0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Как ме е яд, че пропуснах чумското парти не е истина.
Добре сте се позабавлявали,но то на тая вила никога не е имало скука.
Лисе, надявам се никой не се е пристрашил да ползва МПСто на Иван. :D
Следващата среща не я пропускам в никакъв случай.

:))))))))Хахахах, ей Мими, не се и сетих дори да им предложа това забавление:))))))
Пазя го като очите си само за Иван:)
Утре дали няма да си го намери?:)))))))

А, че пропусна, пропусна:)Толкова чума на едно место рядко се вижда:))))))

Днес до обяд казаха, че се работи, защото после много щяло да е топло. Къде го казаха ли...не помня ама кажете на шефовете си, че лисицата така е наредила:)))))))
*
Добро да е Ники.Ще взема и кафе да пропия пак,толкова аромат лъха от твоето. :)

:))))))))Хахахах, ей Мими, не се и сетих дори да им предложа това забавление:))))))
Пазя го като очите си само за Иван:)
Утре дали няма да си го намери?:)))))))

А, че пропусна, пропусна:)Толкова чума на едно место рядко се вижда:))))))

Днес до обяд казаха, че се работи, защото после много щяло да е топло. Къде го казаха ли...не помня ама кажете на шефовете си, че лисицата така е наредила:)))))))

Утре може и да си намери друго.Ще има изненади сигурно.То не, че остана нещо не отарашено там от него де. :D
А лисицата винаги я слушаме... :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
Утре може и да си намери друго.Ще има изненади сигурно.То не, че остана нещо не отарашено там от него де. :D

Неотарашено или нестрошено не разбрах????:))))))))))))))) :D

Ей, едно кампари с портокалов сок никой не ми предложи в тези горещини. Или поне една мента да бяхте дали. Аз като ви казах, до обяд вие сега се изпокрихте всички.
Сама ще трябва се обслужа:(
*
Добър ден!
Голяма жега е тук, едва допълзях до работа...
Нямам скайп, тука тоя кошник е за преинсталация, забива от чатовете.

Крийте се на сянка, ей!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
................. Или поне една мента да бяхте дали. Аз като ви казах, до обяд вие сега се изпокрихте всички.
Сама ще трябва се обслужа:(

Айде от мен разхладителното с мента:

Лисо, за нас мила това :

чайче мойто момиче, чайче.
*

Lisko

• *
  • 5448
Еееех Пете, да не бях чела втората част от поста ти:)))))

Вземам си ментата и си отивам в спалнята:))))))))
Този чай си го пий ти:))))))))))))
*
 :D Оха, и аз ще си взема, не 1,ами май 2 питиета! :wink:
Голяма жега бе!
От мен пък ще е това:

Освен че разхлажда в жегите, динята действа като “Виагра”. Тя помага за отпускане на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.Едно парче студена прясна диня е най-сочният начин за разхлаждане в жегите, а също така – според учените – има и такъв ефект.
Ихааааааааа,2in1!
« Последна редакция: Юли 24, 2009, 16:34:25 pm от Breiv »
*
Ехаааа, тука само вкусотии! :lol: :lol: :lol:
Че и разхладителни... :D

Ето и от мен нещичко за забравяне на жегата вън.

П.П. Хммм, гледам попропуснала съм купона тук през тези няколко дни.  :wink::?
*
Добро утро :D
Пожелавам ви слънчев уикенд :) Пазете се много, че днес го дават пика на жегите, ще достигне до 42-43 градуса. Но пък от утре ще разхлади малко, температурите ще паднат с 10-12 градуса. За вас предаде кореспондент Ники от Варна :D
Аз отивам на едно прекрасно място за уикенда, дано жегите не ме засегнат.
Сервирам ви кафенце :D

закуска

и още нещо :wink:

*
Мале, засрамете се, чуми неземни! Часът е 18.30, а тука пусто. Гледам в Скайпа през деня тук таме някоя кифла надавала вой, ма нямало кой да и обърне внимание...
Аз днес голямо чистене, Радостинчето ми вика, че съм откачила...Нормално, 2 пъти избори правих, може и да ми се е развинтило болчето вече.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Ами така ще е Мимсе. Нали ни наплашиха с големи жеги за днес. И ние забягнахме по балканите на хлад. Много добре си изкарахме и се прибрахме чак към 20 часа. Айде дано от утре се разхлади.
Ха добрютрю чуми! Всел и прохладен ден ви желая :lol: За прохладата - към осем докато разхождах Дракула ми беше лееекичко бахаресто, което е добре  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Добро утро, мили деца!  :lol:
След вчерашната жега, снощи голяма буронтия, а сега силен дъжд при нас... :( А пък аз мислех уж на плаж да ходя.  :( Чувствам, че днес ще ми е ден за чистене.  :(
Сега да си изпием кафенцето и то току-виж обяд станало. :lol:
Желая ви хубав и приятен почивен ден! :lol:

*
Душе,и моите планове за днес бяха след работа да отида на плаж,но снощната буря ми ги развали.Поне се разхладихме малко че то вчера беше ужасно горещо.
Приярна неделя!
*

Lisko

• *
  • 5448
ООоооххх, и аз се завърнах У дома:))))
Бяхме на вилата и останахме да спим там:)
Накратко да ви кажа...всичко беше добре до към 4 часа сутринта. както си спим кротко с Ники на първия етаж а Вени с Мартин и Милен на втория като загърмя и затрещя ама все едно в стаята падаха светкавиците и гръмотевиците. бари се домъкна до леглото, но не беше ясно кой от двама ни го беше страх повече. Чух как някой отвън прибра чадъра защото вятъра и дъжда бяха страшни, Вени и Милен се престрашили. Към 6 съм заспала ама сутринта познайте дали имаше вода като се станахме:))))))) Добре поне, че тока не спря:)))))
Ще взема да ви повярвам, че правя магии на гостите си:)))))
Мими. хубаво си се прибра с мъжа си снощи и не присъства на страха ни:))))
Днес дойде на хладно и измито:)))))))

Хубав уикенд изкарахме , далече от шума и прахоляка на града:)

*
Лисе, ще те призная, ако следващия път спрат и тока и водата :D
Изкарах супер уикенд :D
За съжаление от утре на работа, отново :(

Отивам да си страдам и да се подготвям психически :(

*

Lisko

• *
  • 5448
:))))))))Ти да мълчиш:)
Аз през ноща 3 пъти и говорих за кураж, тя само един път ме чула:)))))))
Спа като чели я люлееха в люлка:)))))))
Усетих се аз на третия път, че сама си говоря, добре, че Бари ме слушаше. Сутринта му отварям вратата да излезе навънка...не иска:)))))))Голям страх:)
*
Ох...да взема да почвам аз...
Хора, аз сериозно имам развинтени болчета. Не се шегувам! osi_8
Петък се прибрах наобед и се хванах най-после да си направя пролетното почистване, тъй като баш пролетта ми почна предизборната кампания. И петък до късно вечерта, вчера от рано сутринта до късно вечер.Основно почистване на всичко у дома. И нали съм карък и половина петък реших да започна от терасата. 10 метра тераса, на която цяла зима складирвах една камара боклуци.В това число един стар килим от онези малките на размери, който е вече на 8 години и стоеше сгънат под масата на балкона. Викам крайно време му е да напълни контейнера. И го хващам отдолу. Да, ама съм пропуснала ято оси, които си направили гнездо вътре. Нажилиха ме по едната ръка. Първоначално мислех на 2 места, оказаха се 4. Като патила от алергичен пристъп след ужилване, винаги имам урбазон в хладилника.Последва навременна инжекция и се разминах с по-сериозни последици. Ако изключим подуването, което още отшумява, ужасни сърбеж...но те са нормални. Обаче това не ме спря и с надута ръка продължих основното почистване.
Даже прах пътеките от коридора на терасата..всичко бе, всичко. Радостинчето ми вика по едно време-Ти си луда, ма, в  тая жега да чистиш.....
И идва тази нощ. Аз вече каталясала, отделно убита от жегата. Задух голям.Отворила съм всички прозорци да става течение, легнала съм си голичка. От умората и задуха не можах да заспя. В стаята беше сравнително светло от светкавиците ли, не знам от какво. И се въртя аз, не мога да заспя. В един момент ми се стори, че нещо мръдна на земята. Поглеждам и виждам Змимката, която преминава от единия край на стаята към другия. Ставам и мрънкайки-"Тоя добитък как се е измъкнал пак от аквариума бееееееееее..." пускам щорите и светвам. Няма и помен от плъха. Тук Змими, там Змими..няма я. Викам това смотаното се е навряло нейде и сега ми гледа сеира.В 2 посред нощ обикалям като луда да си диря хамстера! И решавам да ида до хола, да видя поне как се е измъкнала кифлата от аквариума. Светвам в хола и.....изпадам в тих ужас. Змими спи кротко в единия ъгъл на къщата си. Седя така около 20 секунди. След това сядам и започвам да си говоря на глас-Абе не съм луда бе, видях я... :balk_144: :balk_149: Всякакви неща започнаха да ми минават през акъла. Дали не е влязла мишка, но само който е виждам Змими наживо е наясно, че няма как да объркам мишка с извънгабаритен хамстер с черна рошава козина. Направо ми се плачеше.То умора, умора, жега, жега, ама чак пък толкова, че да ми се привиждат... :( И не спях със сигурност! Не знам какво стана. Обаче сериозно си мисля, че започва да ми хлопа дъската....
:balk_145:
*
Как да не спи човек.
Градини поливах, кола мих и накрая дъжд да завали 8O Такъв ми е късмета, цял живот :wink:
Мимс, стига вече с твоите приключения, бе. Не трябва да те оставяме без надзор.

*
  :D Добра вечер дами!
Да се запиша и аз в края на тази така вълнуваща седмица. :wink:
Ние два дни нали бяхме на почивка в Априлци,там е невероятно красиво,спокойно и тихо.Наистина е за отдих,препоръчвам на всички които не са го посетили да отидат при първа възможност.Та, с 2 думи сега докато оправим багажа,да изкъпим детето,кучето.....,перални и....то се мръкна.
Да ви пожелая лека и спокойна нощ!
А, снимки на скайпа! :wink: