0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #180 -: Юли 23, 2009, 20:59:08 pm »
Елинка,защо така бе приятелко?Докато ми даваше кураж на мене сега ти се сдухваш.Я,се вземи в ръце и горе главата!Виж другите момичета колко много са преживели и пак не се отчайват.Ами така е при някой е лесно при други както при нас ще стане по-бавно,но важното е,че ще стане,а пък аз като кажа нещо то се сбъдва. :bighug:И повече да не се разстройваш за глупости.Ами да ти кажа много хора пък сигурно ти завиждат на тебе пък за други неща!Стегни се и се успокой!С теб съм!Прегръщам те!Целувки! :bighug:
*
« Отговор #181 -: Юли 23, 2009, 21:20:34 pm »
Хей момичета нека да се разхладим с питието на Ечи
И може да ни стане по-добре на душичките!
Ама то като гледам голяма пустош
Май всички сме се развихрили за вечерята а?
Я да ви сложа един разхлаждащ десерт
[/url]
*
« Отговор #182 -: Юли 23, 2009, 21:21:37 pm »
Здравейте мили момичета!Минавам да ви видя как сте!
Вики много стиснати палци и от мен!
Ели такива са хората,никой който не е минал по нашия път не знае какво е!
Някои дори кимат с глава и се правят на тъжни,но не ни разбират!
Само ние си знаем през какво преминаваме по пътя към нашето щастие!
Желая ви лека вечер и късмет на всички ловуващи и не чакащи! :bighug:
 :blowingdust2:

*
« Отговор #183 -: Юли 23, 2009, 23:01:30 pm »
Бързо ЦОП под вирусчетата :D
Хриси много се радвам да те видя миличка :DКак върви бременноста :D
Ели,не се отчайвай мила,всичко ще се нареди,просто мисли позитивно :DЩе видиш как много скоро ще станеш мама и ти.Силно гуш :hug2:
Вики,стискам палците и не пускаааам :crossfingers:
Хеей Анизи,ти какво правиш още тук 8Oняма ли да празнуватее :drunk:

Хайде лека вечер на всички!

Бяла вечер! С бяла нежност
лунна светлина
в сребърни лъчи заплита
бялата луна.
Дъх не трепва. Занемява
цялата земя.
Омагьосано притихвам,
пия светлина.
А на рамото ми тръпне
твоята ръка –
ще се гмурнем и окъпем
в лунна светлина.
Бяла вечер! С бяла нежност
бялата луна
с обич пак легло за двама
с тебе ни застла.
« Последна редакция: Юли 23, 2009, 23:08:52 pm от dgina »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #184 -: Юли 24, 2009, 08:25:54 am »
Добро утро,милички.Минавам набързо преди работа да ви сложа кафенце и да ви пожелая хубав ден,че днес където ще бачкам няма интернет и чак като се прибера в къщи ще ви чета.Хайде да ви е сладко каЙвенцето

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #185 -: Юли 24, 2009, 09:07:11 am »
Добро утро,момичета!
Маринка,бързо си взимам едно кафенце за събуждане,че днес уж петък пък доста работа ми се очертава.
Елинкаимаш право да се ядосваш,да викаш,да плачеш,че ако щеш и да псуваш, но като ти олекне избърши сълзите,усмихни се,вдигни високо главата,защото никой не маже да ти вземе силата и вярата,сигурна съм,че и при теб чудото ще се случи и тогава ще плачеш от радост.
Ето нещо за вас момичета,следващите думи важат за всяка една от вас:
  „Мамо, защо плачеш?” малко момче попитало майка си.

“Защото съм жена?", отговорила му тя

„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"

По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"

„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.

Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.

Най-накрая попитал Господ:„Господи, защо жените плачат толкова лесно?

Господ отговорил: „ Когато създавах жената, тя трябваше да е специална.

Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни за да даряват удобство.Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.

Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква.Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства, дори когато детето й я е наранило много.

Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро за да защити сърцето му.

Дадох й мъдрост за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.

И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.

„ Виждаш ли, сине.", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата..
Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."

"Какво е днес твоето най-голямо желание?"

Аз отговорих: "Боже, добре се грижи за тези, които четат сега това, те, семействата им и приятелите им - те това заслужават! Аз тях много ги обичам." Любовта на Бога е като океан. Можеш да видиш началото, но края - никога. Ангелите съществуват - това е истина..
Но понякога у тях липсват крилата и ние ги наричаме приятели.

« Последна редакция: Юли 24, 2009, 09:09:16 am от cvete78 »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #186 -: Юли 24, 2009, 09:26:16 am »
Добро утро мацки! :bighug: Маринка, благодаря за кафенцето сядам с една чашка при вас, че снощи позакъсняхме.... :oops: и сега ми се спииии....
Цвете....много е хубаво това... :hug2:
Аз пак ще черпя-ужасно много поводи ми се събират на главата, ама ще издържа какво да правя...днес милото е рожденник  :dance2:

*
« Отговор #187 -: Юли 24, 2009, 09:45:28 am »
Добро утро!
Ехе Анизи много поводи но все хубави!
Да ти е живо и здраво мъжлето и дай Боже скоро тати
Желая ти го от все сърце!
Айде на кафенцето на Маринка А и тези лакомства дето Анизи е скожила  как да ги подмина - не може !
Айде лек ден мили  момичета
[/url]
*
« Отговор #188 -: Юли 24, 2009, 09:50:49 am »
Добро Утро!
Маринка, мерси за кафенцата  :D
Цвете, много хубаво послание  :D
Анизкаааа, да ти е жив и здрав  :D
Хубав ден от мен!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Цвете

• 734
« Отговор #189 -: Юли 24, 2009, 10:01:07 am »
Да ти е жив и здрав рожденника,Анизка,много да се обичате и скоро  :babyflips:
« Отговор #190 -: Юли 24, 2009, 10:23:16 am »
Добро утро и от мен девойки  :lol: .
 Да се почерпя и аз с кафенце и тортичка.
 Да ти е жив и здрав мъжагата,мн да те слушка и радва  :ballons: .
 Така момичета ,аз ще отцъствам няколко дни до към вторник иииии ще се променя визуално коренно още днес  :?,малко съм се шашнала ама ако имам време преди да тръгнем ще пусна една снимчица да ме видитеее (ама да не гледате така  8O ).
 Сега аз да си дам наставленията преди да трагна  :lol: :
1.Да не се пропуска темичката сутрин.
2.Да си хапвате и пиивате кафенце заедно сутрин.
3.Да не си ореждате срещи без мен  :D
4.Да слушкате и да не се ядосвате.
5.Да не плачкате а само да се радвате и веселите.
 Стига толкоз от мен,преградки за всички и мн лек и успешен ден.
П.П. Тези правила не са за да се нарушават
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #191 -: Юли 24, 2009, 10:37:12 am »
Добро утро момичета. Отдавна ви чета и преживявам с вас , но чак сега реших да пиша и да се присъединя към групичката. Дано нямате против. Честит роженик на анизи - Да ти е жив и здрав, много любов а другите неща ще се наредят.
Желая ви един прекрасен ден( макар и много горещ)
Успех на всички и скоро да има много :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #192 -: Юли 24, 2009, 10:53:26 am »
Бебо79,  :welcome_1:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Цвете

• 734
« Отговор #193 -: Юли 24, 2009, 10:57:04 am »
Здравей bebo79  :welcome: Желая ти успех и  :crossfingers: всичко да е наред,скоро да зарадваш с  :bfp:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #194 -: Юли 24, 2009, 10:57:23 am »
Добро утро  :D
Анизи да ти е жив и здрав рожденика и много да си те слушка  8)
bebo79 добре дошла сред нас желая ти успех и скорошно сбъдване на мечтата ти  osi_9
Момичета желая ви прекрасен ден  :bighug: :bighug: :bighug:
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #195 -: Юли 24, 2009, 10:58:35 am »
Добро утро!Какъв богат избор на кафенце днес ни е сервирала Маринка!Веднага си взимам едно по мой вкус.
Анизи да ти е жив и здрав съпруга и да се радвате взаимно до края на живота си!

Елинка за съжаление всички ние които преживяваме тази борба със стерилитет сме така.Изпадаме в такива мрачни настроения,в черни дупки,в емоционален стрес.Знаем много добре какво е.Хубавото е че винаги намираме сили да се изправим и да продължим.Ние винаги ще бъдем заобиколени както от деца,така и от бременни жени,но трябва да приемем факта,че не те са причината за нашите страдания!Аз например живея в среда в която всички имат поне по 3-4 деца.Нон-стоп има бременни жени около мен и аз също се улавям как си задавам въпроса защо на всички се случва само на мен не,но това е.Бог решава - на някои дава по 5-6,на някои(като мен)само едно- да е жива и здрава,на някои за съжаление хич.Аз имам 2 етърви.Едната има 4 деца,едната няма нито едно.На ръката имаме 5 пръста,но няма 2 еднакви.Така е всички сме различни,всеки ще носи своя кръст,но ни обединява любовта.Да приемем съдбата такава каквато е и да се обичаме.
Стана толкова дълго.Отплеснах се.
Желая ви приятен ден.Големи жеги се очертават и днес и утре.Внимавайте със слънцето.
  <br />
« Отговор #196 -: Юли 24, 2009, 11:04:47 am »
Добро утро :D

Маринка, изпила съм вече две от твоите кафета :wink:, така ми се спеше днес сутринта :sleeping:

Цвете, толкова хубаво е това, което си написала :). Напълниха ми се очите със сълзи, толкова силно, емоционално и нежно е казано.

Ани, да и е жив и здрав рожденика :D

Бебо79 добре дошла :P

Димитрова, то че ще спазваме правилата ясно, ние сме послушни :wink: :D, ама да не забравиш за снимката, че тогава.... на Гарджето и скубем перата ама и на теб ще ти измисилим някакво наказание  :balk_600:  :lol: :lol: :lol:

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #197 -: Юли 24, 2009, 11:13:11 am »
Бебо79 добре дошла в нашето вече не така скромно колективче :welcome3:! Дано ти скоро да се похвалиш, че ни напускаш и отиваш в другите темички за бремелинки, не че те гоним ама.....там ни е мястото на всички, ама какво да правим някой по-рано други по-късно, но все пак всички ще отидем и в другите темички!!!!!
Мацки който тръгва от нашата темичка към бремелинските хайде да ви помоля да си провлачва малко от малко краченцата-не да тичкате на там!!!
*
« Отговор #198 -: Юли 24, 2009, 11:16:38 am »
добро утро :)
ама много сте ранобудни. рано рано по тъмно още сервирали кафето, че и много бе, човек да се чуди от кое да си веме, ако пък е като мен каквото види да опита и после ще гледа  8O
Анизи, много поводи , много нещо. но лошо няма, така да ти тръгне и скоро пак с хубав повод да почерпиш ;)

лек ден мацки и стойте повече под климатиците :)
« Отговор #199 -: Юли 24, 2009, 11:35:23 am »
Анизи честит ти рожденник :) да ти е жив и здрав и много да те радва и съвсем скоро да сте 3 в 1, или 4 в 1 :) :bori_007: :bori_004:
Бебо 79  :welcome_1: и скоро да ни зарадваш :)
Димитрова, приятно преобразяване и после искаме снимкииии ПРЕДИ и СЛЕД :)
[/url][/url]