0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова лятна темичка 20.07 - 26.07
« Отговор #100 -: Юли 22, 2009, 12:15:58 pm »
Здравейте момичета!

И аз да се включа в тази темичка  :wink:

Снимките са станали страхотни  :D

Лек и весел ден желая на всички !
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #101 -: Юли 22, 2009, 12:25:42 pm »
Добро Утро,дами!!! :D
Сега направо ме ядосвате рано,рано!!! 8O
Тъй кат гледам бая народ се е събрал,та къде бяха повечето ба срещата юни месец...ААА??? И аз исках да ви видя и да ви нагушкам :(
Пък сега само по снимки ще ви се радвам...тц тц тц...милост нямате.... :( :D

Хайде весел ден на всички сладурки.... :D :D :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #102 -: Юли 22, 2009, 12:31:14 pm »
aaaaaa видях и аз снимкитееее,Елиии моя спасител ми помогна  :D,мн са станали хубави браво на фотографите  :wink:
 Oппсссс сега видя че имам много спасители на лични ,мерси момичета за помоща.
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 12:36:08 pm от iskra.p.dimitrova »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #103 -: Юли 22, 2009, 12:34:00 pm »
Здравейте, мили момичета  :D
Отдавна не съм писала, но редовно ви наглеждам   :).
Каква завист изпитвам към момичетата, които вчера са имали възможността да се видят, а ние по чужбината, кво да правим  :(. Само снимки можем да разглеждаме.........
Ама сте мноооого хубави  :D, Пу, пу, пу, да не ви е уроки...

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #104 -: Юли 22, 2009, 12:42:26 pm »
Добро утро и от мен  :D
Аз съм поредната която ще издрази радостта си че се е запознала с вас  :bighug:
Всички сте ми много симпатични и усмихнати.И искрено искам всяка една да успее съвсем скоро да усети новия живот в себе си  :bighug:
А в последната секунда пък се оказа че Деска е живяла във блока и входа в който аз сега живея  :D  че и семейството ми познава  :D трябва да си поприказваме с тебе на четири очи  :wink:
А тази  beer::  която изпих вчерааа леле мале едвам се прибрах вкъщи-ама аз откъде да знам че има тоалетна в това заведение  :lol: :lol: :lol:
Слдеващия път се надявам да се запозная и с останалите момичета които не дойдоха вчера,и със Софиянки разбира се,но там незнам как ще се осъществи.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #105 -: Юли 22, 2009, 12:45:41 pm »
ДОБРО УТРО БАНДАААА :D

И веднага ЦОП под вирусчетата на Луцката :D
Много сте готини всички на снимките и да знаете как съжалявам че нямам възможност да се запозная лично с всяка една :(
нооо това ще го уредим някаксии :DА сега ви пожелавам лек и приятен ден милички!Гушкам ви и ви обичааааам!

« Последна редакция: Юли 22, 2009, 12:50:06 pm от dgina »
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #106 -: Юли 22, 2009, 12:46:10 pm »
Добро утро и от мен!
Мерси за кафенце,закусчица и снимки.Момичета много сте сладки.Ама аз успях да разконспирирам само Веселушко с малиновата блузка и Радостинка от снимките от свадбата.Друдите не ви познавам ама супер сте. Приятен ден ви пожелавам на всички.
  <br />
« Отговор #107 -: Юли 22, 2009, 13:17:17 pm »
Димитрова, ама аз съм голяма заспа :oops: :lol:, незнам какво чух вчера, ама сега като видях ника ти в темата, чак тогава се светнах с кого се запознах вчера  :oops: :D

Доста беше писала в темата за инсеминациите преди няколко месаца, аз тогава само я четях :wink:. Ама как до сега не се включи в нашата темичка, тук е много весело :D, да наминаваш постоянно от тук. Останала съм със спомена, че имаш много хубаво чувство за хумор и няма да ни е излишна още една шегаджийка :wink:

Фибе, не се ядосвай мило, ти си с нас дори и от другия край на Европата :wink:. Много гушки имаш от мен :)

Деси и ти да се отбиваш от тук, не приемаме откази :wink:
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 13:19:02 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #108 -: Юли 22, 2009, 13:22:35 pm »
Здравейте,аз докато я сколасам то обяд станало.Ама какви софри сте заформили пак,стига бе,само ще ядем и ще пием ли днес.Ама нищо ще перна едно кафенце че и плодове ще хапна.
Искре,и аз ти писах на лични,ама после видях че вече си се справила.
Деска,това ни албумче е където е и старото и софийското,на едно място са и трите,нали знаеш потр.име и паролата.
Айде,мацките от Варна нали не сте забравили домашното си ,да измислим заведение което на всички ще е удобно и само датата да уточняваме,нали всеки мес.ще се събираме.
Деси_1982_7381 ,много се радвам че се престраши да пишеш при нас.Искре ,и за теб много се радвам че дойде и че пишеш тук.
Ама наистина хубави снимчици а,пък Елинка папарак ми вика,ами то всичка трябва да се документира бе как инъче.
Хайде искам и аз вече обща среща някъде в средата на България,е там ще трябва по-сериозна организация ама трябва да то направим.
Айде стига съм писала,ще ви пожелая лек ден и пак ще ви наглеждам.
П.ПV а забравих да кажа днес пуснаме хормони на мъжо,стискайте палци да са ок.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #109 -: Юли 22, 2009, 13:23:05 pm »
 :D мдааа съвсем същата съм,аз вчера почти неразбрах кой кой е ,направо миш маш в главата и гледах повечко да слушкам какво си бръмкате та да запомня барам нещо  :D :D,ооооооо са край отърванка от мене няма тука  :wink: :lol: . Всички сте мн мн сладки  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
« Отговор #110 -: Юли 22, 2009, 13:52:22 pm »
Искре,вече надписахме снимките,тъй че разгледай и ще ни запомниш.Пък ти до сега защо не си писала при нас да те питам аз?Ако не беше Елинка  нямаше да те познаваме сега.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #111 -: Юли 22, 2009, 14:07:11 pm »
 :pipy_longstocking: ами малко съм пипииии и за това ахахахахах,незнаех че е толкова забавно в тази темичка и чесно казано не обръщах внимание,но Елито е голяма хрътка и ме надуши  :a_dog_03:.Благодаря ви за топлото посрещане в темичката ви и компанията ви разбира се  :balk_5:.Сега отивам при снимките да ви запомням  :balk_124:
*
« Отговор #112 -: Юли 22, 2009, 15:17:43 pm »
аз съм голяма шматка, цяла сутрин се опитвам да ви намеря снимките и нищо. то Радостинка ми написала ама аз май не мога да чета. но след поредното прочитане най накрая проумях какво се крие зад буквите :)
 :bighug:много сте готини всички.  :bighug:

« Отговор #113 -: Юли 22, 2009, 15:45:13 pm »
Как сте, мацки?
Днес голямо оживление забелязвам в темичката  :D
Маринка, благодаря за помощта. Довечера като се прибера в къщи ще гледам снимките, че служебния нет не ми отваря всички страници.
Елинка, как си съседке?  :D
Айде сладурки, ще ви оставям, че днес ми се очертава тежък ден.
Целувки на всички!

*

Марина75

• 3039
« Отговор #114 -: Юли 22, 2009, 15:55:57 pm »
Мале мале,Искре,как няма да ни обърнеш внимание,ми то тук всеки ден е купонче,забавляваме се чудесно.Ама по-добре късно отколкото никога,казали хората.Пък и ей на включи се в бандата на живо първо :lol:.

« Отговор #115 -: Юли 22, 2009, 16:54:46 pm »
iskra отивай да гледаш и да запомняш имената, че после ще се препитваме с тебе  :lol: :lol:
desi_1982_7381   и аз се радвам, че и ти вече пишеш в темичката  :D
Мацонки тук открай време се вихри як купон, но нищо вие сега ще си наваксате набързичко  :D :D
titibar аз за голям смях станах с моите описания ама е имало ефект- виж и те ме позна без проблем хем си надалече  :D
fib4e ти все едно беше с нас бе мило  :)Дано да ти се очертае път пак до тук та да се видим на живо и с теб  :D
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #116 -: Юли 22, 2009, 17:03:51 pm »
Здравейте банда  :D поздравления на Варненки страхотни сте момичета.Надявам се от 15-ти до 25-ти август да имате нова среща, че да ви видя и аз на живо  :oops: и без това ще изпусна Софийската  :?
Вики-Ват  :hug2: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 чакаме новини миличка.
Момичета желая ви прекрасен ден!
*
« Отговор #117 -: Юли 22, 2009, 17:47:57 pm »
Поправям се - видях снимките. Ей, варненки, много сте хубави и усмихнати всичките, еййй! :) Браво на вас. И аз имам забележка към гаргата, дето не се е появила да я видим, наистина ли е без перушина! :) хихихи

Успех Вики :)
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 19:20:22 pm от rashi »

« Отговор #118 -: Юли 22, 2009, 18:49:33 pm »
Много сте мили всички  :)

Благодаря Ви за гостоприемството  :bighug:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #119 -: Юли 22, 2009, 19:41:31 pm »
Момичета може и да съм пропуснала,но не разбрах как да видя снимките  :( :oops: