Мила Елина, и на мен ми стана много мъчно като те чета. Сълзите без да искат напират да излязат. Ужасно е наистина, но аз мисля, че всяко нещо което ни се случва има някаква логика. Мисля, че Господ ни подготвя тези изпитания за да ни направи по-добри. Явно нашите неродени деца са по-специални, за това Той иска да се увери, че ще бъдат отгледани с много желание и любов. И аз имам една приятелка, която на 32 години забременя без нито един път през живота си да отиде на гинеколог, въпреки, че имаше течения, сърбежи понякога т.н. Лекуваше се с каквото и каже някоя позната. Никога не е ползвала презерватив, въпреки, че не е била само с един мъж. Както и да е. Сега се караме всеки път като ми излезе с някое тъпо изказване, като например: "Ох много ще надебелея сега" и "Аз ще кърмя 3 месеца да може да остлабна по-бързо пък и знаеш ли какви хубави шишенца съм му накупила" Сякаш ще си ражда кукла а не бебе. Честно казано, въпреки, че се мисля за по-отговорна, може би нямаше да съм същата сега ако всичко и при мен се беше случило без проблеми.