0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #140 -: Юли 23, 2009, 11:06:13 am »
Добро утро :D

Ей, ще ви нацелувам, от сутрнита сте весели и закачливи :wink:

Аз мисля, да прескоча кафето днес, и директно към закуската да се ориентирам  :lol:  :eating: :eating: :eating:

Анизка, мила, чесита ви годишнина :D безкрайно дълго семейно щастие ви пожелавам :D  :bighug:

Спорен ден на всички :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #141 -: Юли 23, 2009, 11:08:10 am »
ДОБРО УТРООО :D

АНИЗИ,Честита годишнина миличка!Желая ви да сте все така влюбени, усмихнати и сплотени!
Продължавайте да се борите за щастието си и скоро ви желая най-чудния Божи дар да споходи и Вашето семейство!
Много целувки и приятно изкраване!

А на всички пожелавам много прекрасен,весел и усмихнат ден!Обичам виииии!

« Последна редакция: Юли 23, 2009, 11:17:45 am от dgina »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #142 -: Юли 23, 2009, 11:12:55 am »
Добро утро  :D
Анизи честита годишнина желая ви много здраве, семейно щастие и много скоро да станете родители на  :bori_002: или   :bori_011: :bori_005: сладки малчогани.
Момичета благодаря ви за закуската и кафенцето.
Вики-Ват как си мила какво става с теб?
Желая ви прекрасен ден.
ПП.Аууууууууууууууууу Джинка прати го и насам после тоя хубавец  :oops: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #143 -: Юли 23, 2009, 11:15:26 am »
Добро утро момичета!
Анизка, честита ви годишнина,с пожелание за по-скорошно излитане от тази тема и сбъдване на всичките ти мечти. Тринайстата годишнина е дантелена и се подарява дантела или скъпа кожа, носи касмет.

*
« Отговор #144 -: Юли 23, 2009, 11:20:46 am »
Момичета много, много извинявайте  :oops: Не съм предполагала, че може да има такива хора, нито пък съм запозната със случая, за който става въпрос. Благодаря на Елфи, че е оправила грешката ми, защото аз след работа нямам възможност да влизам. Ще го имам предвид за напред.
Хубав ден!
« Отговор #145 -: Юли 23, 2009, 11:28:14 am »
Здравейте милички  :D
Аз също си взимам директно от закусчицата, че нали кафето не мога да го пия, но си хапвам ябълчица всяка сутрин  :D
Анизка честита годишнина миличка, пожелавам ти на следващата да си празнувате поне тримка  :D
Гардже ти нещо много ми бягаш по тъча тези дни - нещо да кажеш в своя защита ааа  :wink:
Маринка, Деси страхотни снимки сте направили - едно огромно браво и благодаря за двете ни прекрасни фотографки  :D
*
« Отговор #146 -: Юли 23, 2009, 11:28:53 am »
привет и от мен мацки.
как си мечтая за едно кафенце така на плажа. ама може и да ми се случи. милото ми разправя тия дни "айде да прескочим за 2-3 дни до морето, чувал съм че там ставали бебчетата по лесно и да изненадаме лекарите и всички"

анизка , честита годишнина.
намислете  си едно желание и нека се сбъдне от мен.

лек ден момичета.
« Отговор #147 -: Юли 23, 2009, 11:35:14 am »
Anizi честита годишнина мила :) Да се обичате и подкрепяте все така и скоро  :bori_007: :bori_004:
[/url][/url]
« Отговор #148 -: Юли 23, 2009, 11:39:25 am »
E Добро утро и от мен ,днеска няма да поднасям закуска а само ще си хапна  :eating: от подмесената.
 Анизи, честита Ви тринадесета годишнина,да имате още многооо и най вече от тук на татък да ги посрещате с минимум две малки насекомчета :bori_021: :bori_017:.
 На останалите маймунки желая най слънчевия и пълен с позитивни случки ден.
 По една преградка за всеки  :bighug: ,и бягам да работя ,ама ви шпионирам така да знаете нон стоп...  :jump12:
 Ечи - еми хайде изненадайте ни стискам палци,с едно морско бебе на финал  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #149 -: Юли 23, 2009, 12:32:18 pm »
Тук съм си бе , Веси .. но нали ви писах, че ще гледам да не се мяркам много, за да не ме разпирдушините ... та се пазя  :lol:  :lol:  :lol:
Вики, как върви процедурата ? Мина ли пункцията вчера.. Много те мисля и се надявам всичко да е минало "по мед и масло" !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #150 -: Юли 23, 2009, 12:50:17 pm »
Ехей, пак сте поизписаи доста ;)

Чудесна закуска милички :) Благодаря!

Анизка, честит празник, мила! Много много щастие, любюв, здрав и късмет и на двама ви! Много да се обичате и уважавате и знаеш още какво ти пожелавам! :)  :flower:

Успех Вики :)
Ечка, чакаме да ни изненадаш, ама много искаме да ни изненадаш да знаеш! :)
« Последна редакция: Юли 23, 2009, 13:09:57 pm от rashi »

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #151 -: Юли 23, 2009, 13:03:28 pm »
Добър ден куклички!То утрото мина вече.
Пийвам си от кафенцето за което благодаря.Благодаря и за закуската.
Анизи да ви е честит празника!

Още дълги години да се чувстваш като на този ден,а догодина да сте в разширен състав-3в1.
  <br />
« Отговор #152 -: Юли 23, 2009, 13:03:50 pm »
Здравейте момичта-кокичета  :D
Как е настроението при вас?Аз вчера доста си поплаках-останах за малко сама и едни хубави новини за още една бременна жена ме накараха да заплача.И се уплаших че не плача от радост за нея а от мъка и самосъжаление  :? Не искам да допускам да се превърна в това  :? Но се почувствах смазана някакси,тежеше ми на душата.Напоследък имам чувството че всички около мен забременяват-радвам се за тях разбира се,но искам и моят ред да идва вечеееееееееееееееееееееееееееееее
Извинявам се че се оплаквам така,но имах нужда.Днес ще се взема в ръце.
Анизка честита годишнина мила :
Букет от нежни пожелания, дарила бих ви с две ръце, щастие и радост желая ви от все сърце!
Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ви до старини!  
[/color] [/i] [/b]
Вики и аз те мисля,дано всичко върви по мед и масло както се изрази сладкото пернато Гардже  :D
Ечи смело напред, спретнете си една хубава почивчица и едно морско
бебенцееее  :D
Веси Радостинка Марианка Деска Исе Деси Жасминче Вики Гардже Цвете Анмар Титибар Анизка Фибчо Раши................  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #153 -: Юли 23, 2009, 13:18:55 pm »
Ей момиче няма да плачкаш чееее  osi_6 ,знам какво е и аз наскоро бях така,споко при всички нас този заветен момент да станем майки ще е по сладък от на всеки друг,не че на другите не е но...... ние си знаем през какво минаваме.  :balk_21:
 Горе главата и кра....!  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #154 -: Юли 23, 2009, 13:22:31 pm »
Анизииииии, честита годишнина и от мен, мила! Много щастие ви пожелавам и много любов! Дано скоро имате повод за още един празник - бебешки!  :D
Вики ват, с теб сме, миличка!  :D
Елинка, не се отчайвай ще изгрее слънцето и на твойта полянка, само не губи надежда!
Ечи, не му мислете и идвайте при нас на море! Понякога смяната на обстановката и климата оказват влияние. Сега като се замисля, аз нали съм до морето, няма да е зле с милото да направим една разходка до Родопите може да има ефект  :lol:
« Последна редакция: Юли 23, 2009, 13:24:02 pm от deska_meska »

*
« Отговор #155 -: Юли 23, 2009, 13:23:06 pm »
момичета много ви лагодаря и ще бъде много хубаво ад се върнем трима, но аз си мисля че без лекарска намеса трудно ще стане. с моите поликистозни яйчници, а и при мъжо нещата не са розови, но вече трета седмица чакаме някакъв химикал да дойде за да се реши дали ще сме инсе или икси. но той милия не иска да повярва че има проблем и се надява да стане по естествен път. няма по хубаво нещо от това да заченеш по естествен начин, но като нестава то поне да стане с помощ.
пожелавам го на всички тук скоро да се местим в темите на бъдещите мами.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #156 -: Юли 23, 2009, 13:26:02 pm »
Грааааааааааааа-Граааааааааааааа  :x  :x  :x
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #157 -: Юли 23, 2009, 13:26:57 pm »
Елиии  :bighug: , мила така до болка те разбирам  :( . Аз много плача с повод и без повод, лошото е както казваш и ти, че го правя не от щастие за другите, а от самосъжаление, от яд и даже малко и от завист.
Сълзите ми помагат, после се чувствам по-добре и всеки път след като ги избърша и си казвам, че трябва да мисля от филосовската точка на нещата, че всички тези емоции, които преживявам ще ми помогнат един ден да бъда по-мъдър и достоен човек и че каквото и да се случи в живота ми аз ще съм щастлива от това че съм постигнала духовно извисяване и равновесие.

Трябва винаги да търсим позитивното, дори и в най-отчайващите ситуации, така по-лесно и успешно ще се справяме с трудностите :)

П.П. Май много се разфилосовствах :wink:

Една голяма прегръдка имаш от мен!!!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #158 -: Юли 23, 2009, 13:40:06 pm »
Ели, Гардже, Радост, Маринка, Раши, Жаска, Ечи, Вики, Тити, Джинка, Искре, Дени, Цвете, Фибски, Веселушко, Анмар и всички които изпускам - не е нарочно  :oops: искам да ви кажа,че много ви обичам, много съм ви благодарна, че ви има, ако не сте вие сигурно ще плача денонощно!

Усмихни се!
Има още много пътища,които тръгват все от теб..
С птиците на пролет ще поемеш към нови хоризонти,
и безчет ще бъдат пак в очите ти искрите,
с които ще се будиш във зори..,
на кръстопът се раждат и мечтите... Мечтай!
По своя път върви!
Сигурна съм, ще издържиш и можеш да постигнеш своята победа!!!
Познала болка, страх, вървиш...към изгрев нов и не последен!
Върви по своя път! Не спирай!
Пред теб щастлив сега се извива, оня път, с любов наречен,
път на вяра и надежда жива!
Силна си, не се предавай! Слънчеви мечти те водят!
За миг любов искра си струва, море от мъки да преплуваш.
Нужна си ми! Моля те, бори се! Обичам те! И силно вярвам!
Вярвай ми, че има смисъл! Да бъдеш силна, повелявам!
Не се предавай! Длъжна си за двама ни! Обичам те!
Без тебе няма нищо вече да е същото...Да бъдеш силна, повелявам!
« Отговор #159 -: Юли 23, 2009, 13:40:56 pm »
Благодаря ви момичета  :bighug:
Радостинка   :balk_21:
Не исках мъжа ми да ме разбира,но той естествено усети че нещо с мен не е наред.Той по принцип като ме види в такова състояние не ме успокоява а малко ми се кара че толкова съм се отчавам.Абе незнам как да ви го обясня и той се опитва да ми помогне но не с думите "успокой се и всичко ще е наред" а по негов си начин>И на него му е много тежко  :? Та вчера накрая ми каза "Нормално е да се случват такива неща на хората около нас(забременяване и т.н.) нормално е и да се натъжаваме,но не трябва да забравяме че един ден и ние ще се радваме на това просто ще стане по-трудно от обикновено" При което аз казах само"Жалко че Живот и здраве до тогава ще съм останла без нерви "
Ох съжалявам

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."