0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #20 -: Юли 20, 2009, 12:29:27 pm »
Здравейте на най-страхотните момичета в нета (и извън него)!  :hello:

Лелеее, от кога не съм влизала и не съм писала, а само ви наглеждам отвреме навреме. Днес исках ей така да мина и да ви пожелая много усмивки тази седмица  :D

По една силна прегръдка за всички поотделно и разбира се тонове вирусчета  :bighug: :blowingdust: :bighug: :blowingdust2:
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #21 -: Юли 20, 2009, 12:33:30 pm »
Аз веднага да се цопна под вирусите.Дано си запазя от тях за другия месец ще ми трябват.
  <br />
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #22 -: Юли 20, 2009, 12:42:26 pm »
Записвам се да ви следя, защото Елфи е технически възпрепятствана, ако имате въпроси и претенции ще трябва да пишете на мен следващите няколко дни  :D
успех и положителни резултати на всичи в тази тема
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #23 -: Юли 20, 2009, 12:49:17 pm »
здравейте и от мен. много късмет на всички тази седмица! дано темата се изпълни само с хубави новини. честит празник на всички които празнуват днес.

« Отговор #24 -: Юли 20, 2009, 12:55:44 pm »
Здравейте мацки :) Честита нова лятна темичка :)
Аз съм отново в ловуващите и евентуално в очакващите и се нареждам за вирусчета :)
Желая ви весела седмичка изпълнена с много сърчица и много усмивки!
Гушкам ви всички
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #25 -: Юли 20, 2009, 13:04:09 pm »
ООООООООО НЕРИИИИ  :bighug: :bighug: :bighug: много се развам да те видя! Радвам се , че всичко при теб е ок и не си ни забравила. Нареждам се и аз под твоите вирусчета за да ми помогнат този месец!!!
Мини, премести ме вече в ловуващи-откривам ловния сезон и дано да ти е лека ръчичката!!!!
*
« Отговор #26 -: Юли 20, 2009, 13:13:23 pm »
Привет и от мен!
Честита нова тема - дано да се напълни само с хубави новини!
Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави!
Лек ден!
« Отговор #27 -: Юли 20, 2009, 14:04:44 pm »
Честито на всички именници! Да са живи и здрави! Да внимавате днес с къпането в морето, нали знаете, че днес взима жертви!
Нареждам се под вирусчетата на Нерито!  :D
« Последна редакция: Юли 20, 2009, 14:19:51 pm от deska_meska »

*
« Отговор #28 -: Юли 20, 2009, 15:58:27 pm »
Привет  :youwoman:
Пожелавам мнооого положителни  :bfp1: тази седмица. Много весело настроение и късмет  :bighug:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #29 -: Юли 20, 2009, 16:06:26 pm »
Опаа,кой понаминал... :D Как си душицо мила?

Алоо Деска-Меска,мацкоо да ти кажа че те санувах!!!Ам няма да разказвам кво беше...че такива мръснишки танци игра  :lol: 8O хи-хи-хи....ох ох кат се сетя само.....се напикам от смях...ле лее...кви глупости нощем в кухата ми кратуна...не е истина просто.... :D

Викс,мило,гушки от мене!!И най-очакваното щастие ти пожелавам...цуууун

Гаргооо,де си ма???Домъчня ми!!А-а-аа!Де си,от много плажуване да не стана на грил?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #30 -: Юли 20, 2009, 16:18:40 pm »
ХХАХАХАААААааа Фибс, това като го прочетох за Деска-Меска и аз се развеселих :) И аз сънувам всякакви странни неща, после що ми се спи :)
А най-тъпото е че не мога да заспя до 2-3 след полунощ. Само се въртя и милото 3ти сън сънува тогава  :lol:
Ама верно ме развесели  :D
[/url][/url]
« Отговор #31 -: Юли 20, 2009, 16:29:35 pm »
Ей, Фиби я кажи за снощи, много ме заинтригува, то мина обяд така че може да разкажеш какви съм ги вършила... Аз се чудя защо снощи не можех да заспя, а то какво било....сигурно съм се качвала и по масите...  :lol:  :oops:  :D

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #32 -: Юли 20, 2009, 17:31:26 pm »
Кво мърсувате тук, кво танцувате ... Я-я-я, мен на грила ме слагате, а вие по масите, а ? няма да я бъде тая ... да знаете !!!
Анизка я покажи тленното ми голо телце, че само ти ми имаш снимката :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #33 -: Юли 20, 2009, 17:36:03 pm »
Здравейте милички :)

Хайде Фибчо, кажи и ние да чуем за Деската ейй :)
Мини, няма да претенциозничим ;) Радваме се, че си с нас, докато Елфи си почива и най-вече очичките и от нашите писаници ;) Пък дано тази седмица се посмеем повече и да имаме поне няколко хубави повода!

честит празник на именяците! И давайте да ловуваме - то в това врме и без това не ни трябват дрехи много много!   :lol: :lol:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #34 -: Юли 20, 2009, 17:38:48 pm »
Ауу,мани - мани.....то по маси ли не беше...хи-хи-хик :lol:....ох,бреей срам ме е да кажа....тцтцтц :?,да не се разсърдиш нещо....едни танци хвърляше,едни кючеци тавиз...че и се съблече по ц-ц....оохх,не не...не мога да го разкажа....боли ме корема от смях,мн се веселихме,пихме....едни наздравици...и ти кат го удари на едни танци....малиии,мило,да не се разсърдиш сега....тя тая мойта глава е малко болна.... 8O

ПП....ако почна ненормалните си сънища да разказвам,верно ще ме вкарате в ку-куто....ми един път сънувах извънземни и ни стреляха със лазери,таквиз - червени и ни изсмукваха кръвта...та чичо ми,ги гърмеше из целия град(той е полицай).... 8O То туй не е за нормално хора....ха-ха-ха-ха

Опаа,аз докато се обяснявам,тя Гаргуна са показала....яя,ми разтревожих се бе,викам -край,оглозгали го....на мене не оставили...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #35 -: Юли 20, 2009, 17:43:43 pm »
Хахаха Фибооо, да не си гледала Звездни рейнжъри бе душа :) Там точно с червени и зелени лазери се гърмят, ама в повечето случаи ти схрускват главата, не ти изпъват кръвта  :lol:
трябва да си отворим темичка за сънища и да си разказваме веселите сънища :)
[/url][/url]
*
« Отговор #36 -: Юли 20, 2009, 18:00:48 pm »
Вени, пиле шарено, ти проключи ли с ученето, та си се разписала толкова усърдно, ааа :)) Я беж над тетрадките, че който не учи, нали знаеш ;)) хихихи

« Отговор #37 -: Юли 20, 2009, 18:49:00 pm »
Фибси, то страхотен купон ще да е било, щом съм се съблякла и по ц-ц  :lol:
Значи казваш добре съм се представила..., добре че това с чичо ти полицай е друг сън, че ако беше пристигнал на масата с кючеците сигурно щеше да ни метне с пушката  8O  :lol:

« Отговор #38 -: Юли 20, 2009, 18:52:00 pm »
Вени, пиле шарено, ти проключи ли с ученето, та си се разписала толкова усърдно, ааа :)) Я беж над тетрадките, че който не учи, нали знаеш ;)) хихихи
Тцк, не съм приключила хич :( Имам обаче доста "административна работа" и като ми омръзне да пращам мейли минавам насам и пиша :) А иначе аз английския докато го стигна до нивото, което  искам, трябва дооста да си припомня и следващия месец като дойде заплатата ще си купя учебници за IELTS, че на мен за този сертификат ми трябват.
[/url][/url]
« Отговор #39 -: Юли 20, 2009, 18:59:26 pm »
Здравейте и от мен. Нова съм тук и за това бих искала да кажа - привет на всички вас. С огромен интерес прочетох целия форум и реших и аз да се включа вече, а не само да чета. Като за начало ви подарявм по един огромен букет цветя

И ви пожелавам успешна седмица и много приятни емоции.