0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #160 -: Юли 23, 2009, 14:38:52 pm »
Елина, слънчице, мъжът ти е прав - всички ще бъдем родители и всички ще ни наричат МАМО. И на мен ми е тежко, че всички колежки бременеят, но продължаваме напред смело. Нашето време ще дойде, но не си права, че когато дойде ще си останала без нерви. Напротив - тогава ще си най-силна, защото ще знаеш, че две същества - бебе и мъж-ще имат нужда от теб.
Уф...както ми е криво днес и аз съм тръгнала да успокоявам хората. Шматка :oops:
[/url][/url]
« Отговор #161 -: Юли 23, 2009, 14:42:22 pm »
Елии  :bighug: :bighug: :bighug: Миличката ми нормално е да се чувстваш така в момента - аз също много пъти съм изпитвала същите неща и не се гордея със себе си разбира се  :( И покрай мен всички забременяваха само аз не, ставаше ми тежко на душата и съм ревала ли ревала, защо и аз не съм бременна, вместо да се радвам от сърце  :? Поплачи си на воля, за да ти поолекне малко на свитата душичка сладурке  :hug2: А мъжете просто реагират малко  по-различно от нас, и на него му е тежко като те гледа така нещастна, а и той го преживява и иска и на теб да ти вдъхне сили и вяра , да не те вижда така отчаяна. Моят мъж също така ми се караше, защото просто не могат да ни гледат нещастни  :balk_21: И твоят ред ще дойде мила няма друг начин, защото на хубавите хора започват да им се случват хубави неща- понякога малко по-късничко, но със сигурност се случват  :balk_21: А твоето чудо те чака и ще дойде при теб макар и малко по-бавничко  :bighug:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #162 -: Юли 23, 2009, 15:41:02 pm »
Елинка,недей така че и на мен ми се доплаква като чета такива тъжни постове.И аз така реагирах когато наш приятел каза че жена му е бременна,ми тя имаше какви ли не болести и пак забременя нормално,като разбрах бях меко казано бясна,надрънках какви ли не глупости,ревах като магаре,после естественно се срамувах от себе си.Ясно е че хората не са виновни за това което ни се случва.Мъжът ти е прав,ще бъдем и ние майки,жалко че трябва да изтърпим всичко това,но такъв е животът.Ще се борим докрай.Трябва да сме силни и да не позволяваме отчаянието да ни победи.
Хайде стига вече съм писала,че ще закъснея за работа.Чао за сега от там пак ще ви наглеждам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #163 -: Юли 23, 2009, 15:59:37 pm »
Честита годишнина Анизи,желая ви с всяка година щастието и обичта ви да стават все по-силни и пламени!А догодина да сте поне трима!
 :babbycarrage:
Ели специално за теб :blowingdust: няма да те оставим да се отчайваш :balk_21:
Вики-ват как вървят процедурите,имаш :goodluck:от мен :)
Лек ден момичета!
Това е най-хубавата и емоционална темичка,заради вас момичета,хайде идвайте към бременелската!!!!!!!!!!! :bighug:

« Отговор #164 -: Юли 23, 2009, 16:10:09 pm »
Да никой не ми е виновен , но нужна ли е тези мои приателки и близки да ми поднасят по този начин тези новини  :( при положение че са запознати с нашите страдания.Кажете ми нужно ли е?Все си мисля че трябва малко тактичност .Аз никога не бих си позволила да го направя по този начин.Вчера се случи и миналата седмица пак>Е колко е способен човек да издържи кажете ми?Съобщават ми новината ей така между другото,сякаш така от въздуха е станало случайно и звучат сякаш казват "Ееее можеше да не става толкова бързо и скоро,ама какво да правим сега станалото станало" Започвам да се изолирам от всичко и от всички само за да избягвам подобни ситуации-ама така до къде ще я докарам  :? до никъде.
След малко ще съжаля за думите си по-горе сигурна съм.Не го пиша от злоба просто си изливам душата и искам да знаете че аз не съм лош човек напротив,обичам всички хора и искам всички да са щастливи.Просто искам мъничко късмет и за себе си, за да можем и ние с мъжа ми да изпитаме това чудо да сме родители на нашите деца.
Обичам ви и ви прегръщам момичета.Дано късмета ни  сполети по-скоро отколкото очакваме.Дано Господ ни пази и ни награди за търпението и вярата.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #165 -: Юли 23, 2009, 16:21:38 pm »
Елинка,разбира се че си добър човек,не си трови нервите излишно.Пак ти казвам аз още по-лошо съм изпитвала злоба към тази позната за която ти разказах преди това,което е направо недупостимо,да си позволявам да злобея така.Аз честно да ви кажа се радвам само когато момиче от форума забременее,тогава наистина ми става хубаво на душата и се радвам заедно с нея.Дръж се,мила,пази си нервите,не сме преживяли толкова много,че да ни съборят емоциите.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #166 -: Юли 23, 2009, 16:22:11 pm »
Елинка, мила  :bighug: :balk_21:
Не го правят от лощо хората. Замисли се, те знаят за вашите проблеми, но трябва и да ви кажат по някакъв начун. Да го вметната в разговр, ей така между другото, е по-лесно, отколкото да цъфнат с едни усмивки и да съобщят с фанфари новината.

Дано всички имаме късмет и чудото скоро да се случи. Да даде Господ.
[/url][/url]
« Отговор #167 -: Юли 23, 2009, 16:22:44 pm »
elina0102 много тъжно ми стана като четох написаното от теб, защото напълно те разбирам как се чустваш.И не само аз сигурно всички момичета които са минали по този път биха  се почуствали така. И в един момент си казваш " с какво съм заслужила това", но..................това е съдбата ни.При някои лесно , при други трудно.

Нали знаеш навсяка улица изгрява слънце , така че все някога ще изгрее и на нашата .Дано е по скоро , че от това чакане човек може да се побърка .

Бъди силна и по ведро да мислиш  :bighug:
« Отговор #168 -: Юли 23, 2009, 16:46:48 pm »
Ели разбира се, че си добър човек никой не си е помислил нещо друго  :balk_21: Ти си невероятен човек и аз съм щастлива, че си ми приятелка  :hug2: Всеки има такива тежки моменти и мисли такива неща- няма от какво да се притесняваш  :hug2: А наистина е трудно да се съобщи такава новина на приятел, който има проблеми- няма лесен начин според мен  :? Но и е вярно, че хората които не са чакали така дълго за дете и представа си нямат какво чувстваме и какво изпитваме - те гледат от друга гледна точка и не го правят с лошо като съобщават така- просто не се замислят, защото не са преживели това което преживяваме ние !  Аз лично такива изказвания съм чувала от хора, които докато се чудеха да правят ли бебе или не и решиха да пробват един път и то стана, че не е истина! Съжалявам мила, че се чувстваш така -искам скоро да си една от най- щастливите жени на света стига толкова сълзи вече  :bighug:
viki_vat   чакаме хуабви новини от теб днес бързичко да пишеш ей  :crossfingers:
« Отговор #169 -: Юли 23, 2009, 17:05:23 pm »
Момичета нямам думи да ви изкажа колко съм ви благодарна затова че ме изслушахте и някои сигурно са проронили сълза заедно с мен.Опитвам се да се държа но на моменти имам чувството че изпушвам и изведнъж ми избива всичко насъбрано.Съжалявам за лошото настроение в темата днес.
Следващите редове са много важни за мен.Попаднах на тях преди около година,и искам да ги споделя с тези от вас които не са ги чели.А наскоро разбрах че и нашето Гардже обича този текст.Мила прегръщам те
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=68

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #170 -: Юли 23, 2009, 17:10:16 pm »
Мила Елина, и на мен ми стана много мъчно като те чета. Сълзите без да искат напират да излязат. Ужасно е наистина, но аз мисля, че всяко нещо което ни се случва има някаква логика. Мисля, че Господ ни подготвя тези изпитания за да ни направи по-добри. Явно нашите неродени деца са по-специални, за това Той иска да се увери, че ще бъдат отгледани с много желание и любов. И аз имам една приятелка, която на 32 години забременя без нито един път през живота си да отиде на гинеколог, въпреки, че имаше течения, сърбежи понякога т.н. Лекуваше се с каквото и каже някоя позната. Никога не е ползвала презерватив, въпреки, че не е била само с един мъж. Както и да е. Сега се караме всеки път като ми излезе с някое тъпо изказване, като например: "Ох много ще надебелея сега" и "Аз ще кърмя 3 месеца да може да остлабна по-бързо пък и знаеш ли какви хубави шишенца съм му накупила" Сякаш ще си ражда кукла а не бебе. Честно казано, въпреки, че се мисля за по-отговорна, може би нямаше да съм същата сега ако всичко и при мен се беше случило без проблеми.

*
« Отговор #171 -: Юли 23, 2009, 17:24:45 pm »
elina0102 , чета какво си написала, тежко ми е заедно с теб но се държах. прочетох текста и не издържах - разплаках се (дано никой колега не влезе сега). незнам какво да кажа. просто да си пожелаем да бъдем силни и както desi_1982_7381 казва да дочакаме слънцето и в нашите къщи.

и като споменахме за слънце, а и за да разведрим малко обстановката да ви почерпя с нещо разхлаждащо
*
« Отговор #172 -: Юли 23, 2009, 17:37:12 pm »
Здравейте мили мои!
Благодаря на всички, че мислите за мен!
Пункцията мина успешно. Всичко можете да видите в календара ми, че да не ми се карат пак!
Днес съм горе-долу добре и вече на работа!
Анизка честита годишнина!
Успешен ден на всички!
*
« Отговор #173 -: Юли 23, 2009, 17:46:47 pm »
Здравейте момичета !
Анизка честита ви годишнина миличка !
Желая ви всичко най-добро от сърце!
viki_vat мислим те разбира се нали знаеш че се радваме със всички и страдаме със всички!Хайде успех сега!
Елинка мила колко много те разбирам как се чувстваш !
И около мен в последните два месеца се родиха сума ти бебета !
Колко съм плакала колко боли душичката !
Колегата ми стана баща,другия чака сега ,сестра му на моя милия и тя роди ,една приятелка роди !Страхотно е да има много бебета ,но кога ще дойде и нашия ред !
Но като се наплача и си казвам трябва да издържим трябва да сме силни !
Стискай зъби миличка ще видиш че скоро ще дойде и нашия ред !
А и с тези мили момичета дето отдават такава подкрепа на всяка една от нас е малко по-лесно да преживяваме!
Силно те прегъщам !
Както и всички момичета тук!
Айде че много се разчувствах!
« Последна редакция: Юли 23, 2009, 18:00:57 pm от viviq »
[/url]
« Отговор #174 -: Юли 23, 2009, 17:47:06 pm »
Елина, прегръщам те много много силна миличка и знам какво ти е, чета написаното и все едно аз съм го писала, а за стихотворението просто нямам думи, според мен няма човек който да го прочете и да не отрони поне една сълза. Аз го ноправих и то не само една а си поплаках сериозно, защото и на мен ми се е насъбрало и имах нужда да си поплача.
Прегръщам Ви всички!  :bighug: :bighug: :bighug:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #175 -: Юли 23, 2009, 17:53:49 pm »
Мила elina0102 всичко, което чувстваш е съвсем нормално всички минаваме от там за съжаление  :? мисли за позитивните неща виж само колко хора те обичат и подкрепят въпреки, че повечето от тях те познават само виртуално.Много скоро бебчето ще дойде и тогава ще съжаляваш, че си похабила време в тъжни мисли и сълзи(казвам ти го от личен опит).Желая ти търпение и положителни мисли Успех.
Вики браво миличка сега ще чакаме положителния резултат, а той ще е такъв сигурна съм  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Веселушко няма ли да си сложиш бременна лентичка вече  :oops: да те знаем в коя седмица си. :D :D :D
Приятен ден сладурки!
« Отговор #176 -: Юли 23, 2009, 17:55:39 pm »
viki_vat  радвам се за теб , малко рано си тръгнала наработа , но ти си знаеш  :wink:!

echy с удоволствие ще пийна от разхлаждащото Мохито , че днес във Варна е адска жега  :balk_21:

*
« Отговор #177 -: Юли 23, 2009, 18:53:08 pm »
Браво на теб Вики ;) Това ще е твоят месец, ще видиш! Казвам ти го от сега, защото няма какво да се чудиш и притесняваш!  :pink_dust_1: :bfp: osi_9 А и ще чакаме псоле една почерпка, хехе :)

Елинка, много силни прегръдки и споко! Всички тук сме така. Един ден ти ще си от другата страна и ще разбираш и съветваш други с нашите проблеми (пу, пу, дано сме все по-малко).  :crossfingers: :bighug:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #178 -: Юли 23, 2009, 19:13:45 pm »
Елинченце....ох ооххх....ако знайш колко пъти така съм се тръшкалааа...
една нощ така се сджафкахме с мъжо,че покрай проблемите едва ли не и до развод щяхме да стигнем...рев ревах,та се късах...така неутешимо,че когато поледнах часовника бяха минали 3-4 часа в сълзи...бях като разбита,и не разбирах ЗАщО!!!!
Аз и до ден днешен не разбирам....
Не си лош човек,никой от нас не е...тази емоции сме ги преживявали всички...но никой не е лош от нас!Защо да сме лоши,че искаме онова дето хората получават доста често случайно!!!Няма лошо в това,да ти стане мъчно за самия себе си!!
Моля ви се хора,не се чувствайте виновни!!
Няма нищо по естествено на този свят да желаеш рожба,и да тъжиш за себе си когато не се случва....
Ели...гууушш

Викиии,браво,айде сега успех на следващата крачка.Цун!

Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #179 -: Юли 23, 2009, 20:20:36 pm »
Ели този път тотално ме разплака,всеки попада в дупки,но е важно бързо да се измъкне,да избърше сълзите,да прогони разочарованието от живота,приятелите и себе си и да се бори!
Винаги ми е било супер тъпо като са ми казвали ами то стана от първия път,просто така,без да се замислят че има хора,за които първият път е бил толкова отдавна!
А и тактичността не е от чертите на българина!
Много силно те гушкам :bighug:

Вики много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: