде да му кажа как да се посмее ... Няма да дам на ни една от вас да плаче !!! Не са ни нужни сълзи, депресии, тръшкане и рев - трябва ни едно хубаво веселие, пикници, разходки, положителни емоции - няма да се застоявате по къщите си, а само навън ! Това е рецептата ! Ако не подейства - ударете един гълток от това -
ох, спирам че май цял роман сътворих .. ама за да не ме забравите, трябва да ви напомням чат-пат за себе си
Цун-Цун на всички !!!
П.П.2 - Ели ... Я, дай таз глава да я разтрускам, че да й се намести мозъчето и да спре да боли ... Не я товари бе мило ... по-малко зор й давай
И да знаеш - гордея се с теб за цигарите !!! Ти си мойта гордост !!!